THOMAS, WILLIAM

Particuliere bedrijvencommunicatie • THOMAS, WILLIAM
Private companiesCommunications • THOMAS, WILLIAM

Contactgegevens THOMAS, WILLIAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOMAS, WILLIAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

THOMAS, WILLIAM

Regio (region): TERVUREN - BE, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 85, België

Telefoon (phone): 32 2688 4412 32 2688 4412 32 2688 4412 32 2688 4412

Fax (fax): +32 (84) 997-60-43 +32 (84) 997-60-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOMAS, WILLIAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOMAS, WILLIAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOMAS, WILLIAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOMAS, WILLIAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOMAS, WILLIAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOMAS, WILLIAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOMAS, WILLIAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOMAS, WILLIAM
Products information THOMAS, WILLIAM

BTW identificatienummer (tax): BE04460144042
Ondernemingsnummer: 3448028564
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in THOMAS, WILLIAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOMAS, WILLIAM
(Get full report from official database of BE for THOMAS, WILLIAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor THOMAS, WILLIAM
Addition kinds of activities for THOMAS, WILLIAM

315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
26210307. Melkfilter schijven | Milk filter disks
34969901. Prikkeldraad, gemaakt van aangekochte draad | Barbed wire, made from purchased wire
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
35869902. Smeerpistolen (smeermiddelen) | Grease guns (lubricators)
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores

Werken bij THOMAS, WILLIAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOMAS, WILLIAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOMAS, WILLIAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOMAS, WILLIAM. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

    Type: Vaste Job

    Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

  • Docent Duits (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van THOMAS, WILLIAM in sociale netwerken
Look for responds of THOMAS, WILLIAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOMAS, WILLIAM. Laat een reactie achter voor THOMAS, WILLIAM. THOMAS, WILLIAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOMAS, WILLIAM. Leave a respond for THOMAS, WILLIAM. THOMAS, WILLIAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOMAS, WILLIAM op de google maps. Adres en contacten THOMAS, WILLIAM
Location of THOMAS, WILLIAM on the google maps. Address and contacts of THOMAS, WILLIAM

Andere gerelateerde bedrijven als come THOMAS, WILLIAM THOMAS, WILLIAM: VAN NUFFEL M (ENTREPRISE) | AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER | S.V.S. BVBA-STOOM-& VERW SERV BVBA | Robert Tourneur sa | Varewyck, De Boeck Van Hest

Other related companies as THOMAS, WILLIAM: VAN NUFFEL M (ENTREPRISE) | AMERICAN FIT & HEALTH WELLNESS CENTER | S.V.S. BVBA-STOOM-& VERW SERV BVBA | Robert Tourneur sa | Varewyck, De Boeck Van Hest

THOMAS, WILLIAM is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio TERVUREN - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is THOMAS, WILLIAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04460144042. Het bedrijf THOMAS, WILLIAM bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 85. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in THOMAS, WILLIAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THOMAS, WILLIAM is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOMAS, WILLIAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOMAS, WILLIAM, openstaande posities, locatie van THOMAS, WILLIAM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THOMAS, WILLIAM is a company, that was registered 1993 in TERVUREN - BE region, Belgium. Full name of company is THOMAS, WILLIAM, company assigned to the tax number BE04460144042. The company THOMAS, WILLIAM is located at the address: Brusselsesteenweg 85. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in THOMAS, WILLIAM were not found.
The main activity of THOMAS, WILLIAM is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THOMAS, WILLIAM is not available. You also can look at reviews of THOMAS, WILLIAM, open positions, location of THOMAS, WILLIAM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOMAS, WILLIAM, TERVUREN - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOMAS, WILLIAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOMAS, WILLIAM, TERVUREN - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOMAS, WILLIAM, employees, financial statistics.