VAN GOOL,JAN

Contactgegevens VAN GOOL,JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GOOL,JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GOOL,JAN

Regio (region): TURNHOUT ANTWERPEN 2300 - BE, België

Adres (address): WARANDESTRAAT 64, België

Telefoon (phone): 14410283 14410283

Fax (fax): +32 (51) 155-47-77 +32 (51) 155-47-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GOOL,JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GOOL,JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GOOL,JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GOOL,JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GOOL,JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GOOL,JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GOOL,JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GOOL,JAN
Products information VAN GOOL,JAN

BTW identificatienummer (tax): BE08035919189
Ondernemingsnummer: 5234130859
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 402,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN GOOL,JAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GOOL,JAN
(Get full report from official database of BE for VAN GOOL,JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GOOL,JAN
Addition kinds of activities for VAN GOOL,JAN

251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
523100. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
733602. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
30691001. Batterijdozen, potten of onderdelen, hard rubber | Battery boxes, jars, or parts, hard rubber
31720208. Vanity gevallen | Vanity cases
35520102. Bobbins, textielmachines | Bobbins, textile machinery
50519902. Bars, metaal | Bars, metal
51690103. Chloor | Chlorine

Werken bij VAN GOOL,JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GOOL,JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GOOL,JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GOOL,JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / orderpicker OPTIE VAST! (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket bestaat uit orderpicking (manueel en soms met heftruck). Werkuren: dagdienst in 2 stelsels: 8u30-17u00 / 9u30-18u00 Startend op interimbasis, optie vast indien positieve evaluatie.

  • Lift monteur en/of technieker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken jou!! Wij zijn op zoek naar een lift technicus met de juiste mentaliteit! Je deinst niet terug van een tegenslag en geeft niet op tot je het gewenste resultaat behaald hebt. Voor het monteren en demonteren van tijdelijke goederen- en personenliften in bouw en industrie.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Magazijnbediende groeiende KMO regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Magazijnbediende ben je verantwoordelijk voor het goede verloop van de verzending van de bestelde goederen. Aansturen Magazijniers, prio's bepalen Bestellingen doorgeven  Transport regelen voor bestellingen Controle verzendnota's, pakbonnen, transportdocumenten,... Contact met klanten, leveranciers Stockbeheer Controle op veiligheid, netheid Organisatie magazijn (locatiecodes,...) ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een groeiend productiebedrijf is VIO HR op zoek naar een Magazijnbediende.

  • TEAM MANAGER WAREHOUSE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je start in een opleidingstraject van 6 maanden waarin je van A tot Z wordt opgeleid tot volwaardig team manager: Je begint met opdrachten op de werkvloer zodat je de job van Warehouse Operator 100% onder de knie krijgt (pick&pack) Vervolgens word je via opleidingen en personal coaching op niveau van teamleader gebracht en evolueert je takenpakket tot dat van een volwaardig team manager: Werkopdrachten en werkuren van warehouse operators opvolgen Dagelijkse ochtendmeetings, taakverdeling en opvolging ervan verzorgen Problemsolving Waken over naleving van procedures en kwaliteitsvoorschriften Coaching van de medewerkers op de werkvloer Signaleren van problemen naar de Supervisors Bemiddelend optreden bij conflicten Etc…   Bedrijfsprofiel: Voor een logistiek bedrijf in Gent ben ik op zoek naar een team manager warehouse m/v  

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

  • Gentis - .NET Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors. Role... As a Full stack .NET Developer, you'll join the .NET team and you'll work on diverse internal and client facing projects. Based on the client's actual needs, they willl expect the following from you: You're able to analyze incoming requests. You'll take full responsibility of the complete LifeCycle of an application, from analysis to final deployment. You're able to update existing applications (Web and Windows) in framework 4.5 using C#. You'll participate in the development of new applications using .NET Core, C#, ASP.NET, Web AP.. Skills, Knowledge and qualifications... A bachelor's degree in IT of equivelant work experience A minimum of 3 years' working experience in .NET programming Excellent skills with C# / .NET core / Web API / ASP.NET / Entity framework Test Driven Development oriented mind The ability to follow application lifecycles from start to end (analysis, design, development, documentation, tests, bug fixes) Excellent analytical and communication skills A creative mind and a problem-solving attitude Details Location: Brussels area Duration: 6+ months

  • Réserve chauffeur de bus, transport scolaire Brabant Wallon (Provincie Waals Brabant)

    Regio: Provincie Waals Brabant

    Bedrijf: HERMAN & VANDAMME

    Type: Werfreserve

    Vous prenez tous les enfants le matin et veillez à ce qu'ils arrivent en toute sécurité à la porte de l'école. En fin d'après-midi, vous reprenez la route pour ramener les étudiants à la maison. Vous êtes en possession d'un permis de conduire valide D + carte de conducteur + code 95 + dépistage médical + c ertificat de bonne vie et moeurs model 2 . En cas de maladie de chauffeur, congé chauffeur, ... Vous êtes disponible sur demande et vous êtes flexible. Les retraités sont les bienvenus. Option circuit fixe!

Zoek naar antwoorden van VAN GOOL,JAN in sociale netwerken
Look for responds of VAN GOOL,JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GOOL,JAN. Laat een reactie achter voor VAN GOOL,JAN. VAN GOOL,JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GOOL,JAN. Leave a respond for VAN GOOL,JAN. VAN GOOL,JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GOOL,JAN op de google maps. Adres en contacten VAN GOOL,JAN
Location of VAN GOOL,JAN on the google maps. Address and contacts of VAN GOOL,JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GOOL,JAN VAN GOOL,JAN: Climaco Belgium SA | Woon- en Zorgcentrum Sint-Antonius | Javitex B.V.B.A. | Acexport | Bedrock International

Other related companies as VAN GOOL,JAN: Climaco Belgium SA | Woon- en Zorgcentrum Sint-Antonius | Javitex B.V.B.A. | Acexport | Bedrock International

VAN GOOL,JAN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio TURNHOUT ANTWERPEN 2300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GOOL,JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08035919189. Het bedrijf VAN GOOL,JAN bevindt zich op het adres: WARANDESTRAAT 64. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 402,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN GOOL,JAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN GOOL,JAN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GOOL,JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GOOL,JAN, openstaande posities, locatie van VAN GOOL,JAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN GOOL,JAN is a company, that was registered 2005 in TURNHOUT ANTWERPEN 2300 - BE region, Belgium. Full name of company is VAN GOOL,JAN, company assigned to the tax number BE08035919189. The company VAN GOOL,JAN is located at the address: WARANDESTRAAT 64. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 402,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN GOOL,JAN were not found.
The main activity of VAN GOOL,JAN is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GOOL,JAN is not available. You also can look at reviews of VAN GOOL,JAN, open positions, location of VAN GOOL,JAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GOOL,JAN, TURNHOUT ANTWERPEN 2300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GOOL,JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GOOL,JAN, TURNHOUT ANTWERPEN 2300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GOOL,JAN, employees, financial statistics.