FISK EN JUR STUDIEBUREAU

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • FISK EN JUR STUDIEBUREAU
Private companiesFood and Kindred Products • FISK EN JUR STUDIEBUREAU

Contactgegevens FISK EN JUR STUDIEBUREAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FISK EN JUR STUDIEBUREAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

FISK EN JUR STUDIEBUREAU

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Assesteenweg 117 Bus 7,1740, België

Telefoon (phone): 02 582 81 00 02 582 81 00

Fax (fax): 02 582 77 96 02 582 77 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FISK EN JUR STUDIEBUREAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FISK EN JUR STUDIEBUREAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FISK EN JUR STUDIEBUREAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FISK EN JUR STUDIEBUREAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FISK EN JUR STUDIEBUREAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FISK EN JUR STUDIEBUREAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FISK EN JUR STUDIEBUREAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FISK EN JUR STUDIEBUREAU
Products information FISK EN JUR STUDIEBUREAU

BTW identificatienummer (tax): BE01516906738
Ondernemingsnummer: 4024810791
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in FISK EN JUR STUDIEBUREAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FISK EN JUR STUDIEBUREAU
(Get full report from official database of BE for FISK EN JUR STUDIEBUREAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor FISK EN JUR STUDIEBUREAU
Addition kinds of activities for FISK EN JUR STUDIEBUREAU

394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
26530101. Dozen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Boxes, corrugated: made from purchased materials
36340102. Ovenschotels, elektrisch | Casseroles, electric
36489908. Zwembad verlichting fixtures | Swimming pool lighting fixtures
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
62110108. Belastingcertificaat dealers | Tax certificate dealers
73779901. Huur of verhuur van computerhardware, uitgezonderd financiele leasing | Computer hardware rental or leasing, except finance leasing

Werken bij FISK EN JUR STUDIEBUREAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FISK EN JUR STUDIEBUREAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FISK EN JUR STUDIEBUREAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FISK EN JUR STUDIEBUREAU. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie.  Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! Voor een ziekenhuis regio Ukkel zijn wij momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor een voltijdse, tijdelijke, opdracht van ongeveer 3 maanden.  Je zal terecht komen op de afdeling Intensieve zorgen.  Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen.

  • Walsenmaker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het maken en herstellen van de walsen.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • INPAKKER EINDEJAARSGESCHENKEN JOBSTUDENT - ZWEVEZELE - 05/11-09/11 (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in Zwevezele zijn we op zoek naar 2 jobstudenten om eindejaarsschenken in te pakken!

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Vacature seksuoloog – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde seksuoloog om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • Teamleader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: POINT EVENTS & SOLUTIONS

    Type: Werfreserve

    Taken Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor je collega’s op uitvoerend niveau. Door actief deel te nemen aan alle werkzaamheden in de zaak ( ontvangst mensen, bediening, afrekenen,...) geef je het goede voorbeeld aan je team. Je staat in voor de praktische organisatie en de correcte uitvoering van de medewerkers. Terwijl je werkt, hou je naulettend het verloop in de zaal in het oog zodat er kan bijgestuurd worden indien nodig.

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

  • Flexijob feestzalen (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GYBELS

    Type: Flexijob

    Voor onze feestzalen in Mechelen zijn wij op zoek naar mensen die mee onze events willen verzorgen. Het is een zeer afwisselende job, de ene keer zet je koffiebreaks en meetings klaar, de andere keer verzorg je mee een receptie of diner. Geen vaste dag in de week, gewoon wanneer je kan.

  • Hippe bakkerij zoekt : Flexi-medewerker en/ of parttime medewerker en/of student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Flexijob

    Actief Interim is voor een van hun klanten op zoek naar verschillende medewerkers! Onze klant is een ambachtelijke bakkerij waar alle producten artisanaal bereid worden... Eenmaal binnen waan je je in de bakkerij van de Efteling... prachtige broden, koeken, broodjes... er staan proevertjes uitgestald... De klanten staan tot buiten aan te schuiven... Voor een artisanale bakkerij gelegen omgeving Rotselaar zijn we vanuit Actief Interim Aarschot dringend op zoek naar verschillende medewerkers. Enerzijds zoekt onze klant gemotiveerde studenten die graag op regelmatige basis willen werken en een centje willen bijverdienen... Als student start je vroeg nl. om 5u45 en je werkt tot +/- 13u... Onze klant zoekt ook nieuwe medewerkers die wensen te werken onder het flexi-statuut. Ben jij beschikbaar op dinsdag, woensdag, zaterdag of zondag en mag jij werken onder het flexi-statuut, laat het ons heel graag weten! Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in ploegen werkt, de momenten dat je de late ploeg hebt kan je perfect aansluiten in de bakkerij... Onze klant zoekt ook een part-time medewerker die wil instaan voor het onderhoud in de bakkerij. Wil jij part-time werken en kan jij fysiek jouw mannetje staan? Bakkersplaten afkrabben, poetsen, afwassen... en dit telkens vroeg in de ochtend zodat jij de rest van jouw dag nog vrij bent! Openingsuren bakkerij: zaterdag 7u-16u zondag 7u-13u maandag gesloten dinsdag 7u-18u woensdag van 7u-17u donderdag en vrijdag gesloten

Zoek naar antwoorden van FISK EN JUR STUDIEBUREAU in sociale netwerken
Look for responds of FISK EN JUR STUDIEBUREAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor FISK EN JUR STUDIEBUREAU. Laat een reactie achter voor FISK EN JUR STUDIEBUREAU. FISK EN JUR STUDIEBUREAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FISK EN JUR STUDIEBUREAU. Leave a respond for FISK EN JUR STUDIEBUREAU. FISK EN JUR STUDIEBUREAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FISK EN JUR STUDIEBUREAU op de google maps. Adres en contacten FISK EN JUR STUDIEBUREAU
Location of FISK EN JUR STUDIEBUREAU on the google maps. Address and contacts of FISK EN JUR STUDIEBUREAU

Andere gerelateerde bedrijven als come FISK EN JUR STUDIEBUREAU FISK EN JUR STUDIEBUREAU: A.A.A. Invest | ASS-Autofauteuils BVBA-SPRL | Caboor Construct BVBA | Thijsen API NV | Etablissements Eugène Dirckx S.A.

Other related companies as FISK EN JUR STUDIEBUREAU: A.A.A. Invest | ASS-Autofauteuils BVBA-SPRL | Caboor Construct BVBA | Thijsen API NV | Etablissements Eugène Dirckx S.A.

FISK EN JUR STUDIEBUREAU is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is FISK EN JUR STUDIEBUREAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01516906738. Het bedrijf FISK EN JUR STUDIEBUREAU bevindt zich op het adres: Assesteenweg 117 Bus 7,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in FISK EN JUR STUDIEBUREAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FISK EN JUR STUDIEBUREAU is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FISK EN JUR STUDIEBUREAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FISK EN JUR STUDIEBUREAU, openstaande posities, locatie van FISK EN JUR STUDIEBUREAU op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FISK EN JUR STUDIEBUREAU is a company, that was registered 2014 in Ternat region, Belgium. Full name of company is FISK EN JUR STUDIEBUREAU, company assigned to the tax number BE01516906738. The company FISK EN JUR STUDIEBUREAU is located at the address: Assesteenweg 117 Bus 7,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in FISK EN JUR STUDIEBUREAU were not found.
The main activity of FISK EN JUR STUDIEBUREAU is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FISK EN JUR STUDIEBUREAU is not available. You also can look at reviews of FISK EN JUR STUDIEBUREAU, open positions, location of FISK EN JUR STUDIEBUREAU on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FISK EN JUR STUDIEBUREAU, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FISK EN JUR STUDIEBUREAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FISK EN JUR STUDIEBUREAU, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FISK EN JUR STUDIEBUREAU, employees, financial statistics.