Taffijn Piano Supply

Contactgegevens Taffijn Piano Supply: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taffijn Piano Supply: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taffijn Piano Supply

Regio (region): Gooik, Belgium B-1755 - BE, België

Adres (address): Hoevestraat 37/b, België

Telefoon (phone): 32 (54) 56 65 70 32 (54) 56 65 70

Fax (fax): +32 (15) 628-42-24 +32 (15) 628-42-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taffijn Piano Supply: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taffijn Piano Supply"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taffijn Piano Supply"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taffijn Piano Supply, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taffijn Piano Supply. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taffijn Piano Supply, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taffijn Piano Supply. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taffijn Piano Supply
Products information Taffijn Piano Supply

BTW identificatienummer (tax): BE04552703857
Ondernemingsnummer: 1195007324
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Taffijn Piano Supply zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taffijn Piano Supply
(Get full report from official database of BE for Taffijn Piano Supply)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taffijn Piano Supply
Addition kinds of activities for Taffijn Piano Supply

24310605. Houtwerk, interieur- en sierkunst, nec | Woodwork, interior and ornamental, nec
39999922. Hydroponische apparatuur | Hydroponic equipment
56990300. Sportkleding | Sports apparel
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair

Werken bij Taffijn Piano Supply: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taffijn Piano Supply: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taffijn Piano Supply. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taffijn Piano Supply. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen ( Oudenaarde-Ronse-Brakel) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

Zoek naar antwoorden van Taffijn Piano Supply in sociale netwerken
Look for responds of Taffijn Piano Supply in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taffijn Piano Supply. Laat een reactie achter voor Taffijn Piano Supply. Taffijn Piano Supply bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taffijn Piano Supply. Leave a respond for Taffijn Piano Supply. Taffijn Piano Supply on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taffijn Piano Supply op de google maps. Adres en contacten Taffijn Piano Supply
Location of Taffijn Piano Supply on the google maps. Address and contacts of Taffijn Piano Supply

Andere gerelateerde bedrijven als come Taffijn Piano Supply Taffijn Piano Supply: Derieuw D | Rellman Foods SA | Manhattan BVBA | Salenko-Gent | Grand Hotel Oude Burg

Other related companies as Taffijn Piano Supply: Derieuw D | Rellman Foods SA | Manhattan BVBA | Salenko-Gent | Grand Hotel Oude Burg

Taffijn Piano Supply is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Gooik, Belgium B-1755 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Taffijn Piano Supply, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04552703857. Het bedrijf Taffijn Piano Supply bevindt zich op het adres: Hoevestraat 37/b. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Taffijn Piano Supply zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taffijn Piano Supply is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taffijn Piano Supply is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taffijn Piano Supply, openstaande posities, locatie van Taffijn Piano Supply op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Taffijn Piano Supply is a company, that was registered 2013 in Gooik, Belgium B-1755 - BE region, Belgium. Full name of company is Taffijn Piano Supply, company assigned to the tax number BE04552703857. The company Taffijn Piano Supply is located at the address: Hoevestraat 37/b. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Taffijn Piano Supply were not found.
The main activity of Taffijn Piano Supply is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Taffijn Piano Supply is not available. You also can look at reviews of Taffijn Piano Supply, open positions, location of Taffijn Piano Supply on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taffijn Piano Supply, Gooik, Belgium B-1755 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taffijn Piano Supply, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taffijn Piano Supply, Gooik, Belgium B-1755 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taffijn Piano Supply, employees, financial statistics.