Tuincenter Vlaemynck

Contactgegevens Tuincenter Vlaemynck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tuincenter Vlaemynck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tuincenter Vlaemynck

Regio (region): Knokke 8300 - BE, België

Adres (address): Gemeenteplein 2, België

Telefoon (phone): 050-620203 050-620203

Fax (fax): 050-615321 050-615321

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tuincenter Vlaemynck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tuincenter Vlaemynck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tuincenter Vlaemynck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tuincenter Vlaemynck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tuincenter Vlaemynck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tuincenter Vlaemynck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tuincenter Vlaemynck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tuincenter Vlaemynck
Products information Tuincenter Vlaemynck

BTW identificatienummer (tax): BE08516571044
Ondernemingsnummer: 7795593261
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Tuincenter Vlaemynck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tuincenter Vlaemynck
(Get full report from official database of BE for Tuincenter Vlaemynck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tuincenter Vlaemynck
Addition kinds of activities for Tuincenter Vlaemynck

4499. Watervervoerdiensten, nv | Water transportation services, nec
10990400. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
49539904. Afval van medische afvalstoffen | Medical waste disposal
51729901. Ruwe olie | Crude oil
87320101. Bedrijfsanalyse | Business analysis

Werken bij Tuincenter Vlaemynck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tuincenter Vlaemynck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tuincenter Vlaemynck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tuincenter Vlaemynck. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Sales assistant (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de sales assistant waar onze klant in Diegem op zoek naar is? Ze zijn een international marketing en logistiek bedrijf met heel wat ervaring in de distributie van reclamefolders. Onze klant bereikt wekelijks meer dan 4,5 miljoen gezinnen in België en ze zijn het nummer 1 promotie en shopping platform op de Belgische markt. Je takenpakket bestaat uit de volgende zaken: Als Sales Assistant binnen de afdeling Customer Service, ben je verantwoordelijk voor de verwerking en de opvolging van de klantendossiers. Je verzorgt de opmaak van offertes en je staat in voor een tijdige en correcte verwerking van bestellingen. Je denkt mee met de klant in het bepalen van bedelingszones en adviseert en informeert hem bij vragen betreffende het offline en online productaanbod. Hiervoor werk je nauw samen met de betreffende Accountmanagers. Je bent als het ware de Single Point Of Contact voor jouw klantenportefeuille en je volgt deze strategische klanten op van A tot Z. Je draagt zorg voor een correcte orderverwerking in bedrijfseigen systemen. Je geeft de orders en klachten tijdig en correct in volgens commerciële en operationele afspraken. Je treedt op als back-up voor de Accountmanagers bij commerciële vragen van klanten. Bij operationele problemen zoek je mee naar mogelijke oplossingen, sta je de klant te woord om hem te informeren en adviseren. Je analyseert, beantwoordt en coördineert opmerkingen en vragen van klanten. Je leert graag bij en nieuwe verantwoordelijkheden vormen voor jou een uitdaging. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Teamleader.

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Leerkracht(e) immersie Nederlands (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: ECOLE PARIS

    Type: Werfreserve

    Wij leggen een werfreserve aan voor onze school in Doornik. Wij zijn een immersieschool Nederlands. Heb je een basis Frans en wil je graag deel uitmaken van deze ervaring, aarzel dan niet om je cv op te sturen, dan voegen wij jou toe aan ons werfreserve en contacteren wij je indien nodig!

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van Tuincenter Vlaemynck in sociale netwerken
Look for responds of Tuincenter Vlaemynck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tuincenter Vlaemynck. Laat een reactie achter voor Tuincenter Vlaemynck. Tuincenter Vlaemynck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tuincenter Vlaemynck. Leave a respond for Tuincenter Vlaemynck. Tuincenter Vlaemynck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tuincenter Vlaemynck op de google maps. Adres en contacten Tuincenter Vlaemynck
Location of Tuincenter Vlaemynck on the google maps. Address and contacts of Tuincenter Vlaemynck

Andere gerelateerde bedrijven als come Tuincenter Vlaemynck Tuincenter Vlaemynck: Cherchye BVBA | Mattheeussen | Signatuur Tuinen BVBA | Mega SA | JEAN BAPTISTE LAFONTAINE

Other related companies as Tuincenter Vlaemynck: Cherchye BVBA | Mattheeussen | Signatuur Tuinen BVBA | Mega SA | JEAN BAPTISTE LAFONTAINE

Tuincenter Vlaemynck is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Knokke 8300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Tuincenter Vlaemynck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08516571044. Het bedrijf Tuincenter Vlaemynck bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Tuincenter Vlaemynck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tuincenter Vlaemynck is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tuincenter Vlaemynck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tuincenter Vlaemynck, openstaande posities, locatie van Tuincenter Vlaemynck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tuincenter Vlaemynck is a company, that was registered 2011 in Knokke 8300 - BE region, Belgium. Full name of company is Tuincenter Vlaemynck, company assigned to the tax number BE08516571044. The company Tuincenter Vlaemynck is located at the address: Gemeenteplein 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Tuincenter Vlaemynck were not found.
The main activity of Tuincenter Vlaemynck is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tuincenter Vlaemynck is not available. You also can look at reviews of Tuincenter Vlaemynck, open positions, location of Tuincenter Vlaemynck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tuincenter Vlaemynck, Knokke 8300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tuincenter Vlaemynck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tuincenter Vlaemynck, Knokke 8300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tuincenter Vlaemynck, employees, financial statistics.