TRANSLATE INTERNATIONAL SA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • TRANSLATE INTERNATIONAL SA
Private companiesOil and Gas Extraction • TRANSLATE INTERNATIONAL SA

Contactgegevens TRANSLATE INTERNATIONAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSLATE INTERNATIONAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSLATE INTERNATIONAL SA

Regio (region): Bruxelles Bruxelles 1180 - BE, België

Adres (address): Av Lancaster 79a, België

Telefoon (phone): +32 2 373 68 68 +32 2 373 68 68

Fax (fax): +32 (71) 172-89-25 +32 (71) 172-89-25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSLATE INTERNATIONAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSLATE INTERNATIONAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSLATE INTERNATIONAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSLATE INTERNATIONAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSLATE INTERNATIONAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSLATE INTERNATIONAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSLATE INTERNATIONAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSLATE INTERNATIONAL SA
Products information TRANSLATE INTERNATIONAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE03655395507
Ondernemingsnummer: 9496551513
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TRANSLATE INTERNATIONAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSLATE INTERNATIONAL SA
(Get full report from official database of BE for TRANSLATE INTERNATIONAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSLATE INTERNATIONAL SA
Addition kinds of activities for TRANSLATE INTERNATIONAL SA

24991204. Schijven, hout | Pulleys, wood
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
58130103. Cocktaillounge | Cocktail lounge
59629900. Merchandising machine operators, nec | Merchandising machine operators, nec
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction
95320101. Communautaire planning en ontwikkelingsagentschap, overheid | Community planning and development agency, government

Werken bij TRANSLATE INTERNATIONAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSLATE INTERNATIONAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSLATE INTERNATIONAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSLATE INTERNATIONAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

    Regio: MUNSTERBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van TRANSLATE INTERNATIONAL SA in sociale netwerken
Look for responds of TRANSLATE INTERNATIONAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSLATE INTERNATIONAL SA. Laat een reactie achter voor TRANSLATE INTERNATIONAL SA. TRANSLATE INTERNATIONAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSLATE INTERNATIONAL SA. Leave a respond for TRANSLATE INTERNATIONAL SA. TRANSLATE INTERNATIONAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSLATE INTERNATIONAL SA op de google maps. Adres en contacten TRANSLATE INTERNATIONAL SA
Location of TRANSLATE INTERNATIONAL SA on the google maps. Address and contacts of TRANSLATE INTERNATIONAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSLATE INTERNATIONAL SA TRANSLATE INTERNATIONAL SA: 3SI Security Systems NV | E.M.L. SOUND INDUSTRIES NV | LALOUX | Reisburo Veronique | Gouden Ster

Other related companies as TRANSLATE INTERNATIONAL SA: 3SI Security Systems NV | E.M.L. SOUND INDUSTRIES NV | LALOUX | Reisburo Veronique | Gouden Ster

TRANSLATE INTERNATIONAL SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles Bruxelles 1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSLATE INTERNATIONAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03655395507. Het bedrijf TRANSLATE INTERNATIONAL SA bevindt zich op het adres: Av Lancaster 79a. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 664,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TRANSLATE INTERNATIONAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSLATE INTERNATIONAL SA is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSLATE INTERNATIONAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSLATE INTERNATIONAL SA, openstaande posities, locatie van TRANSLATE INTERNATIONAL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRANSLATE INTERNATIONAL SA is a company, that was registered 1999 in Bruxelles Bruxelles 1180 - BE region, Belgium. Full name of company is TRANSLATE INTERNATIONAL SA, company assigned to the tax number BE03655395507. The company TRANSLATE INTERNATIONAL SA is located at the address: Av Lancaster 79a. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 664,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TRANSLATE INTERNATIONAL SA were not found.
The main activity of TRANSLATE INTERNATIONAL SA is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSLATE INTERNATIONAL SA is not available. You also can look at reviews of TRANSLATE INTERNATIONAL SA, open positions, location of TRANSLATE INTERNATIONAL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSLATE INTERNATIONAL SA, Bruxelles Bruxelles 1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSLATE INTERNATIONAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSLATE INTERNATIONAL SA, Bruxelles Bruxelles 1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSLATE INTERNATIONAL SA, employees, financial statistics.