UCF-frameries

Contactgegevens UCF-frameries: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UCF-frameries: address, phone, fax, email, website, opening hours

UCF-frameries

Regio (region): Sars- la- Bruyere, 7080 - BE, België

Adres (address): Chaussee Brunehault,70, België

Telefoon (phone): 32.65679903 32.65679903

Fax (fax): +32 (12) 385-81-78 +32 (12) 385-81-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UCF-frameries: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UCF-frameries"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UCF-frameries"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UCF-frameries, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UCF-frameries. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UCF-frameries, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UCF-frameries. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UCF-frameries
Products information UCF-frameries

BTW identificatienummer (tax): BE02195312500
Ondernemingsnummer: 7434417724
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in UCF-frameries zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UCF-frameries
(Get full report from official database of BE for UCF-frameries)

Aanvulling soorten activiteiten voor UCF-frameries
Addition kinds of activities for UCF-frameries

072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
33169900. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
79999906. Jukebox verhuur | Jukebox rental
82990504. Lezen school, inclusief snelheid lezen | Reading school, including speed reading

Werken bij UCF-frameries: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UCF-frameries: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UCF-frameries. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UCF-frameries. Looking for open vacancies in other companies

  • VERPLEEGKUNDIGE PROJECTSTAFFING NACHTEN (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project kom je terecht in een nieuw woonzorgcentrum dat ook serviceflats aanbiedt. Dit huiselijke woonzorgcentrum is gelegen in een groene omgeving en beschikt over 130 kamers. Je komt terecht in een dynamisch multidisciplinair team dat instaat voor het optimaliseren van de levenskwaliteit van hun bewoners. Je staat in voor de nachtelijke verpleging en verzorging van de bewoners van het woonzorgcentrum. Daarnaast sta je ook in voor de verpleegpermanentie van de serviceflats. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in je eigen regio en de omgeving

  • Huishoudhulp regio Machelen(Zulte) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Service Desk Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    - Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de ICT-afdeling voor alle gebruikers wat betreft incidenten; - Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van incidenten, het beheer en de registratie ervan; - Je verzorgt de installatie van workstations, smartphone, tablets en werkt mee aan implementatieprojecten, zowel technisch als applicatief - Je analyseert gemelde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' en tracht deze op te lossen alvorens te escaleren naar de departementen operations en/of Applications delivery & sourcing; - Je volgt zowel technische als functioneel gerelateerde 'Incidenten', 'Service Requests' en 'Problems' op en biedt lange termijn oplossingen aan; - Je werkt mee aan de implementatie, onderhoud en beheer van een support tool die ITIL georiënteerd is. - Je ondersteunt de eindgebruikers door het schrijven van werkinstructies en het geven van gebruikerstrainingen. - Je werkt samen met een collega van een andere afdeling om file structuren aan te maken en user rechten aan te maken. - Je werkt mee aan het opbouwen en onderhouden van een knowledge base.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van UCF-frameries in sociale netwerken
Look for responds of UCF-frameries in social networks

Lees alle opmerkingen voor UCF-frameries. Laat een reactie achter voor UCF-frameries. UCF-frameries bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UCF-frameries. Leave a respond for UCF-frameries. UCF-frameries on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UCF-frameries op de google maps. Adres en contacten UCF-frameries
Location of UCF-frameries on the google maps. Address and contacts of UCF-frameries

Andere gerelateerde bedrijven als come UCF-frameries UCF-frameries: Blue Lines Coaches BVBA | Computer Zone | Institut des Arts et Métiers | Botex nv | Eurogypsum

Other related companies as UCF-frameries: Blue Lines Coaches BVBA | Computer Zone | Institut des Arts et Métiers | Botex nv | Eurogypsum

UCF-frameries is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Sars- la- Bruyere, 7080 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is UCF-frameries, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02195312500. Het bedrijf UCF-frameries bevindt zich op het adres: Chaussee Brunehault,70. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in UCF-frameries zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UCF-frameries is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UCF-frameries is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UCF-frameries, openstaande posities, locatie van UCF-frameries op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UCF-frameries is a company, that was registered 2008 in Sars- la- Bruyere, 7080 - BE region, Belgium. Full name of company is UCF-frameries, company assigned to the tax number BE02195312500. The company UCF-frameries is located at the address: Chaussee Brunehault,70. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in UCF-frameries were not found.
The main activity of UCF-frameries is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UCF-frameries is not available. You also can look at reviews of UCF-frameries, open positions, location of UCF-frameries on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UCF-frameries, Sars- la- Bruyere, 7080 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UCF-frameries, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UCF-frameries, Sars- la- Bruyere, 7080 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UCF-frameries, employees, financial statistics.