U. Jakobs

Contactgegevens U. Jakobs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data U. Jakobs: address, phone, fax, email, website, opening hours

U. Jakobs

Regio (region): Arendonk B-2370 BE, België

Adres (address): Hoge Mauw 32 42 B, België

Telefoon (phone): +32 14 679892 +32 14 679892

Fax (fax): +32 14 671180 +32 14 671180

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) U. Jakobs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "U. Jakobs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "U. Jakobs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van U. Jakobs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen U. Jakobs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of U. Jakobs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees U. Jakobs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti U. Jakobs
Products information U. Jakobs

BTW identificatienummer (tax): BE09563568115
Ondernemingsnummer: 1886047363
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in U. Jakobs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor U. Jakobs
(Get full report from official database of BE for U. Jakobs)

Aanvulling soorten activiteiten voor U. Jakobs
Addition kinds of activities for U. Jakobs

0214. Schapen en geiten | Sheep and goats
267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
295202. Siding materialen | Siding materials
732200. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
22111209. Leno stoffen, katoen | Leno fabrics, cotton
35230500. Terrein- en terreinapparatuur | Turf and grounds equipment
35539914. Zagen, kracht: bank en tafel, behalve draagbaar: houtbewerking | Saws, power: bench and table, except portable: woodworking
54990203. Frisdranken | Soft drinks
59410503. Windsurfen en zeilboten | Windsurfing and sailboarding equipment
78220400. Distributie van televisie en videoband | Television and video tape distribution

Werken bij U. Jakobs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in U. Jakobs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor U. Jakobs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for U. Jakobs. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een operator die in 2-ploegen wil werken. Functie: Je staat aan de productiemachine waar het schoeisel machinaal wordt vervaardigd. Je stelt de machine in en plaats alle onderdeeltjes op de machinale leest (vormmatrijs eerst reinigen en afspuiten, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip zetten,...). Eens het schoeisel vervaardigd is trek je deze van de leest en begin je opnieuw (vormmatrijs reinigen, kous plaatsen, zool inleggen, stalen tip opzetten,...). Het afgewerkte schoeisel wordt dan in grote rekken geplaatst, klaar voor de afwerking en de inpak.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van U. Jakobs in sociale netwerken
Look for responds of U. Jakobs in social networks

Lees alle opmerkingen voor U. Jakobs. Laat een reactie achter voor U. Jakobs. U. Jakobs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for U. Jakobs. Leave a respond for U. Jakobs. U. Jakobs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie U. Jakobs op de google maps. Adres en contacten U. Jakobs
Location of U. Jakobs on the google maps. Address and contacts of U. Jakobs

Andere gerelateerde bedrijven als come U. Jakobs U. Jakobs: GARGA MYELLE | Telco Consultants NV | Jost C | Favor Lease | DAMSGP NETWORK

Other related companies as U. Jakobs: GARGA MYELLE | Telco Consultants NV | Jost C | Favor Lease | DAMSGP NETWORK

U. Jakobs is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Arendonk B-2370 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is U. Jakobs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09563568115. Het bedrijf U. Jakobs bevindt zich op het adres: Hoge Mauw 32 42 B. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 748,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in U. Jakobs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van U. Jakobs is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van U. Jakobs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van U. Jakobs, openstaande posities, locatie van U. Jakobs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

U. Jakobs is a company, that was registered 1988 in Arendonk B-2370 BE region, Belgium. Full name of company is U. Jakobs, company assigned to the tax number BE09563568115. The company U. Jakobs is located at the address: Hoge Mauw 32 42 B. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 748,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in U. Jakobs were not found.
The main activity of U. Jakobs is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of U. Jakobs is not available. You also can look at reviews of U. Jakobs, open positions, location of U. Jakobs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over U. Jakobs, Arendonk B-2370 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf U. Jakobs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about U. Jakobs, Arendonk B-2370 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company U. Jakobs, employees, financial statistics.