THOLSTOY BNL BVBA

Contactgegevens THOLSTOY BNL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOLSTOY BNL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THOLSTOY BNL BVBA

Regio (region): Antwerpen BE B 2000 - BE, België

Adres (address): JORDAENSKAAI 25, België

Telefoon (phone): +31715241831 +31715241831

Fax (fax): +31715241839 +31715241839

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOLSTOY BNL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOLSTOY BNL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOLSTOY BNL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOLSTOY BNL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOLSTOY BNL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOLSTOY BNL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOLSTOY BNL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOLSTOY BNL BVBA
Products information THOLSTOY BNL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04239593505
Ondernemingsnummer: 5852111816
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in THOLSTOY BNL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOLSTOY BNL BVBA
(Get full report from official database of BE for THOLSTOY BNL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THOLSTOY BNL BVBA
Addition kinds of activities for THOLSTOY BNL BVBA

208201. Moutdrankproducten | Malt beverage products
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
28690000. Industriële organische chemicaliën, nec | Industrial organic chemicals, nec
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
36699901. Intercommunicatiesystemen, elektrisch | Intercommunication systems, electric
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing
44999903. vervoer per lichter | Lighterage

Werken bij THOLSTOY BNL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOLSTOY BNL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOLSTOY BNL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOLSTOY BNL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je werken in een magazijn waar je instaat voor het correct verwerken van bestellingen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver, zijn wij namelijk op zoek naar enthousiaste orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met een BT. Je zorgt ervoor dat deze verwerking correct verloopt. Daarnaast registreer je alle handelingen correct d.m.v scanning. Dit alles met het nodige respect en naleving van de veiligheidsinstructies. Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Verpleegkundige Heelkunde 8D (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5729 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 8D Algemene Heelkunde Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur (3 maanden)  Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit, eventueel met de steun van ziekenhuis- en verzorgingsassistenten. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je staat onder leiding van de (vervangend) hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Marleen Geurden, Verpleegkundig bedrijfsleider Heelkunde ZNA Middelheim, op 03 280 25 10. Zie je dit 100% zitten?

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Winkelmedewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Studentenjob

    Je werkt mee achter de schermen in de "keuken" voor de bereiding van slaatjes, broodjes en verse voorverpakte maaltijden. Je springt in aan de kassa (50%) Je helpt mee aan de verkoop van de vlees- en kaaswaren Je vult rekken aan Je helpt klanten verder

  • Bijlesgever Python (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Python aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • Automation Engineer (PLC) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Automation Engineer / PLC Programmeur : ontwikkel je systemen voor aandrijving, beveiliging en datacommunicatie van bouwkranen programmeer je PLC's in allerhande automatiseringsprojecten zet je ontwerpspecificaties om naar productspecificaties help je bij het testen van de elektronische systemen op protoypes stel je de noodzakelijke technische documenten ter beschikking Bedrijfsprofiel : Bedrijf in verhuur van kranen te Paal met een 130-tal vaste medewerkers

Zoek naar antwoorden van THOLSTOY BNL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of THOLSTOY BNL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOLSTOY BNL BVBA. Laat een reactie achter voor THOLSTOY BNL BVBA. THOLSTOY BNL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOLSTOY BNL BVBA. Leave a respond for THOLSTOY BNL BVBA. THOLSTOY BNL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOLSTOY BNL BVBA op de google maps. Adres en contacten THOLSTOY BNL BVBA
Location of THOLSTOY BNL BVBA on the google maps. Address and contacts of THOLSTOY BNL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come THOLSTOY BNL BVBA THOLSTOY BNL BVBA: GOURDIN MOTOR SA | Allcoating | PICTOGRAM SA | Autobus Peeters sprl | xeven

Other related companies as THOLSTOY BNL BVBA: GOURDIN MOTOR SA | Allcoating | PICTOGRAM SA | Autobus Peeters sprl | xeven

THOLSTOY BNL BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen BE B 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is THOLSTOY BNL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04239593505. Het bedrijf THOLSTOY BNL BVBA bevindt zich op het adres: JORDAENSKAAI 25. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in THOLSTOY BNL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THOLSTOY BNL BVBA is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOLSTOY BNL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOLSTOY BNL BVBA, openstaande posities, locatie van THOLSTOY BNL BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THOLSTOY BNL BVBA is a company, that was registered 2008 in Antwerpen BE B 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is THOLSTOY BNL BVBA, company assigned to the tax number BE04239593505. The company THOLSTOY BNL BVBA is located at the address: JORDAENSKAAI 25. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in THOLSTOY BNL BVBA were not found.
The main activity of THOLSTOY BNL BVBA is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of THOLSTOY BNL BVBA is not available. You also can look at reviews of THOLSTOY BNL BVBA, open positions, location of THOLSTOY BNL BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOLSTOY BNL BVBA, Antwerpen BE B 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOLSTOY BNL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOLSTOY BNL BVBA, Antwerpen BE B 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOLSTOY BNL BVBA, employees, financial statistics.