UNIBIOSCREEN

Contactgegevens UNIBIOSCREEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIBIOSCREEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIBIOSCREEN

Regio (region): BRUSSELS BRUXELLES B-1070 - BE, België

Adres (address): avenue J Wybran 40, België

Telefoon (phone): +32-2-529-5975 +32-2-529-5975

Fax (fax): +32-2-529-5942 +32-2-529-5942

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIBIOSCREEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIBIOSCREEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIBIOSCREEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIBIOSCREEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIBIOSCREEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIBIOSCREEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIBIOSCREEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIBIOSCREEN
Products information UNIBIOSCREEN

BTW identificatienummer (tax): BE09413879394
Ondernemingsnummer: 8494049072
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in UNIBIOSCREEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIBIOSCREEN
(Get full report from official database of BE for UNIBIOSCREEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIBIOSCREEN
Addition kinds of activities for UNIBIOSCREEN

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
504302. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
07210103. Boomgaard en wijnkirurgie diensten | Orchard tree and vine surgery services
22820209. Vinyon filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinyon filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
24310400. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
32510206. Vloerboog tegel, klei | Floor arch tile, clay
35990203. Buizen, flexibele metallic | Tubing, flexible metallic
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
52310301. Behang | Wallpaper
73310000. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services

Werken bij UNIBIOSCREEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIBIOSCREEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIBIOSCREEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIBIOSCREEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • Persmachinist (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een steenfabriek gelegen te Lanaken is op zoek naar een persoperator! Het bedrijf kent nationale faam in zijn sector en is op zoek naar een persoperator om hun team te vervolledigen. Jouw taak zal voornamelijk bestaan uit persen van bakstenen of brikken, het onderhouden en instellen van de machine alsook het poetsen van de machine en ruimte. Ben jij iemand die graag de handen uit steekt? Die niet bang is om zijn handen vuil te maken? En technisch aangelegd is? Dan zoeken wij jou! Jouw takenpakket: - Je hebt verstand van het onderhouden van machines - Technische kennis bezit je met overvloed - Bedienen en instellen van machines is jouw ding

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Studentenjob

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • kinesitherapeut(e) voor kinderen (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega met zin om een uitdaging aan te gaan. Binnen ons multidisciplinaire team zal je als kinderkinesitherapeut(e) een nieuw aanbod opstarten en nauw samenwerken met verschillende collega's. Je zal cliënten van a tot z opvolgen, contacten onderhouden met verwijzers en ouders, overleggen en samenwerken met collega's,... Ben jij een gemotiveerde kinesitherapeut(e) en heb je zin in deze leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen!

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van UNIBIOSCREEN in sociale netwerken
Look for responds of UNIBIOSCREEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIBIOSCREEN. Laat een reactie achter voor UNIBIOSCREEN. UNIBIOSCREEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIBIOSCREEN. Leave a respond for UNIBIOSCREEN. UNIBIOSCREEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIBIOSCREEN op de google maps. Adres en contacten UNIBIOSCREEN
Location of UNIBIOSCREEN on the google maps. Address and contacts of UNIBIOSCREEN

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIBIOSCREEN UNIBIOSCREEN: ANTWERP LION OIL WORKS NV | Airel Elap SA | Philabel SPRL | Weyts Drankencentrale BVBA | Multiview

Other related companies as UNIBIOSCREEN: ANTWERP LION OIL WORKS NV | Airel Elap SA | Philabel SPRL | Weyts Drankencentrale BVBA | Multiview

UNIBIOSCREEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BRUXELLES B-1070 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIBIOSCREEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09413879394. Het bedrijf UNIBIOSCREEN bevindt zich op het adres: avenue J Wybran 40. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in UNIBIOSCREEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIBIOSCREEN is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIBIOSCREEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIBIOSCREEN, openstaande posities, locatie van UNIBIOSCREEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNIBIOSCREEN is a company, that was registered 1992 in BRUSSELS BRUXELLES B-1070 - BE region, Belgium. Full name of company is UNIBIOSCREEN, company assigned to the tax number BE09413879394. The company UNIBIOSCREEN is located at the address: avenue J Wybran 40. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 728,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in UNIBIOSCREEN were not found.
The main activity of UNIBIOSCREEN is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIBIOSCREEN is not available. You also can look at reviews of UNIBIOSCREEN, open positions, location of UNIBIOSCREEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIBIOSCREEN, BRUSSELS BRUXELLES B-1070 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIBIOSCREEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIBIOSCREEN, BRUSSELS BRUXELLES B-1070 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIBIOSCREEN, employees, financial statistics.