TRADE MARK ELECTRONICS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • TRADE MARK ELECTRONICS
Private companiesTransportation by Air • TRADE MARK ELECTRONICS

Contactgegevens TRADE MARK ELECTRONICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRADE MARK ELECTRONICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRADE MARK ELECTRONICS

Regio (region): DEURNE ANTWERP 2100 - BE, België

Adres (address): merksemsteenweg 194, België

Telefoon (phone): 32 3 325 19 10 32 3 325 19 10

Fax (fax): 32 3 326 05 10 32 3 326 05 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRADE MARK ELECTRONICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRADE MARK ELECTRONICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRADE MARK ELECTRONICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRADE MARK ELECTRONICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRADE MARK ELECTRONICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRADE MARK ELECTRONICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRADE MARK ELECTRONICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRADE MARK ELECTRONICS
Products information TRADE MARK ELECTRONICS

BTW identificatienummer (tax): BE01093658447
Ondernemingsnummer: 4659545898
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in TRADE MARK ELECTRONICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRADE MARK ELECTRONICS
(Get full report from official database of BE for TRADE MARK ELECTRONICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRADE MARK ELECTRONICS
Addition kinds of activities for TRADE MARK ELECTRONICS

011903. Oliekorrels | Oil grains
17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
28210102. Ester gom | Ester gum
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
36130304. Zekeringen, elektrisch | Fuses, electric
39110400. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
50310308. Daklampen, alle materialen | Skylights, all materials

Werken bij TRADE MARK ELECTRONICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRADE MARK ELECTRONICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRADE MARK ELECTRONICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRADE MARK ELECTRONICS. Looking for open vacancies in other companies

  • Keuken operator m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde Keukenoperatoren m/v: - Je bent verantwoordelijk voor het bereiden van vullingen van snoepgoed volgens bestaande recepten - Je zorgt voor een correcte track & trace van producten - Je controleert de voorraden van vaste grondstoffen en vult aan indien nodig - Je bent continu bezig met het volgen van de haccp regels

  • Volledige Ploeg Metsers regio Mechelen - Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een algemene bouwonderneming die zich specialiseren in Projectontwikkeling, renovatie en nieuwbouw zijn wij op zoek naar een volledige ploeg metsers. Hebben jullie samen zin om in een nieuw avontuur te stappen laat ons dan snel iets weten Jullie taken bestaan uit: Metsen woningen bij nieuwbouw of renovatieprojecten, appartementen en villa's? Je werkt in de regio Mechelen - Antwerpen Onmiddelijk vaste indienstname is mogelijk

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Bouwkundig tekenaar met doorgroeimogelijkheden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BAM Contractors

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uittekenen van bekistingsplannen van zowel vloerondersteuning als wandbekistingen. Daarnaast maak je ook productietekeningen van negatieven, traditionele en speciale bekistingen, loopvolders alsook de combinaties van systemen indien noodzakkelijk. Je maakt offertes op voor de klanten en doet besprekingen op de werven zelf. Je bent verantwoordelijk / wil in de toekomst de verantwoordelijkheid dragen om de huidge tekenaars te begeleiden en aan te sturen.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke Productiefirma Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten, een productiefirma met verschillende Gentse vestigingen, zoeken we een kwaliteitsverantwoordelijke voor een van de vestigingen. Vanuit deze rol zorg je ervoor dat zowel de vooropgestelde kwaliteits- en hygiëne vereisten in elke stap van het productieproces worden nageleefd door middel van de nodige kwaliteits- en hygiënesystemen. Je zorgt er ook voor dat de kwaliteitsnormen van de groep, strategieën en beleidsmaatregelen hieromtrent op de vestiging worden gerespecteerd. Daarnaast ben je ook de promotor voor het kwaliteitsbewustzijn op de vestiging door in te zetten op voortdurende opleiding, motivatie, stimulatie, controle en communicatie van kwaliteitsproblemen en –prestaties.

  • Teamleader Productie Chocolade (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

    Type: Vaste Job

    Je zorgt dat de organisatie, de planning en de controle van het productieproces in lijn is met de gevraagde leveringstermijnen en de geldende kwaliteit- en veiligheidsnormen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een team van een 10-tal operatoren. Uzelf rapporteert aan de Productie Manager. Je verbetert de kennis van het team door het geven van opleidingen (veiligheid, kwaliteit, productiviteit) of door het voorstellen en opvolgen van interne/externe opleidingen. Je stelt wekelijks de productieplanning en de personeelsplanning op Je volgt in overleg met de technische dienst de technische beschikbaarheid op van de lijn. Je waakt over de beschikbaarheid van de nodige grondstoffen, verpakkingen en hulpmaterialen in overleg met de betrokken afdelingen. Je neemt deel aan continue verbeteringsprojecten en je werkt samen aan de opvolging ervan met de procesingenieur, dienst engineering en technische dienst. Je waakt over de correcte toepassing van de GMP, HACCP en BRC procedures.

Zoek naar antwoorden van TRADE MARK ELECTRONICS in sociale netwerken
Look for responds of TRADE MARK ELECTRONICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRADE MARK ELECTRONICS. Laat een reactie achter voor TRADE MARK ELECTRONICS. TRADE MARK ELECTRONICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRADE MARK ELECTRONICS. Leave a respond for TRADE MARK ELECTRONICS. TRADE MARK ELECTRONICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRADE MARK ELECTRONICS op de google maps. Adres en contacten TRADE MARK ELECTRONICS
Location of TRADE MARK ELECTRONICS on the google maps. Address and contacts of TRADE MARK ELECTRONICS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRADE MARK ELECTRONICS TRADE MARK ELECTRONICS: Beltys NV | AUTO FERNANDEZ | atomik BVBA | TRADING PLACES NV | franois stasiuk

Other related companies as TRADE MARK ELECTRONICS: Beltys NV | AUTO FERNANDEZ | atomik BVBA | TRADING PLACES NV | franois stasiuk

TRADE MARK ELECTRONICS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio DEURNE ANTWERP 2100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TRADE MARK ELECTRONICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01093658447. Het bedrijf TRADE MARK ELECTRONICS bevindt zich op het adres: merksemsteenweg 194. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TRADE MARK ELECTRONICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRADE MARK ELECTRONICS is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRADE MARK ELECTRONICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRADE MARK ELECTRONICS, openstaande posities, locatie van TRADE MARK ELECTRONICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRADE MARK ELECTRONICS is a company, that was registered 2017 in DEURNE ANTWERP 2100 - BE region, Belgium. Full name of company is TRADE MARK ELECTRONICS, company assigned to the tax number BE01093658447. The company TRADE MARK ELECTRONICS is located at the address: merksemsteenweg 194. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TRADE MARK ELECTRONICS were not found.
The main activity of TRADE MARK ELECTRONICS is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRADE MARK ELECTRONICS is not available. You also can look at reviews of TRADE MARK ELECTRONICS, open positions, location of TRADE MARK ELECTRONICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRADE MARK ELECTRONICS, DEURNE ANTWERP 2100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRADE MARK ELECTRONICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRADE MARK ELECTRONICS, DEURNE ANTWERP 2100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRADE MARK ELECTRONICS, employees, financial statistics.