Taffijn Piano Supply

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Taffijn Piano Supply
Private companiesEducational Services • Taffijn Piano Supply

Contactgegevens Taffijn Piano Supply: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Taffijn Piano Supply: address, phone, fax, email, website, opening hours

Taffijn Piano Supply

Regio (region): Gooik Belgium B-1755 - BE, België

Adres (address): Hoevestraat 37/b, België

Telefoon (phone): +32 (54) 56 65 70 +32 (54) 56 65 70

Fax (fax): +32 (53) 876-58-51 +32 (53) 876-58-51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Taffijn Piano Supply: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Taffijn Piano Supply"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Taffijn Piano Supply"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Taffijn Piano Supply, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Taffijn Piano Supply. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Taffijn Piano Supply, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Taffijn Piano Supply. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Taffijn Piano Supply
Products information Taffijn Piano Supply

BTW identificatienummer (tax): BE06004272460
Ondernemingsnummer: 3170623779
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 363,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Taffijn Piano Supply zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Taffijn Piano Supply
(Get full report from official database of BE for Taffijn Piano Supply)

Aanvulling soorten activiteiten voor Taffijn Piano Supply
Addition kinds of activities for Taffijn Piano Supply

25410302. Drainboards, plastic gelamineerd | Drainboards, plastic laminated
26310100. bekledingsbord | Linerboard
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
39969901. Asfalt-viltbasis vloerbedekking: linoleum, tapijt | Asphalted-felt-base floor coverings: linoleum, carpet
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers

Werken bij Taffijn Piano Supply: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Taffijn Piano Supply: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Taffijn Piano Supply. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Taffijn Piano Supply. Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Teamleader nacht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een teamleader voor in de nacht. Als teamleader sta je in voor het aansturen van een ploeg van 20 à 30 mensen over verschillende afdelingen. Je staat in voor de picking voor te bereiden en aan te sturen. Je gaat hierbij telkens motiverend te werk. Daarnaast zal je ook zelf fysiek werk verrichten. Als teamleader rapporteer je steeds aan de ploegchef

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

  • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Taffijn Piano Supply in sociale netwerken
Look for responds of Taffijn Piano Supply in social networks

Lees alle opmerkingen voor Taffijn Piano Supply. Laat een reactie achter voor Taffijn Piano Supply. Taffijn Piano Supply bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Taffijn Piano Supply. Leave a respond for Taffijn Piano Supply. Taffijn Piano Supply on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Taffijn Piano Supply op de google maps. Adres en contacten Taffijn Piano Supply
Location of Taffijn Piano Supply on the google maps. Address and contacts of Taffijn Piano Supply

Andere gerelateerde bedrijven als come Taffijn Piano Supply Taffijn Piano Supply: DAEZE M & L BVBA | Vrancken NV | Cogeaf SA | Quintin Philippe | Stals, Mark

Other related companies as Taffijn Piano Supply: DAEZE M & L BVBA | Vrancken NV | Cogeaf SA | Quintin Philippe | Stals, Mark

Taffijn Piano Supply is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gooik Belgium B-1755 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Taffijn Piano Supply, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06004272460. Het bedrijf Taffijn Piano Supply bevindt zich op het adres: Hoevestraat 37/b. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 363,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Taffijn Piano Supply zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Taffijn Piano Supply is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Taffijn Piano Supply is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Taffijn Piano Supply, openstaande posities, locatie van Taffijn Piano Supply op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Taffijn Piano Supply is a company, that was registered 2018 in Gooik Belgium B-1755 - BE region, Belgium. Full name of company is Taffijn Piano Supply, company assigned to the tax number BE06004272460. The company Taffijn Piano Supply is located at the address: Hoevestraat 37/b. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 363,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Taffijn Piano Supply were not found.
The main activity of Taffijn Piano Supply is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Taffijn Piano Supply is not available. You also can look at reviews of Taffijn Piano Supply, open positions, location of Taffijn Piano Supply on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Taffijn Piano Supply, Gooik Belgium B-1755 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Taffijn Piano Supply, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Taffijn Piano Supply, Gooik Belgium B-1755 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Taffijn Piano Supply, employees, financial statistics.