Ter Laak bvba

Contactgegevens Ter Laak bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ter Laak bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ter Laak bvba

Regio (region): Kalmthout, 2920 - BE, België

Adres (address): Withoeflei 65, België

Telefoon (phone): 32 3 666 99 42 32 3 666 99 42

Fax (fax): 32 3 666 44 26 32 3 666 44 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ter Laak bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ter Laak bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ter Laak bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ter Laak bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ter Laak bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ter Laak bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ter Laak bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ter Laak bvba
Products information Ter Laak bvba

BTW identificatienummer (tax): BE07367401123
Ondernemingsnummer: 3666931152
Hoofdstad (capital): 796,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ter Laak bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ter Laak bvba
(Get full report from official database of BE for Ter Laak bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ter Laak bvba
Addition kinds of activities for Ter Laak bvba

206102. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
23370000. Vrouwen en missen 'jurken en jassen | Women's and misses' suits and coats
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
35310618. Tunneling machines | Tunnelling machinery
36340112. Ovens, draagbaar: huishouden | Ovens, portable: household
36990101. Versnelde golfgeleiderstructuren | Accelerating waveguide structures

Werken bij Ter Laak bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ter Laak bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ter Laak bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ter Laak bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Jobstudent bakkerij M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een job binnen de verkoop? Wij bieden jou een leuke studentenjob in een bakkerij te Deinze. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het bedienen van de klanten, de winkel op orde houden en helpen waar nodig.

  • JOBSTUDENTEN ZORG (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: NOORDDUIN

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends 2018 Voor onze voorziening zoeken we een enthousiaste jobstudenten voor verzorgende, verplegende en/of logistieke taken. Interesse? Solliciteer snel.

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Lift technieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: LIFTEN SPAAS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor volgende taken: - voorbereiden en uitvoeren van modernisatie werkzaamheden / installatie van nieuwbouwliften - uitvoeren van het preventief onderhoud, de herstellingen en kleine reparaties van onze installaties - permanentie deels overnemen van collega's

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van Ter Laak bvba in sociale netwerken
Look for responds of Ter Laak bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ter Laak bvba. Laat een reactie achter voor Ter Laak bvba. Ter Laak bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ter Laak bvba. Leave a respond for Ter Laak bvba. Ter Laak bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ter Laak bvba op de google maps. Adres en contacten Ter Laak bvba
Location of Ter Laak bvba on the google maps. Address and contacts of Ter Laak bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Ter Laak bvba Ter Laak bvba: Wolff E.A.G.T. | Smeets G | [email protected] B.V.B.A. | Compupartner SPRL | Lembevinum bvba.

Other related companies as Ter Laak bvba: Wolff E.A.G.T. | Smeets G | [email protected] B.V.B.A. | Compupartner SPRL | Lembevinum bvba.

Ter Laak bvba is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Kalmthout, 2920 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Ter Laak bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07367401123. Het bedrijf Ter Laak bvba bevindt zich op het adres: Withoeflei 65. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 796,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ter Laak bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ter Laak bvba is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ter Laak bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ter Laak bvba, openstaande posities, locatie van Ter Laak bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ter Laak bvba is a company, that was registered 1995 in Kalmthout, 2920 - BE region, Belgium. Full name of company is Ter Laak bvba, company assigned to the tax number BE07367401123. The company Ter Laak bvba is located at the address: Withoeflei 65. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 796,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ter Laak bvba were not found.
The main activity of Ter Laak bvba is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ter Laak bvba is not available. You also can look at reviews of Ter Laak bvba, open positions, location of Ter Laak bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ter Laak bvba, Kalmthout, 2920 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ter Laak bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ter Laak bvba, Kalmthout, 2920 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ter Laak bvba, employees, financial statistics.