TWINSTREET BOOKINGS

Contactgegevens TWINSTREET BOOKINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TWINSTREET BOOKINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TWINSTREET BOOKINGS

Regio (region): antwerpen 2018 - BE, België

Adres (address): tweelingenstraat 33, België

Telefoon (phone): +32.3.272.42.59 +32.3.272.42.59

Fax (fax): +32.3.272.44.54 +32.3.272.44.54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TWINSTREET BOOKINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TWINSTREET BOOKINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TWINSTREET BOOKINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TWINSTREET BOOKINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TWINSTREET BOOKINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TWINSTREET BOOKINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TWINSTREET BOOKINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TWINSTREET BOOKINGS
Products information TWINSTREET BOOKINGS

BTW identificatienummer (tax): BE07534393310
Ondernemingsnummer: 4783142089
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 657,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TWINSTREET BOOKINGS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TWINSTREET BOOKINGS
(Get full report from official database of BE for TWINSTREET BOOKINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TWINSTREET BOOKINGS
Addition kinds of activities for TWINSTREET BOOKINGS

242101. Bouw- en bouwmaterialen, hout | Building and structural materials, wood
355300. Houtbewerkingsmachines | Woodworking machinery
27590500. Uitnodiging en briefpapier drukwerk en gravure | Invitation and stationery printing and engraving
30119901. Banden, kussen of massief rubber | Tires, cushion or solid rubber
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
37130102. Vrachtwagens (motorvoertuigen) | Truck bodies (motor vehicles)
86610128. heiligdommen | Shrines
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij TWINSTREET BOOKINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TWINSTREET BOOKINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TWINSTREET BOOKINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TWINSTREET BOOKINGS. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (m/v) gezocht (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Logistiek zit in jou! Je bent gepassioneerd door deze sector en wenst hierin jouw verdere carriere opbouwen? Ter uitbreiding van zijn team, is onze klant, actief op logistiek vlak, op zoek naar 2 coördinatoren voor onmiddellijke indiensttreding. Als logistieke coördinator ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van jouw team. Je wordt aangestuurd door en legt verantwoording af aan de Operational Manager. In overleg met de medewerkers stel je realistische verbeterdoelstellingen op, en creërt voorwaarden waarbinnen deze gehaald kunnen worden. Je stelt werkplanning en werkvoorbereiding op voor je afdeling. Je stuurt aan, monitort en motiveert jouw team om zo de opgestelde KPI's en SLA's te behalen. Je neemt proactief deel aan de operationele uitvoering (nl het ontvangen, verzendklaar maken en verzenden) van de goederen, en de administratieve opvolging hiervan. Je zorgt voor de verlaging van de interne logistieke kosten en waakt over de kosten en budgetten. Je werkt proactief mee aan de implementaties van de verbeterprocessen. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de veiligheid van het pand, de goederen en de medewerkers. Dit takenpakket wordt uitgebreider naarmate je vordert in de firma. Je zal voltijds tewerkgesteld worden, dit in een 5-ploegen systeem.

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Recruitment Consultant Engineering (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef. Verder beschik je als recruitment consultant over volgende competenties en talenten: Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving Jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkracht Je bent een plantrekker en een echte doener Je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen Je houdt van een gezonde druk & van werken met targets Professionalisme Positivisme Prestatiegerichtheid en Integriteit kenmerken jou Je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

Zoek naar antwoorden van TWINSTREET BOOKINGS in sociale netwerken
Look for responds of TWINSTREET BOOKINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TWINSTREET BOOKINGS. Laat een reactie achter voor TWINSTREET BOOKINGS. TWINSTREET BOOKINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TWINSTREET BOOKINGS. Leave a respond for TWINSTREET BOOKINGS. TWINSTREET BOOKINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TWINSTREET BOOKINGS op de google maps. Adres en contacten TWINSTREET BOOKINGS
Location of TWINSTREET BOOKINGS on the google maps. Address and contacts of TWINSTREET BOOKINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come TWINSTREET BOOKINGS TWINSTREET BOOKINGS: Morel | LES TROIS CLES | Seco-M International NV | Young and Rubicam Belgium SPRL | Chatterie du Lua

Other related companies as TWINSTREET BOOKINGS: Morel | LES TROIS CLES | Seco-M International NV | Young and Rubicam Belgium SPRL | Chatterie du Lua

TWINSTREET BOOKINGS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio antwerpen 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TWINSTREET BOOKINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07534393310. Het bedrijf TWINSTREET BOOKINGS bevindt zich op het adres: tweelingenstraat 33. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 657,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TWINSTREET BOOKINGS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TWINSTREET BOOKINGS is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TWINSTREET BOOKINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TWINSTREET BOOKINGS, openstaande posities, locatie van TWINSTREET BOOKINGS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TWINSTREET BOOKINGS is a company, that was registered 1998 in antwerpen 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is TWINSTREET BOOKINGS, company assigned to the tax number BE07534393310. The company TWINSTREET BOOKINGS is located at the address: tweelingenstraat 33. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 657,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TWINSTREET BOOKINGS were not found.
The main activity of TWINSTREET BOOKINGS is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TWINSTREET BOOKINGS is not available. You also can look at reviews of TWINSTREET BOOKINGS, open positions, location of TWINSTREET BOOKINGS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TWINSTREET BOOKINGS, antwerpen 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TWINSTREET BOOKINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TWINSTREET BOOKINGS, antwerpen 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TWINSTREET BOOKINGS, employees, financial statistics.