Uitgeverij Elite Nv

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Uitgeverij Elite Nv
Private companiesHealth Services • Uitgeverij Elite Nv

Contactgegevens Uitgeverij Elite Nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uitgeverij Elite Nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uitgeverij Elite Nv

Regio (region): 2980 Zoersel, - BE BE, België

Adres (address): Schriekbos 39, België

Telefoon (phone): 32 33830400 32 33830400

Fax (fax): 32 33841451 32 33841451

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uitgeverij Elite Nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uitgeverij Elite Nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uitgeverij Elite Nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uitgeverij Elite Nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uitgeverij Elite Nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uitgeverij Elite Nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uitgeverij Elite Nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uitgeverij Elite Nv
Products information Uitgeverij Elite Nv

BTW identificatienummer (tax): BE06263549804
Ondernemingsnummer: 3482635498
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Uitgeverij Elite Nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uitgeverij Elite Nv
(Get full report from official database of BE for Uitgeverij Elite Nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uitgeverij Elite Nv
Addition kinds of activities for Uitgeverij Elite Nv

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
30869903. Ijskisten of koelers (draagbaar), schuimplastic | Ice chests or coolers (portable), foamed plastics
39999914. Groeiende metaalproducten | Flocking metal products
79410103. Voetbalclub | Football club

Werken bij Uitgeverij Elite Nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uitgeverij Elite Nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uitgeverij Elite Nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uitgeverij Elite Nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Bediende personeelsdienst - vervangingsopdracht tot juni 2019 (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die in HR kennis heeft van registratie van documenten en procedures omtrent afwezigheden? Werk je graag in een ondersteunende functie? Zie je het zitten om je voor een tijdelijke periode te engageren bij onze klant in Opglabbeek waar maar liefst 700 medewerkers werken? Bekijk dan zeker onderstaande functie-omschrijving: Je staat in voor de administratie rond aanwezigheden: tijdsregistratie, sociale documenten opmaken, medische onderzoeken inplannen, contacten met arbeidsgeneesheer, officiële documenten verwerken. Je buigt je over verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, part-time tewerkstelling... Je zal ook afgelijnde taken krijgen ter ondersteuning van de andere administratieve takken van het personeelsbeheer. Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers. Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures. Ben je geïnteresseerd in deze functie mail ons dan je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem contact met ons op 011260022.

  • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

    Regio: SINT-AMANDS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • Aankoper MRO (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Aankoper MRO. - beheer goederenstromen technisch magazijn: onderdelen productiemachnines/garage. - ondersteunen van technische mensen bij keuze voor aankoop van technische materialen. - Zoeken van geschikte leveranciers, evaluatie van leveranciers op gebied van van prijzen, leveringstermijnen, kwaliteit en volume. - Je onderhandelt over de beste voorwaarden door rekening te houden met technische en commerciële doelstellingen. - Je zorgt voor een goede afsteming tussen de leveranciers en de verwachtingen van de interne klant. - Aankopen MRO, Office supplies, verpakkingen, verbruiksgoederen. - Bijhorende administratieve taken vervullen zoals bestellingen, facturatie, stockopvolging, leveranciers- en artikelgegevens beheren.

  • Hoofdverpleegkundige/Afdelingsverantwoordelijke (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: POORTVELDE

    Type: Vaste Job

    Je begeleidt en coördineert een team van verplegend en zorgkundig personeel met als doelstelling een volwaardig thuismilieu te creëren voor de residenten. Je bouwt mee aan een zo ideaal mogelijke werkomgeving voor de medewerkers zodat zij al hun taken en verantwoordelijkheden kunnen opnemen. - Verantwoordelijkheid voor dagelijkse zorg van de bewoners. - Voorbereiding, plannen, (doen) uitvoeren, evalueren en bijsturen van de totale dagelijkse werking van jouw afdeling. - Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. - Dagelijkse coaching van personeel. - Katz scores correct opvolgen en doorgeven - Actief participeren in staf- en multidisciplinair overleg.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Eventmedewerker - FLEXI (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

Zoek naar antwoorden van Uitgeverij Elite Nv in sociale netwerken
Look for responds of Uitgeverij Elite Nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uitgeverij Elite Nv. Laat een reactie achter voor Uitgeverij Elite Nv. Uitgeverij Elite Nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uitgeverij Elite Nv. Leave a respond for Uitgeverij Elite Nv. Uitgeverij Elite Nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uitgeverij Elite Nv op de google maps. Adres en contacten Uitgeverij Elite Nv
Location of Uitgeverij Elite Nv on the google maps. Address and contacts of Uitgeverij Elite Nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Uitgeverij Elite Nv Uitgeverij Elite Nv: De Prins Jan Plafonneerwerken BVBA | Albra BVBA | Interboring B.V.B.A. | Vigan Technology S.A. | Brandweer Asse

Other related companies as Uitgeverij Elite Nv: De Prins Jan Plafonneerwerken BVBA | Albra BVBA | Interboring B.V.B.A. | Vigan Technology S.A. | Brandweer Asse

Uitgeverij Elite Nv is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio 2980 Zoersel, - BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Uitgeverij Elite Nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06263549804. Het bedrijf Uitgeverij Elite Nv bevindt zich op het adres: Schriekbos 39. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Uitgeverij Elite Nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uitgeverij Elite Nv is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uitgeverij Elite Nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uitgeverij Elite Nv, openstaande posities, locatie van Uitgeverij Elite Nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Uitgeverij Elite Nv is a company, that was registered 2008 in 2980 Zoersel, - BE BE region, Belgium. Full name of company is Uitgeverij Elite Nv, company assigned to the tax number BE06263549804. The company Uitgeverij Elite Nv is located at the address: Schriekbos 39. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 455,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Uitgeverij Elite Nv were not found.
The main activity of Uitgeverij Elite Nv is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Uitgeverij Elite Nv is not available. You also can look at reviews of Uitgeverij Elite Nv, open positions, location of Uitgeverij Elite Nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uitgeverij Elite Nv, 2980 Zoersel, - BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uitgeverij Elite Nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uitgeverij Elite Nv, 2980 Zoersel, - BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uitgeverij Elite Nv, employees, financial statistics.