THE LINENHOUSE ONLINE NV

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • THE LINENHOUSE ONLINE NV
Private companiesPaper and Allied Products • THE LINENHOUSE ONLINE NV

Contactgegevens THE LINENHOUSE ONLINE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE LINENHOUSE ONLINE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE LINENHOUSE ONLINE NV

Regio (region): Brussel Brussel - BE, België

Adres (address): Bodenbroeckstraat 10, België

Telefoon (phone): ++32.51.48.40.6. ++32.51.48.40.6.

Fax (fax): +32 (81) 970-60-99 +32 (81) 970-60-99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE LINENHOUSE ONLINE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE LINENHOUSE ONLINE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE LINENHOUSE ONLINE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE LINENHOUSE ONLINE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE LINENHOUSE ONLINE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE LINENHOUSE ONLINE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE LINENHOUSE ONLINE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE LINENHOUSE ONLINE NV
Products information THE LINENHOUSE ONLINE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02610046386
Ondernemingsnummer: 6713165283
Hoofdstad (capital): 520,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 471,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in THE LINENHOUSE ONLINE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE LINENHOUSE ONLINE NV
(Get full report from official database of BE for THE LINENHOUSE ONLINE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE LINENHOUSE ONLINE NV
Addition kinds of activities for THE LINENHOUSE ONLINE NV

2061. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
5551. Boothandelaars | Boat dealers
514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
14590303. Pegmatiet (veldspaat) mijnbouw | Pegmatite (feldspar) mining
28239904. Paardhaar, kunstmatig: rayon | Horsehair, artificial: rayon
33120700. Plaat, vel en strook, behalve gecoate producten | Plate, sheet and strip, except coated products
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
38450110. elektromyografen | Electromyographs
63519904. Hypotheekgarantieverzekering | Mortgage guarantee insurance

Werken bij THE LINENHOUSE ONLINE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE LINENHOUSE ONLINE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE LINENHOUSE ONLINE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE LINENHOUSE ONLINE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Klantendienst medewerker m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Lokeren is op zoek naar een klantendienst medewerker die de tanden wilt zetten in dit takenpakket: - Je staat in nauw contact met onze klanten, je zorgt ervoor dat jij de aanvraag voor hun bouw- of verbouwklus verrijkt; - En je zorgt er tevens voor dat je deze zodanig verbetert dat de vakman een duidelijk zicht heeft over wat er van hem verwacht wordt; - De vakman moet na jouw belletje exact weten wat de klant wenst, wanneer het gedaan moet worden en waar het is. Deze vragen dien je dus te stellen aan de particuliere klant; - Je zorgt ervoor dat je alle gegevens correct in de database zet, zodat collega's deze dossiers kunnen overnemen of verder afwerken; - Je functioneert in een team van enthousiaste collega’s waarmee je samen verantwoordelijk bent voor de hele operatie. Er heerst een no-nonsense mentaliteit waarbij iedereen even belangrijk is.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van THE LINENHOUSE ONLINE NV in sociale netwerken
Look for responds of THE LINENHOUSE ONLINE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE LINENHOUSE ONLINE NV. Laat een reactie achter voor THE LINENHOUSE ONLINE NV. THE LINENHOUSE ONLINE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE LINENHOUSE ONLINE NV. Leave a respond for THE LINENHOUSE ONLINE NV. THE LINENHOUSE ONLINE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE LINENHOUSE ONLINE NV op de google maps. Adres en contacten THE LINENHOUSE ONLINE NV
Location of THE LINENHOUSE ONLINE NV on the google maps. Address and contacts of THE LINENHOUSE ONLINE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come THE LINENHOUSE ONLINE NV THE LINENHOUSE ONLINE NV: Drukkerij Michiels BVBA | PLASTINOVA NV | Chintz Shop | Lovo Films SA | Pauwels Software

Other related companies as THE LINENHOUSE ONLINE NV: Drukkerij Michiels BVBA | PLASTINOVA NV | Chintz Shop | Lovo Films SA | Pauwels Software

THE LINENHOUSE ONLINE NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel Brussel - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is THE LINENHOUSE ONLINE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02610046386. Het bedrijf THE LINENHOUSE ONLINE NV bevindt zich op het adres: Bodenbroeckstraat 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 520,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 471,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in THE LINENHOUSE ONLINE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE LINENHOUSE ONLINE NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE LINENHOUSE ONLINE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE LINENHOUSE ONLINE NV, openstaande posities, locatie van THE LINENHOUSE ONLINE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THE LINENHOUSE ONLINE NV is a company, that was registered 1985 in Brussel Brussel - BE region, Belgium. Full name of company is THE LINENHOUSE ONLINE NV, company assigned to the tax number BE02610046386. The company THE LINENHOUSE ONLINE NV is located at the address: Bodenbroeckstraat 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 520,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 471,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in THE LINENHOUSE ONLINE NV were not found.
The main activity of THE LINENHOUSE ONLINE NV is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THE LINENHOUSE ONLINE NV is not available. You also can look at reviews of THE LINENHOUSE ONLINE NV, open positions, location of THE LINENHOUSE ONLINE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE LINENHOUSE ONLINE NV, Brussel Brussel - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE LINENHOUSE ONLINE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE LINENHOUSE ONLINE NV, Brussel Brussel - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE LINENHOUSE ONLINE NV, employees, financial statistics.