Uniservice

Contactgegevens Uniservice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uniservice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uniservice

Regio (region): 2940Stabr - NA - BELGIUM, België

Adres (address): Abtsdreef 157 - Anthrop, België

Telefoon (phone): 323568-9968 323568-9968

Fax (fax): +32 (67) 242-69-19 +32 (67) 242-69-19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uniservice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uniservice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uniservice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uniservice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uniservice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uniservice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uniservice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uniservice
Products information Uniservice

BTW identificatienummer (tax): BE01764923095
Ondernemingsnummer: 9738525390
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Uniservice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uniservice
(Get full report from official database of BE for Uniservice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uniservice
Addition kinds of activities for Uniservice

3532. Mijnbouwmachines | Mining machinery
20649906. Hoestdruppels, behalve farmaceutische preparaten | Cough drops, except pharmaceutical preparations
26310301. BoxBoard | Boxboard
30210104. Gaiters, rubber of rubber gesolde stof | Gaiters, rubber or rubber soled fabric
32950203. Klei, gemalen of anderszins behandeld | Clay, ground or otherwise treated
34949901. Loodgieters- en verwarmingsventielen | Plumbing and heating valves
36310100. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
78190502. Laboratorium, film | Laboratory service, motion picture

Werken bij Uniservice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uniservice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uniservice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uniservice. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij (38u/week) (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Heist-Goor, zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor de beenhouwerij. Uw taken: - Als verkoopmedewerker werkt u full time (38u/week) in één van de verkooppunten. - U staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. - Het bedienen en adviseren van de klanten is uw voornaamste verantwoordelijkheid. - Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job. - Ook het bereiden of voorverpakken van producten kan tot uw taken behoren.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • Bunz - Jobstudent zaalhulp (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio van Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v) voor het helpen in de zaal en/of keuken.

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

Zoek naar antwoorden van Uniservice in sociale netwerken
Look for responds of Uniservice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uniservice. Laat een reactie achter voor Uniservice. Uniservice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uniservice. Leave a respond for Uniservice. Uniservice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uniservice op de google maps. Adres en contacten Uniservice
Location of Uniservice on the google maps. Address and contacts of Uniservice

Andere gerelateerde bedrijven als come Uniservice Uniservice: M D Distribution SA | Jacquemin E | De Bruyn Lakkerij Industriele NV | Biblio Cosme | Fredell & Co SA

Other related companies as Uniservice: M D Distribution SA | Jacquemin E | De Bruyn Lakkerij Industriele NV | Biblio Cosme | Fredell & Co SA

Uniservice is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio 2940Stabr - NA - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Uniservice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01764923095. Het bedrijf Uniservice bevindt zich op het adres: Abtsdreef 157 - Anthrop. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Uniservice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uniservice is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uniservice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uniservice, openstaande posities, locatie van Uniservice op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Uniservice is a company, that was registered 1988 in 2940Stabr - NA - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Uniservice, company assigned to the tax number BE01764923095. The company Uniservice is located at the address: Abtsdreef 157 - Anthrop. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Uniservice were not found.
The main activity of Uniservice is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Uniservice is not available. You also can look at reviews of Uniservice, open positions, location of Uniservice on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uniservice, 2940Stabr - NA - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uniservice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uniservice, 2940Stabr - NA - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uniservice, employees, financial statistics.