USA Car Center Tienen

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • USA Car Center Tienen
Private companiesTransportation by Air • USA Car Center Tienen

Contactgegevens USA Car Center Tienen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data USA Car Center Tienen: address, phone, fax, email, website, opening hours

USA Car Center Tienen

Regio (region): Tienen 3300 - BE, België

Adres (address): Ambachtenlaan 36, België

Telefoon (phone): +32 16 32 07 14 +32 16 32 07 14

Fax (fax): +32 16 82 12 40 +32 16 82 12 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) USA Car Center Tienen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "USA Car Center Tienen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "USA Car Center Tienen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van USA Car Center Tienen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen USA Car Center Tienen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of USA Car Center Tienen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees USA Car Center Tienen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti USA Car Center Tienen
Products information USA Car Center Tienen

BTW identificatienummer (tax): BE01905548095
Ondernemingsnummer: 5941650390
Hoofdstad (capital): 891,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in USA Car Center Tienen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor USA Car Center Tienen
(Get full report from official database of BE for USA Car Center Tienen)

Aanvulling soorten activiteiten voor USA Car Center Tienen
Addition kinds of activities for USA Car Center Tienen

721902. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair
912104. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government
31310400. Binnendelen voor schoenen | Inner parts for shoes
34239901. Azen en luiken | Axes and hatchets
37699900. Ruimteauto-uitrusting, nec, nec | Space vehicle equipment, nec, nec
39310403. Korrels en delen | Cornets and parts
51310121. Yard goederen, geweven | Yard goods, woven
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
72170203. Tapijt- en tapijtverfplant | Carpet and rug dyeing plant
81110206. Schuldinvorderingswet | Debt collection law

Werken bij USA Car Center Tienen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in USA Car Center Tienen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor USA Car Center Tienen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for USA Car Center Tienen. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Chauffeur C regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Gentse Zeehaven, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C regio Genk om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Een coördinator (v/m) voor het operatiekwartier (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving: Multidisciplinair operatiekwartier (klassieke en ambulante heelkunde): * 11 specialismen (hartheelkunde, neurochirurgie, orthopedie, abdominale - thoracale en endocriene heelkunde, vaatheelkunde, urologie, gynaecologie, plastische en reconstructieve heelkunde, oogheelkunde, NKO, stomatologie) * 8 operatiezalen * 2 technische zalen * 1 ontwaakzaal voor volwassenen – 1 pediatrische ontwaakzaal Algemene opdracht: De coördinator houdt toezicht op de behandeling van de patiënten die geopereerd worden op basis van een veilige kwaliteitszorg in samenwerking met de verschillende heelkundige specialismen. Hij zorgt voor de toepassing van de regels bepaald in het huishoudelijke reglement van het operatiekwartier en de naleving van de werkingsmodaliteiten gevalideerd door het Beperkt comité van het operatiekwartier. Permanente opdrachten: * Organiseert de afstemming van de menselijke middelen op het electieve operatieprogramma en de opvang van spoedgevallen; * Neemt deel aan de planning van het operatieprogramma in overleg met de verschillende actoren (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, …); * Superviseert de globale activiteit van het operatiekwartier; * Coördineert de verschillende teams (chirurgen, anesthesisten, verpleegkundigen, instrumentisten, …) en beschikt over autoriteit ten aanzien van alle actoren van het operatiekwartier op het vlak van de naleving van de operatieprogramma’s, de overschrijding van de tijdsduur voorzien in het programma en het beheer van de uitzonderingen; * Werkt actief samen met de directie, de zorgcoördinator en alle verantwoordelijken die betrokken zijn bij het beheer van het operatiekwartier; * Is in staat om risicovolle situaties te herkennen en stelt traceerbaarheidsprocedures in, evalueert en controleert hun toepassing; * Voert de vereiste maatregelen in voor de veiligheid van patiënten en personeel; * Is betrokken in de strijd tegen de nosocomiale infecties; * Anticipeert het beheer van de vervangingen (in overleg met de directie patiëntenzorg); * Verzekert het beheer van de processen en technieken, het administratieve beheer van de patiënten, het beheer van de human resources en van de materiële middelen (in nauwe samenwerking met de centrale sterilisatie); * Beheert de verbruiksgoederen en het materiaal, rekening houdende met de budgettaire beperkingen; * Geeft via de meeste geschikte kanalen informatie door aan het personeel en aan de verschillende zorgverleners van het operatiekwartier; * Past de beroeps- en deontologische regels toe en waakt over hun naleving; * Beheert de opvang en behandeling van de spoedgevallen (met inbegrip van de MUG-spoedgevallen). Zie de rest van de beschrijving bij "Profiel"

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

Zoek naar antwoorden van USA Car Center Tienen in sociale netwerken
Look for responds of USA Car Center Tienen in social networks

Lees alle opmerkingen voor USA Car Center Tienen. Laat een reactie achter voor USA Car Center Tienen. USA Car Center Tienen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for USA Car Center Tienen. Leave a respond for USA Car Center Tienen. USA Car Center Tienen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie USA Car Center Tienen op de google maps. Adres en contacten USA Car Center Tienen
Location of USA Car Center Tienen on the google maps. Address and contacts of USA Car Center Tienen

Andere gerelateerde bedrijven als come USA Car Center Tienen USA Car Center Tienen: Lefevre G | De Schrijver | VEDELINGUA | MEDIAPRO | LHM Instrumentation B.V.B.A.

Other related companies as USA Car Center Tienen: Lefevre G | De Schrijver | VEDELINGUA | MEDIAPRO | LHM Instrumentation B.V.B.A.

USA Car Center Tienen is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Tienen 3300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is USA Car Center Tienen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01905548095. Het bedrijf USA Car Center Tienen bevindt zich op het adres: Ambachtenlaan 36. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 891,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 238,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in USA Car Center Tienen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van USA Car Center Tienen is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van USA Car Center Tienen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van USA Car Center Tienen, openstaande posities, locatie van USA Car Center Tienen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

USA Car Center Tienen is a company, that was registered 2000 in Tienen 3300 - BE region, Belgium. Full name of company is USA Car Center Tienen, company assigned to the tax number BE01905548095. The company USA Car Center Tienen is located at the address: Ambachtenlaan 36. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 891,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 238,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in USA Car Center Tienen were not found.
The main activity of USA Car Center Tienen is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of USA Car Center Tienen is not available. You also can look at reviews of USA Car Center Tienen, open positions, location of USA Car Center Tienen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over USA Car Center Tienen, Tienen 3300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf USA Car Center Tienen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about USA Car Center Tienen, Tienen 3300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company USA Car Center Tienen, employees, financial statistics.