A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op

Contactgegevens A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op: address, phone, fax, email, website, opening hours

A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Koning Albertlaan 95,9000, België

Telefoon (phone): 063 21 74 54 063 21 74 54

Fax (fax): 063 21 71 23; 09 221 04 74 063 21 71 23; 09 221 04 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op
Products information A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op

BTW identificatienummer (tax): BE02781982421
Ondernemingsnummer: 8750579833
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op
(Get full report from official database of BE for A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op)

Aanvulling soorten activiteiten voor A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op
Addition kinds of activities for A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op

8399. Sociale diensten, nec | Social services, nec
011903. Oliekorrels | Oil grains
239299. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
331209. Wheels | Wheels
401399. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
16290112. Vijverbouw | Pond construction
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal

Werken bij A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op. Looking for open vacancies in other companies

  • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

  • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Sales Studenten in eigen regio! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FCR MEDIA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een eerste sales ervaring met flexibele uren? FCR Media gaat van start met een nieuw product die we via deur aan deur sales gaan voorstellen aan onze B2B klanten. Hiervoor zijn wij op zoek naar jonge, dynamische studenten en gemotiveerde parttimers vanaf 20 jaar. Bij FCR Media investeren we in nieuw talent. Daarom krijg je bij ons de kans om jezelf en je talenten te ontwikkelen op het gebied van sales, overtuigingskracht, mensenkennis en de psychologie achter salestechnieken. Hiervoor krijg je de nodige trainingen. De uitdaging: Als sales talent verkoop jij op zelfstandige basis ons nieuwste marketingproduct en dit deur aan deur in eigen regio. Je enthousiasmeert onze klanten voor dit product en verdient 10% van de contractwaarde per verkocht contract. Uren zijn flexibel; je geeft ons de week voordien door wanneer je kan werken. Kortom de ideale studentenjob! Met NetSync kan de klant zijn gegevens zoals locatie, openingsuren, … op meer dan 20 platformen aanpassen met één klik. Zo vinden potentiële klanten altijd en overal de weg naar hun zaak. Bovendien kunnen deze bedrijfsgegevens niet door derden worden overschreven.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op in sociale netwerken
Look for responds of A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op in social networks

Lees alle opmerkingen voor A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op. Laat een reactie achter voor A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op. A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op. Leave a respond for A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op. A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op op de google maps. Adres en contacten A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op
Location of A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op on the google maps. Address and contacts of A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op

Andere gerelateerde bedrijven als come A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op: ateliers lepage SPRL | Chauffage Confort | Desmet Timmeratelier | Avis | Design 3-2 SPRL

Other related companies as A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op: ateliers lepage SPRL | Chauffage Confort | Desmet Timmeratelier | Avis | Design 3-2 SPRL

A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02781982421. Het bedrijf A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op bevindt zich op het adres: Koning Albertlaan 95,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, openstaande posities, locatie van A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op is a company, that was registered 2014 in Gent region, Belgium. Full name of company is A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, company assigned to the tax number BE02781982421. The company A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op is located at the address: Koning Albertlaan 95,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op were not found.
The main activity of A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op is not available. You also can look at reviews of A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, open positions, location of A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A C L V B Erkende Werklozenkas Ui-Op, employees, financial statistics.