TeleRelay

Contactgegevens TeleRelay: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TeleRelay: address, phone, fax, email, website, opening hours

TeleRelay

Regio (region): Antwerp Antwerp - BE, België

Adres (address): Cockerillkaai 18, België

Telefoon (phone): +32 70 22 22 58 +32 70 22 22 58

Fax (fax): +32 70 23 36 98 +32 70 23 36 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TeleRelay: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TeleRelay"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TeleRelay"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TeleRelay, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TeleRelay. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TeleRelay, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TeleRelay. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TeleRelay
Products information TeleRelay

BTW identificatienummer (tax): BE09429809570
Ondernemingsnummer: 5462371826
Hoofdstad (capital): 608,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TeleRelay zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TeleRelay
(Get full report from official database of BE for TeleRelay)

Aanvulling soorten activiteiten voor TeleRelay
Addition kinds of activities for TeleRelay

473100. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
571499. Drapery en stoffering winkels, nec | Drapery and upholstery stores, nec
20410101. Boekweitmeel | Buckwheat flour
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
38260114. spectrometers | Spectrometers
50499902. Opstellen van benodigdheden | Drafting supplies
51980104. lakken | Lacquers
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity

Werken bij TeleRelay: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TeleRelay: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TeleRelay. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TeleRelay. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend familiebedrijf in Diksmuide zoeken wij een gemotiveerde technicus/automecanicien. Je staat in voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen van de wagens.

  • Bediende After Sales Support (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief sedert 1997 in de internationale aan- en verkoop van ICT-componenten (groothandel) / Trading. ze zijn specialist in het lokaliseren en aanbieden van smartphones, high-tech IT-producten zoals HDD’s en CPU’s, multimedia, gameconsoles en andere gesofisticeerde elektrische toestellen uit iedere hoek van de wereld. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als een waardevolle en betrouwbare handelaar in grote volumes. Voor de groei van het bedrijf  is men dringend op zoek naar een nieuwe collega om het support team te versterken. Jouw verantwoordelijkheden; Eenmaal een aankoop of verkoop is onderhandeld, ben jij verantwoordelijk voor de verdere afhandeling ervan.  In functie van de door jou opgestelde cashflowplanning wordt de finale leverdatum bepaald, de bevestigingen gegeven aan leveranciers en klanten en afspraken gemaakt met transporteurs en magazijnen. Je hebt contact met klanten en leveranciers in binnen- en buitenland. Finaal eindigt elke transactie met het adminstratief verwerken van deze order. Jouw concrete taken: - Opstellen van de cashflowplanning, uitvoeren en opvolgen van betalingen,  valuta aankopen,  orderplanning en communicatie met leverancier, klant. - Verkoopondersteunende after sales door verantwoordelijk te zijn voor de afhandeling van de aan-en verkoop wat betreft betalingen, transport en vrijgave van goederen. - Afspraken maken met  transporteurs en externe magazijnen en aansturen van ons intern magazijn. - Ons bedrijf een hoger rendement laten behalen door het helpen bewaken van de gemaakte afspraken en interne procedures.

  • Technieker met kennis automechanica * (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant verhuurt, verkoopt en herstelt machines voor tuin, bouw en wegenbouw. Door hun sterke groei zijn ze vandaag op zoek naar een technieker om hun team te vervoegen! Ben je op gedreven, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken we jou! Jouw takenpakket? - herstellen en onderhouden van grote en kleine machines voor de bouwsector Mogelijke machines zijn: mini -graafmachines, knikladers, zaagmachines, trilplaten, trilnaalden, boormachines, waterpompen, etc..

  • Energieke arbeiders tuin-en bosbouw M/V (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt mee in de bosboomkwekerij. Tijdens de wintermaanden ben je vooral actief op het veld en in de loods. Samen met je collega's help je mee bij het rooien, sorteren en klaarmaken van bestellingen. Het besturen van verschillende voertuigen en machines behoren ook tot uw taken. In het voorjaar help je mee bij het plantklaar maken van jonge bosbomen, het uitzaaien van de zaden en het opvolgen van de groei van de planten.

  • Huishoudhulp m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze klanten? Wij zoeken entousiaste medewerkers die in volgende regio willen/kunnen werken : Brussel, Vilvoorde, Grimbergen, Zemst, Eppegem, Weerde, ........ Wij bieden een voltijdse of deeltijdse betrekking aan, dit volgens jouw wensen Bovendien zorgen wij voor een persoonlijke begeleiding en opvolging op maat

  • Student kassa weekend M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Je bent een student en wil op zaterdag en/of zondag een centje bijverdienen? Je hebt interesse in interieur / meubelen? Je kan in Spiere geraken? Dan is deze job iets voor jou! Student gezocht voor verkoop in een meubel- en interieurzaak te Spiere. Je werkt aan de kassa, maakt cadeaus indien nodig en helpt met het aanvullen in de winkel. Uurrooster : Weekendwerk op zaterdag en/of zondag van 10u tot 18u30

  • Studenten Evenement zondag 7 oktober (m/v) (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Beste student, op zondag 7 oktober vindt Open Bedrijvendag plaats bij de firma Van Hool. Om dit grootse evenement in goede banen te leiden, rekenen zij graag op enkele gemotiveerde studenten (m/v) voor een professionele ontvangst. Je bent het visitekaartje van het bedrijf! Je werkt van 09u-17u (pauze is voorzien). Je werkt op het onthaal waar je alle geïnteresserden vriendelijk ontvangt en verder verwijst, of op de parking waar je zorgt dat alle wagens netjes kunnen binnenrijden en -parkeren.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Ambitieuze productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiende onderneming in de regio van Heusden-Zolder zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze productiemedewerker. Als productiemedewerker ziet je takenpakket er als volgt uit: Je overlegt met de productieplanning welke producten er wanneer en op welke machine gemaakt worden. Je zet de grondstoffen mee klaar aan de productielijnen. Je voert controles uit op de kwaliteit van het geproduceerde product. Je houdt de voorraad bij. Je verpakt en labelt het eindproduct. Tijdens de piekperiodes kan je jezelf vrij maken in wisselende ploegen (vroege en late). Tijdens de rustigere periodes werk je van 8u - 17u. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van TeleRelay in sociale netwerken
Look for responds of TeleRelay in social networks

Lees alle opmerkingen voor TeleRelay. Laat een reactie achter voor TeleRelay. TeleRelay bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TeleRelay. Leave a respond for TeleRelay. TeleRelay on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TeleRelay op de google maps. Adres en contacten TeleRelay
Location of TeleRelay on the google maps. Address and contacts of TeleRelay

Andere gerelateerde bedrijven als come TeleRelay TeleRelay: A. (AGENCE AIDE-ACTION) | SCHILDERS PALINGSHANDEL BVBA | L'ATELIER DU STORE | Sadel N.V. | MTS-Verlinden

Other related companies as TeleRelay: A. (AGENCE AIDE-ACTION) | SCHILDERS PALINGSHANDEL BVBA | L'ATELIER DU STORE | Sadel N.V. | MTS-Verlinden

TeleRelay is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerp Antwerp - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TeleRelay, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09429809570. Het bedrijf TeleRelay bevindt zich op het adres: Cockerillkaai 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 608,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TeleRelay zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TeleRelay is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TeleRelay is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TeleRelay, openstaande posities, locatie van TeleRelay op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TeleRelay is a company, that was registered 2000 in Antwerp Antwerp - BE region, Belgium. Full name of company is TeleRelay, company assigned to the tax number BE09429809570. The company TeleRelay is located at the address: Cockerillkaai 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 608,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TeleRelay were not found.
The main activity of TeleRelay is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TeleRelay is not available. You also can look at reviews of TeleRelay, open positions, location of TeleRelay on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TeleRelay, Antwerp Antwerp - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TeleRelay, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TeleRelay, Antwerp Antwerp - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TeleRelay, employees, financial statistics.