VERBINNEN,ALEXANDER

Contactgegevens VERBINNEN,ALEXANDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBINNEN,ALEXANDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBINNEN,ALEXANDER

Regio (region): KESSEL-LO KESSEL-LO - BE, België

Adres (address): sparrenboslaan 9, België

Telefoon (phone): 32 16 35 66 50 32 16 25 51 35 32 16 35 66 50 32 16 25 51 35

Fax (fax): +32 (65) 982-96-71 +32 (65) 982-96-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBINNEN,ALEXANDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBINNEN,ALEXANDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBINNEN,ALEXANDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBINNEN,ALEXANDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBINNEN,ALEXANDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBINNEN,ALEXANDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBINNEN,ALEXANDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBINNEN,ALEXANDER
Products information VERBINNEN,ALEXANDER

BTW identificatienummer (tax): BE04328582763
Ondernemingsnummer: 4433776855
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 763,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VERBINNEN,ALEXANDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBINNEN,ALEXANDER
(Get full report from official database of BE for VERBINNEN,ALEXANDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBINNEN,ALEXANDER
Addition kinds of activities for VERBINNEN,ALEXANDER

325501. Kunststof vuurvaste materialen | Plastic refractories
354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
492400. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
20910337. Tonijnvis: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tuna fish: packaged in cans, jars, etc.
24369901. Panelen, zaaghout multiplex | Panels, softwood plywood
36619906. Schakelborden, telefoon of telegraaf | Switchboards, telephone or telegraph
50510408. Zink | Zinc
50820307. Stellingen | Scaffolding
51490805. Soepen, behalve bevroren | Soups, except frozen

Werken bij VERBINNEN,ALEXANDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBINNEN,ALEXANDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBINNEN,ALEXANDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBINNEN,ALEXANDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • Huishoudhulp (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Dienstenchequebaan

    Wijzijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpof poetshulp in de regio groot Gent en dit ter aanvulling van onze wervingsreserves. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze takenzijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden metwassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Business Unit Manager Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Business Unit Manager ben je verantwoordelijk voor het organiseren en structureren van jouw Business Unit en je streeft ernaar om samen met jouw team onze klanten de best mogelijke service te garanderen. Je geeft jouw medewerkers advies en de nodige ondersteuning bij de behandeling van hun dossiers. Je neemt indien nodig acties met het oog op efficiëntie verbetering van jouw business unit Je bouwt mee aan de continuïteit en het verder uitbreiden van zowel het team als het klantenbestand binnen de regio Gent Je superviseert een technische 24/7 service voor onze klanten Je staat in voor het coachen en begeleiden van een team van enthousiaste Property Managers en (administratieve) Technical Property Managers. Je bent een echte People Manager en kan je team enthousiasmeren Je bent tevens verantwoordelijk voor de administratieve en operationele opvolging van de medewerkers Je hebt voor jouw Business Unit de P&L verantwoordelijkheid In samenwerking met de Start-up cel begeleid je de opstart van nieuwe dossiers en zorgt voor een gedegen overdracht binnen het bestaande team Je maakt deel uit van het operationeel management team en rapporteert rechtstreeks aan de CEO

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Logopedist(e) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE JOKE GEIRNAERT - ARCUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist(e) om ons team te versterken. Afhankelijk van het aantal nieuwe aanmeldingen kan er onmiddellijk met een aantal uren gestart worden. Vanaf januari/februari - mei 2019 betreft het bijkomend een voltijds uurrooster van bepaalde duur (zwangerschapsvervanging). De behandelingen gaan door op scholen regio Zwevegem of in de praktijk. Na de vervanging is het mogelijk om een eigen uurrooster verder uit te bouwen. In de praktijk zijn alle materialen beschikbaar. Je werkt op zelfstandige basis, maar je krijgt ondersteuning op administratief en therapeutisch vlak. Het is mogelijk om therapieën op voorhand mee te volgen. Zowel pas afgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Heb je interesse of verdere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Kan je slechts een deel van de vervanging overnemen, neem ook dan gerust contact op.

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van VERBINNEN,ALEXANDER in sociale netwerken
Look for responds of VERBINNEN,ALEXANDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBINNEN,ALEXANDER. Laat een reactie achter voor VERBINNEN,ALEXANDER. VERBINNEN,ALEXANDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBINNEN,ALEXANDER. Leave a respond for VERBINNEN,ALEXANDER. VERBINNEN,ALEXANDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBINNEN,ALEXANDER op de google maps. Adres en contacten VERBINNEN,ALEXANDER
Location of VERBINNEN,ALEXANDER on the google maps. Address and contacts of VERBINNEN,ALEXANDER

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBINNEN,ALEXANDER VERBINNEN,ALEXANDER: Vandevelde B | Aries BVBA | Jodeco | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale | Caves Le Pré-Clos SA

Other related companies as VERBINNEN,ALEXANDER: Vandevelde B | Aries BVBA | Jodeco | Institut d'Enseignement de Promotion Sociale | Caves Le Pré-Clos SA

VERBINNEN,ALEXANDER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio KESSEL-LO KESSEL-LO - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBINNEN,ALEXANDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04328582763. Het bedrijf VERBINNEN,ALEXANDER bevindt zich op het adres: sparrenboslaan 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 763,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VERBINNEN,ALEXANDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERBINNEN,ALEXANDER is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBINNEN,ALEXANDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBINNEN,ALEXANDER, openstaande posities, locatie van VERBINNEN,ALEXANDER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERBINNEN,ALEXANDER is a company, that was registered 2001 in KESSEL-LO KESSEL-LO - BE region, Belgium. Full name of company is VERBINNEN,ALEXANDER, company assigned to the tax number BE04328582763. The company VERBINNEN,ALEXANDER is located at the address: sparrenboslaan 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 763,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VERBINNEN,ALEXANDER were not found.
The main activity of VERBINNEN,ALEXANDER is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBINNEN,ALEXANDER is not available. You also can look at reviews of VERBINNEN,ALEXANDER, open positions, location of VERBINNEN,ALEXANDER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBINNEN,ALEXANDER, KESSEL-LO KESSEL-LO - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBINNEN,ALEXANDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBINNEN,ALEXANDER, KESSEL-LO KESSEL-LO - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBINNEN,ALEXANDER, employees, financial statistics.