VAN DOOREN, JACQUES

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • VAN DOOREN, JACQUES
Private companiesInsurance Carriers • VAN DOOREN, JACQUES

Contactgegevens VAN DOOREN, JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DOOREN, JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DOOREN, JACQUES

Regio (region): TIENEN VL 3300 - BE, België

Adres (address): Leuvenselaan, België

Telefoon (phone): +32 16 503722 +32 16 503722

Fax (fax): +32 (53) 434-55-44 +32 (53) 434-55-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DOOREN, JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DOOREN, JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DOOREN, JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DOOREN, JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DOOREN, JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DOOREN, JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DOOREN, JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DOOREN, JACQUES
Products information VAN DOOREN, JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE05591186523
Ondernemingsnummer: 4198944091
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in VAN DOOREN, JACQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DOOREN, JACQUES
(Get full report from official database of BE for VAN DOOREN, JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DOOREN, JACQUES
Addition kinds of activities for VAN DOOREN, JACQUES

235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
22620201. Bleken: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Bleaching: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23950300. Decoratieve en nieuwigheidsteken: voor de handel | Decorative and novelty stitching: for the trade
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
63249900. Ziekenhuis- en medische dienstplannen, nec | Hospital and medical service plans, nec

Werken bij VAN DOOREN, JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DOOREN, JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DOOREN, JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DOOREN, JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Textielarbeider: operator decoupage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator decoupage sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van een snijmachine en het correct transporteren en stockeren. Je leeft hierbij steeds strikt de kwaliteit-en veiligheidsvoorschriften na. Je hebt tevens een basiskennis van computer.

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • Monteur buitendienst (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op verplaatsing: monteren van verschillende mechanisch elementen (cabines, ovens) bij de klant, montage in samenspraak met collega-monteur In het atelier: Assemblage van kanalen, panelen, lichtarmaturen, ventilatoren,...

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Magazijnmedewerker - STUDENT tijdens het schooljaar (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Tisselt zijn wij op zoek naar een student (m/v) die tijdens het schooljaar (weekdagen) kan werken in het magazijn. * Je wordt tewerkgesteld in het magazijn als orderpicker; * Je werkt met een handscanner; * Je zet bestellingen klaar in het magazijn; * Je controleert goederen; * Je zal met een BT rijden (elektrisch transpallet); * Je zorgt dat het magazijn ordelijk is (papier, karton, plastiek, ... opkuisen);

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Test Lead (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRIGHTEST

    Type: Vaste Job

    Waar wij in geloven: Bij Brightest hebben we allemaal een passie voor software ontwikkeling en kwaliteit. We willen onze klanten helpen door op een innovatieve manier kwaliteitsvolle software op te leveren en te onderhouden. Wat zal je doen? Je uitmuntende communicatieve vaardigheden gebruiken om een brug te bouwen tussen business & IT Een teststrategie uitwerken en opvolgen Testresultaten analyseren, documenteren en presenteren Een team leiden Je stelt je flexibel op en hebt een groot aanpassingsvermogen, waardoor je in wisselende werkomgevingen snel je meerwaarde kan aantonen

  • Werfleider Industriebouw (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de opvolging van één of twee werven: staat in voor de studie, voorbereiding en opvolging van de werven. Je coördineert de bouwactiviteit, stuurt en motiveert ploegbazen en arbeiders op de werf. Je bewaakt de uitvoeringsplanning en de technische uitvoering op de werf in samenspraak met de projectleider en ploegbaas. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van veiligheidsvoorschriften. Je ondersteunt de projectleider in administratieve aspecten van de werf: bijhouden van alle meerwerken en registratie van alle activiteiten met als doel een volledige vorderingsstaat op te stellen, opmaak technische fiche.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van VAN DOOREN, JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of VAN DOOREN, JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DOOREN, JACQUES. Laat een reactie achter voor VAN DOOREN, JACQUES. VAN DOOREN, JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DOOREN, JACQUES. Leave a respond for VAN DOOREN, JACQUES. VAN DOOREN, JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DOOREN, JACQUES op de google maps. Adres en contacten VAN DOOREN, JACQUES
Location of VAN DOOREN, JACQUES on the google maps. Address and contacts of VAN DOOREN, JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DOOREN, JACQUES VAN DOOREN, JACQUES: Van Camp BVBA | VAN ROSSEM BVBA | ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV | GRUYAERT CARTONNAGE BVBA | Croonenborghs Roger B.V.B.A.

Other related companies as VAN DOOREN, JACQUES: Van Camp BVBA | VAN ROSSEM BVBA | ANTWERP SAFETY CENTER - ASC NV | GRUYAERT CARTONNAGE BVBA | Croonenborghs Roger B.V.B.A.

VAN DOOREN, JACQUES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio TIENEN VL 3300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DOOREN, JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05591186523. Het bedrijf VAN DOOREN, JACQUES bevindt zich op het adres: Leuvenselaan. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 339,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN DOOREN, JACQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DOOREN, JACQUES is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DOOREN, JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DOOREN, JACQUES, openstaande posities, locatie van VAN DOOREN, JACQUES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DOOREN, JACQUES is a company, that was registered 2004 in TIENEN VL 3300 - BE region, Belgium. Full name of company is VAN DOOREN, JACQUES, company assigned to the tax number BE05591186523. The company VAN DOOREN, JACQUES is located at the address: Leuvenselaan. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 339,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN DOOREN, JACQUES were not found.
The main activity of VAN DOOREN, JACQUES is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DOOREN, JACQUES is not available. You also can look at reviews of VAN DOOREN, JACQUES, open positions, location of VAN DOOREN, JACQUES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DOOREN, JACQUES, TIENEN VL 3300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DOOREN, JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DOOREN, JACQUES, TIENEN VL 3300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DOOREN, JACQUES, employees, financial statistics.