A.C.V.-BEROEPSCENTRALES

Contactgegevens A.C.V.-BEROEPSCENTRALES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.V.-BEROEPSCENTRALES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.V.-BEROEPSCENTRALES

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Monseigneur Broekxplein 6,3500, België

Telefoon (phone): 011 29 08 31; 011 29 08 38; 011 29 08 45; 011 29 09 06; 011 29 09 36; 011 29 09 52; 011 29 09 61; 011 29 09 71; 011 29 09 80; 011 29 09 88; 011 52 44 48; 011 29 08 83 011 29 08 31; 011 29 08 38; 011 29 08 45; 011 29 09 06; 011 29 09 36; 011 29 09 52; 011 29 09 61; 011 29 09 71; 011 29 09 80; 011 29 09 88; 011 52 44 48; 011 29 08 83

Fax (fax): +32 (87) 738-80-71 +32 (87) 738-80-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.V.-BEROEPSCENTRALES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.V.-BEROEPSCENTRALES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.V.-BEROEPSCENTRALES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.V.-BEROEPSCENTRALES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.V.-BEROEPSCENTRALES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.V.-BEROEPSCENTRALES
Products information A.C.V.-BEROEPSCENTRALES

BTW identificatienummer (tax): BE07517089843
Ondernemingsnummer: 6058929443
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.C.V.-BEROEPSCENTRALES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.V.-BEROEPSCENTRALES
(Get full report from official database of BE for A.C.V.-BEROEPSCENTRALES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.V.-BEROEPSCENTRALES
Addition kinds of activities for A.C.V.-BEROEPSCENTRALES

20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
22699901. Doekmakerij, voor de handel | Cloth mending, for the trade
31310507. Vamps, leer | Vamps, leather
32810104. Tafeltoppen, marmer | Table tops, marble
34690100. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary

Werken bij A.C.V.-BEROEPSCENTRALES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.V.-BEROEPSCENTRALES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.V.-BEROEPSCENTRALES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.V.-BEROEPSCENTRALES. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor de afdeling Shipping een medewerker die volgend takenpakket voor zich zal nemen: * Afhandeling van dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. Ervoor zorgen dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten afgeleverd en gefactureerd worden. Zelfstandig zorgen voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier. Voorbereiden van de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers; door het aanmaken van shipments in SAP. De facturatie en creditnota's van het afgewerkt product waarborgen; zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. Opmaken van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • Administratief/commercieel bediende (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de commerciële binnendienst van het bedrijf en zal na een opleiiding je eigen klanten opvolgen van A tot Z. Dit wilt zeggen van offerte tot facturatie: - Offertes opmaken en bespreken met de klant - Orders inputten en doorgeven naar productie - Stockbeheer - Levertermijnen opvolgen en de klant op de hoogte houden - Transport regelen naar de klant - Facturatie

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Geraardsbergen Deeltijds (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van A.C.V.-BEROEPSCENTRALES in sociale netwerken
Look for responds of A.C.V.-BEROEPSCENTRALES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.V.-BEROEPSCENTRALES. Laat een reactie achter voor A.C.V.-BEROEPSCENTRALES. A.C.V.-BEROEPSCENTRALES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.V.-BEROEPSCENTRALES. Leave a respond for A.C.V.-BEROEPSCENTRALES. A.C.V.-BEROEPSCENTRALES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.V.-BEROEPSCENTRALES op de google maps. Adres en contacten A.C.V.-BEROEPSCENTRALES
Location of A.C.V.-BEROEPSCENTRALES on the google maps. Address and contacts of A.C.V.-BEROEPSCENTRALES

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.V.-BEROEPSCENTRALES A.C.V.-BEROEPSCENTRALES: Thiry André NV | Beschermde Werkplaats De Dageraad V.Z.W. | De Vrijboom | Nyssen Video | Whise NV

Other related companies as A.C.V.-BEROEPSCENTRALES: Thiry André NV | Beschermde Werkplaats De Dageraad V.Z.W. | De Vrijboom | Nyssen Video | Whise NV

A.C.V.-BEROEPSCENTRALES is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07517089843. Het bedrijf A.C.V.-BEROEPSCENTRALES bevindt zich op het adres: Monseigneur Broekxplein 6,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 224,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.C.V.-BEROEPSCENTRALES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.V.-BEROEPSCENTRALES is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.V.-BEROEPSCENTRALES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, openstaande posities, locatie van A.C.V.-BEROEPSCENTRALES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.V.-BEROEPSCENTRALES is a company, that was registered 1991 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, company assigned to the tax number BE07517089843. The company A.C.V.-BEROEPSCENTRALES is located at the address: Monseigneur Broekxplein 6,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 224,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.C.V.-BEROEPSCENTRALES were not found.
The main activity of A.C.V.-BEROEPSCENTRALES is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.V.-BEROEPSCENTRALES is not available. You also can look at reviews of A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, open positions, location of A.C.V.-BEROEPSCENTRALES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.V.-BEROEPSCENTRALES, employees, financial statistics.