Trendmark CVBA

Contactgegevens Trendmark CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trendmark CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trendmark CVBA

Regio (region): Mortsel Antwerpen 0246 - BE, België

Adres (address): Dieseghemlei 10, België

Telefoon (phone): +3234499245 +3234499245

Fax (fax): +3234499245 +3234499245

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trendmark CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trendmark CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trendmark CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trendmark CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trendmark CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trendmark CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trendmark CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trendmark CVBA
Products information Trendmark CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05289062500
Ondernemingsnummer: 4903167724
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 357,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Trendmark CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trendmark CVBA
(Get full report from official database of BE for Trendmark CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trendmark CVBA
Addition kinds of activities for Trendmark CVBA

354501. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
20860201. Mineraalwater, koolzuurhoudend: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Mineral water, carbonated: packaged in cans, bottles, etc.
22111109. Friezette, katoen | Friezette, cotton
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
33120800. Gereedschap en stalen staal en legeringen | Tool and die steel and alloys
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
37140124. Stokstangen, motorvoertuig | Tie rods, motor vehicle
56999907. Vierkante danskleding | Square dance apparel

Werken bij Trendmark CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trendmark CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trendmark CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trendmark CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Management Assistent (regio Steenokkerzeel) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar Management Assistant voor onze klant die gesitueerd is in Steenkkerzeel. Als Management Assistant verleent u administratieve, organisatorische, logistieke en praktische ondersteuning aan de Manager van het luchtverkeersleidingscentrum (CANAC) en zijn team. U rapporteert hierbij rechtstreeks aan hem. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig en zeer gevarieerd: U bent verantwoordelijk voor de opmaak van verslagen en rapporten voor vergaderingen. U zorgt ervoor dat u tijdig alle documenten, cijfermateriaal, e.d. ontvangt via diverse kanalen en van de verschillende niveaus zodat de rapporten binnen de vooropgestelde termijn worden afgeleverd. U verzorgt het mailverkeer, de rapporteringen voor de Manager. Bij gelegenheid organiseert u vergaderingen. Bovendien staat u in voor een efficiënt document management en vlotte toegankelijkheid. U werkt presentaties, documenten af, en zorgt voor de vertalingen (Frans, Nederlands en Engels), die door de Manager en Experts gebruikt worden. Tenslotte bent u ook verantwoordelijk voor het agendabeheer, het verwerken van ad-hoc opdrachten, de ontvangst van bezoekers, enz.

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Mystery shoppers gezocht (België)

    Regio: België

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    We zoeken mystery shoppers voor de regio Vlaams-Brabant, Brussel en Oost-Vlaanderen! Oog voor detail is een pluspunt! Een wagen en een internetverbinding een vereiste! Aangename bij-job!

Zoek naar antwoorden van Trendmark CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Trendmark CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trendmark CVBA. Laat een reactie achter voor Trendmark CVBA. Trendmark CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trendmark CVBA. Leave a respond for Trendmark CVBA. Trendmark CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trendmark CVBA op de google maps. Adres en contacten Trendmark CVBA
Location of Trendmark CVBA on the google maps. Address and contacts of Trendmark CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Trendmark CVBA Trendmark CVBA: Optikon Philippe Treunen | Vanoverbeke Verzekeringen NV | TATTOO JEAN | Lindebrings D | Matthys Maison

Other related companies as Trendmark CVBA: Optikon Philippe Treunen | Vanoverbeke Verzekeringen NV | TATTOO JEAN | Lindebrings D | Matthys Maison

Trendmark CVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Mortsel Antwerpen 0246 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Trendmark CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05289062500. Het bedrijf Trendmark CVBA bevindt zich op het adres: Dieseghemlei 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 357,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Trendmark CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trendmark CVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trendmark CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trendmark CVBA, openstaande posities, locatie van Trendmark CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trendmark CVBA is a company, that was registered 2016 in Mortsel Antwerpen 0246 - BE region, Belgium. Full name of company is Trendmark CVBA, company assigned to the tax number BE05289062500. The company Trendmark CVBA is located at the address: Dieseghemlei 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 357,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Trendmark CVBA were not found.
The main activity of Trendmark CVBA is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Trendmark CVBA is not available. You also can look at reviews of Trendmark CVBA, open positions, location of Trendmark CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trendmark CVBA, Mortsel Antwerpen 0246 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trendmark CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trendmark CVBA, Mortsel Antwerpen 0246 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trendmark CVBA, employees, financial statistics.