Ter Beke NV

Contactgegevens Ter Beke NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ter Beke NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ter Beke NV

Regio (region): Waarschoot 9950 - BELGIUM, België

Adres (address): Beke 1, België

Telefoon (phone): +32 09 370 12 11 +32 09 370 12 11

Fax (fax): +32 09 370 12 20 +32 09 370 12 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ter Beke NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ter Beke NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ter Beke NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ter Beke NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ter Beke NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ter Beke NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ter Beke NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ter Beke NV
Products information Ter Beke NV

BTW identificatienummer (tax): BE05426666259
Ondernemingsnummer: 8043334960
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ter Beke NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ter Beke NV
(Get full report from official database of BE for Ter Beke NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ter Beke NV
Addition kinds of activities for Ter Beke NV

336500. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
506503. Elektronische onderdelen | Electronic parts
35449900. Speciale sterven, gereedschap, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
35590101. Zak- en sluitmachines (naaimachines) | Bag seaming and closing machines (sewing machinery)
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing

Werken bij Ter Beke NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ter Beke NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ter Beke NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ter Beke NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • TIG lasser dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in balustrades zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je staat in voor de constructie van metalen en aluminium onderdelen aan de hand van plannen.

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Magazijnmedewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

    Type: Studentenjob

    -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FARYS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van Ter Beke NV in sociale netwerken
Look for responds of Ter Beke NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ter Beke NV. Laat een reactie achter voor Ter Beke NV. Ter Beke NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ter Beke NV. Leave a respond for Ter Beke NV. Ter Beke NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ter Beke NV op de google maps. Adres en contacten Ter Beke NV
Location of Ter Beke NV on the google maps. Address and contacts of Ter Beke NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ter Beke NV Ter Beke NV: Bolliou NV | VGM Verhuurdienst NV | Lovrovic Piano's BVBA | Jean-Pierre Caulier Décoration SPRL | D'OUWE KAARS

Other related companies as Ter Beke NV: Bolliou NV | VGM Verhuurdienst NV | Lovrovic Piano's BVBA | Jean-Pierre Caulier Décoration SPRL | D'OUWE KAARS

Ter Beke NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Waarschoot 9950 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Ter Beke NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05426666259. Het bedrijf Ter Beke NV bevindt zich op het adres: Beke 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ter Beke NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ter Beke NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ter Beke NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ter Beke NV, openstaande posities, locatie van Ter Beke NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ter Beke NV is a company, that was registered 1998 in Waarschoot 9950 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Ter Beke NV, company assigned to the tax number BE05426666259. The company Ter Beke NV is located at the address: Beke 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ter Beke NV were not found.
The main activity of Ter Beke NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ter Beke NV is not available. You also can look at reviews of Ter Beke NV, open positions, location of Ter Beke NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ter Beke NV, Waarschoot 9950 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ter Beke NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ter Beke NV, Waarschoot 9950 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ter Beke NV, employees, financial statistics.