VAN BLADEL,PAUL

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • VAN BLADEL,PAUL
Private companiesMetal Mining • VAN BLADEL,PAUL

Contactgegevens VAN BLADEL,PAUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN BLADEL,PAUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN BLADEL,PAUL

Regio (region): HEVERLEE, HEVERLEE - BE, België

Adres (address): Geldenaaksebaan 73, België

Telefoon (phone): 32 495 633913 123 123 1234 32 495 633913 123 123 1234

Fax (fax): +32 (14) 642-80-41 +32 (14) 642-80-41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN BLADEL,PAUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN BLADEL,PAUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN BLADEL,PAUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN BLADEL,PAUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN BLADEL,PAUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN BLADEL,PAUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN BLADEL,PAUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN BLADEL,PAUL
Products information VAN BLADEL,PAUL

BTW identificatienummer (tax): BE01406494140
Ondernemingsnummer: 1451263427
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 440,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in VAN BLADEL,PAUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN BLADEL,PAUL
(Get full report from official database of BE for VAN BLADEL,PAUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN BLADEL,PAUL
Addition kinds of activities for VAN BLADEL,PAUL

263101. bekledingsbord | Linerboard
07230206. Graan drogende diensten | Grain drying services
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
35110207. Wielen, water | Wheels, water
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
50749900. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen, niet inbegrepen | Plumbing and hydronic heating supplies, nec
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
86610126. Gereformeerde kerk | Reformed church

Werken bij VAN BLADEL,PAUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN BLADEL,PAUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN BLADEL,PAUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN BLADEL,PAUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Logistiek Bediende HAREN (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een groot graanverwerkingsbedrijf op de rand van Brussel, zijn we opzoek naar administratieve en logistieke ondersteuning. Tot jouw takenpakket behoort : Voor administratieve en logistieke ondersteuning zorgen Bestellingen opnemen en opvolgen Administratieve taken uitvoeren Facturen opmaken en opvolgen Telefonisch contact met de klanten opvolgen Instaan voor de vervanging weegbrug

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Affligem-Asse (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Filiaal Manager M/V - HEMA Regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: HEMA

    Type: Vaste Job

    HEMA is een hedendaagse winkelketen, met 97 vestigingen in België en 4 in Luxemburg, waar medewerkers samenwerken aan één doel : tevredenheid van de klanten. Daarvoor worden producten met zorg ontwikkeld, is de service klantvriendelijk, verloopt de communicatie open en eerlijk, zijn de winkels aantrekkelijk ingericht en is de prijs/kwaliteit-verhouding van het aanbod optimaal. Medewerkers werken met plezier bij HEMA. Teamwerk is er een dagelijkse realiteit. Terwijl een aanstekelijk enthousiasme ook het goed gevoel bij onze klanten bevordert. Vandaag zijn we op zoek naar een Storemanager voor Regio Ninove Functie-inhoud Een HEMA filiaal leiden is topsport ! Je hebt de eindverantwoordelijkheid over een goed functionerende winkel. Je realiseert de doelstellingen op vlak van omzet, rentabiliteit en loonkost. Als coach zal je het winkelteam leiden en motiveren. Je bent zowel commercieel als administratief onderlegd. Maar ook financieel en analytisch sta je sterk. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd aantrekkelijk uitziet. Je plant het werk zodat je team weet wat je van ze verwacht. Daarnaast ben je voortdurend bezig met de commerciële mogelijkheden op de werkvloer op korte en langere termijn. Je bent een doener die graag zijn handen uit de mouwen steekt en het team het juiste voorbeeld geeft. Je vindt het heerlijk om je voor 70% tussen je team en je klanten te bevinden en dit combineert met 30% werkzaamheden op kantoor. Profiel Je bent een geboren verkoper en je zet jouw klant steeds op nummer 1. Je valt op door je ondernemingszin, verantwoordelijkheidsgevoel en voorbeeldgedrag. Je bent verder een uitstekende coach die zijn medewerkers motiveert en inspireert. Je zorgt voor een productieve, plezierige werksfeer. Je hebt enkele jaren ervaring in een eindverantwoordelijke functie in de retail waarin je leiding hebt gegeven. Je staat stevig in je schoenen en kan met weerstanden omgaan. Natuurlijk houdt je rekening met wat klanten willen en ben je gericht op commerciële kansen en verbeteringen. Je bent flexibel : bereid te werken op zaterdag en zondag en inzetbaar in de winkels van de regio. Je kan communicatief en planmatig werken. Wat biedt HEMA? Een boeiende professionele uitdaging in een groeiende, hedendaagse werkomgeving, waar medewerkers samenwerken aan één doel. Daarnaast bieden wij u een contract onbepaalde duur, in voltijds dienstverband (36u/wk). Uw salaris wordt aangevuld met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting,... Een opleidingstraject wordt voorzien. Solliciteert Nu ! Hebben we u enthousiast gemaakt? Reageer dan via onderstaande link of stuur uw sollicitatiebrief en CV naar [email protected].

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

Zoek naar antwoorden van VAN BLADEL,PAUL in sociale netwerken
Look for responds of VAN BLADEL,PAUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN BLADEL,PAUL. Laat een reactie achter voor VAN BLADEL,PAUL. VAN BLADEL,PAUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN BLADEL,PAUL. Leave a respond for VAN BLADEL,PAUL. VAN BLADEL,PAUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN BLADEL,PAUL op de google maps. Adres en contacten VAN BLADEL,PAUL
Location of VAN BLADEL,PAUL on the google maps. Address and contacts of VAN BLADEL,PAUL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN BLADEL,PAUL VAN BLADEL,PAUL: MAB TRAVEL | Félicité (Residentie) | Van Puyvelde M | Flement & Zn Vervoer NV | N-WAY

Other related companies as VAN BLADEL,PAUL: MAB TRAVEL | Félicité (Residentie) | Van Puyvelde M | Flement & Zn Vervoer NV | N-WAY

VAN BLADEL,PAUL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio HEVERLEE, HEVERLEE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN BLADEL,PAUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01406494140. Het bedrijf VAN BLADEL,PAUL bevindt zich op het adres: Geldenaaksebaan 73. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 440,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in VAN BLADEL,PAUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN BLADEL,PAUL is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN BLADEL,PAUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN BLADEL,PAUL, openstaande posities, locatie van VAN BLADEL,PAUL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN BLADEL,PAUL is a company, that was registered 1989 in HEVERLEE, HEVERLEE - BE region, Belgium. Full name of company is VAN BLADEL,PAUL, company assigned to the tax number BE01406494140. The company VAN BLADEL,PAUL is located at the address: Geldenaaksebaan 73. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 440,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in VAN BLADEL,PAUL were not found.
The main activity of VAN BLADEL,PAUL is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN BLADEL,PAUL is not available. You also can look at reviews of VAN BLADEL,PAUL, open positions, location of VAN BLADEL,PAUL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN BLADEL,PAUL, HEVERLEE, HEVERLEE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN BLADEL,PAUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN BLADEL,PAUL, HEVERLEE, HEVERLEE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN BLADEL,PAUL, employees, financial statistics.