TenderInfo NV

Contactgegevens TenderInfo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TenderInfo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TenderInfo NV

Regio (region): Antwerpen 2610 - BE, België

Adres (address): Groenenborgerlaan 84, België

Telefoon (phone): +32 3 8210806 +32 3 8210806

Fax (fax): +32 3 8210829 +32 3 8210829

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TenderInfo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TenderInfo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TenderInfo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TenderInfo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TenderInfo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TenderInfo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TenderInfo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TenderInfo NV
Products information TenderInfo NV

BTW identificatienummer (tax): BE02650970458
Ondernemingsnummer: 6838684082
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 402,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TenderInfo NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TenderInfo NV
(Get full report from official database of BE for TenderInfo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TenderInfo NV
Addition kinds of activities for TenderInfo NV

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
24990105. Strijkplanken, hout | Ironing boards, wood
32290201. Lens blanks, optisch | Lens blanks, optical
35320401. Kooien, mijnschacht | Cages, mine shaft
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator

Werken bij TenderInfo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TenderInfo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TenderInfo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TenderInfo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

  • Magazijnier m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Tielt, zijn we op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen voor de verschillende werven.

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Bocholt zijn we op zoek naar een gemotiveerde reachtruckchauffeur, die in 2 ploegen wilt werken. Wisselend 2-ploegensysteem: morgenpost (6 tot 14 u) en middagpost (14 tot 22 u)   Ben jij een echte teamplayer die interesse heeft om een team van medewerkers in een dynamisch bedrijf tijdelijk te ondersteunen? Jouw takenpakket bestaat uit: - Picken van materialen. - Laden lossen van vrachtwagens. - Allround magazijnwerk.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • OPERATOR BOTTELARIJ EN CONDITIONERING VATEN (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in een kleine traditionele brouwerij waar continu wordt geïnvesteerd in middelen en in mensen; zo word je 2 maanden gevolgd tot volwaardige operator. Je bent het hart van de bottelarij en de vatenafdeling je voert verschillende deelprocessen nauwkeurig uit volgens een vooropgestelde planning. Je maakt dat het afvullen van flessen en vaten efficiënt en kwaliteitsvol verloopt. Je stuurt installaties aan handmatig maar ook door geautomatiseerde systemen. Je volgt verschillende processen gelijktijdig op en je grijpt in waar nodig. Je registreert de activiteiten neemt monsters doet de reiniging van de installaties en de werkomgeving. Je bent de begin- en de eindverantwoordelijke. Je hebt een sterk technisch inzicht en detecteert voorkomt of herstelt defecten aan machines. Je hebt een voorbeeldfunctie en kunt werken met de u toevertrouwde medewerkers en hen motiveren. Je wordt ook betrokken in het optimaliseren van het deelproces.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van TenderInfo NV in sociale netwerken
Look for responds of TenderInfo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TenderInfo NV. Laat een reactie achter voor TenderInfo NV. TenderInfo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TenderInfo NV. Leave a respond for TenderInfo NV. TenderInfo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TenderInfo NV op de google maps. Adres en contacten TenderInfo NV
Location of TenderInfo NV on the google maps. Address and contacts of TenderInfo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TenderInfo NV TenderInfo NV: Beerens Pascal Koeltechniek | J.J. Maes NV | Kenis F NV | Multifilms Service | Charles Verhaest B.V.B.A.

Other related companies as TenderInfo NV: Beerens Pascal Koeltechniek | J.J. Maes NV | Kenis F NV | Multifilms Service | Charles Verhaest B.V.B.A.

TenderInfo NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Antwerpen 2610 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TenderInfo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02650970458. Het bedrijf TenderInfo NV bevindt zich op het adres: Groenenborgerlaan 84. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 402,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TenderInfo NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TenderInfo NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TenderInfo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TenderInfo NV, openstaande posities, locatie van TenderInfo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TenderInfo NV is a company, that was registered 1987 in Antwerpen 2610 - BE region, Belgium. Full name of company is TenderInfo NV, company assigned to the tax number BE02650970458. The company TenderInfo NV is located at the address: Groenenborgerlaan 84. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 402,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TenderInfo NV were not found.
The main activity of TenderInfo NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TenderInfo NV is not available. You also can look at reviews of TenderInfo NV, open positions, location of TenderInfo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TenderInfo NV, Antwerpen 2610 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TenderInfo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TenderInfo NV, Antwerpen 2610 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TenderInfo NV, employees, financial statistics.