TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT
Private companiesChemicals and Allied Products • TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT

Contactgegevens TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT

Regio (region): HALLE - BE, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 360, België

Telefoon (phone): +32 2 356 73 57 +32 2 356 73 57

Fax (fax): +32 2 356 01 47 +32 2 356 01 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT
Products information TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT

BTW identificatienummer (tax): BE06100952148
Ondernemingsnummer: 6185272216
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT
(Get full report from official database of BE for TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT
Addition kinds of activities for TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT

238902. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
23920603. Linnen, tapijt: textiel, behalve vilt | Linings, carpet: textile, except felt
32590203. Lijmvoering, klei | Flue lining, clay
75320403. Bump winkels, auto reparatie | Bump shops, automotive repair
86999902. Kunstraad | Art council

Werken bij TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Lanaken. Het is een leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelen en rubbercompounds. Met belangrijke afnemers in diverse sectoren waaronder de elektriciteitssector, de automotive- en machinebouwindustrie, worden hun producten toegeleverd aan bedrijven over heel de wereld.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Machinist (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Genk is op zoek naar een bandenkraanmachinist. Dit bedrijf is gespecialiseerd in wegenbouw, grondwerken, rioleringswerken.

  • Student Weekendverkoper (M/V) | Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Sint-Niklaas zijn wij opzoek naar een enthousiaste en klantgerichte student om tijdens de weekends te werken als verkoper. Deze staat in voor de begeleiding en het verstrekken van advies in de showroom.

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Student hogeschool winkelmedewerker (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant regio Wervik zijn wij opzoek naar een HOGESCHOOL STUDENT (m/v) voor de verkoop in de winkel, dit voor weekendwerk (za en zo of enkel za of zo). Jouw profiel ziet eruit als volgt: - Je bent iedere weekend beschikbaar om te werken, - Je bent vlot en sociaal vaardig, - Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de verkoop en staat graag in contact met klanten.

  • Student productie/inpak augustus en/of september (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar flexibele studenten. U staat in voor: - inpak van groenten en fruit - versnijden van groenten en fruit - het schoonmaken van de werkplek

  • Business Application Owner - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds

    Type: Vaste Job

    Partena Ziekenfonds werkt volop aan de uitbouw van digitale kanalen en diensten in functie van een optimale klantenbeleving. Daarom zijn we op zoek naar een digitale duizendpoot met affiniteit voor de online klantenservice wereld van vandaag en morgen. Hou je van variatie, organiseren, testen en alle elementen die leiden tot verbetering van onze online channels? Dan is deze functie vast iets voor jou! Jouw uitdagingen zijn: Als Business Application Owner ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de digitale self-service kanalen en tools. Je bent de schakel tussen BU experten en IT analysten. Hierbij bouw je een vertrouwensband op met de verschillende stakeholders. Je analyseert de small demands, verbetervoorstellen en incidenten met het oog op de verbetering of optimalisatie ervan. Je volgt de technische roadmaps van diverse applicaties op: beheer van tickets, JIRA, Confluence In het kader van de lopende projecten, treed je op als expert en geef je advies aan je (IT) collega’s. Je verzekert de kennis en het gebruik van digitale ecosysteem van Partena.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Zorgkundige op zelfstandige basis thuiszorg (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zorgkundige gezocht op zelfstandige basis voor thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT in sociale netwerken
Look for responds of TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT. Laat een reactie achter voor TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT. TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT. Leave a respond for TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT. TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT op de google maps. Adres en contacten TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT
Location of TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT on the google maps. Address and contacts of TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT: De Bondt BVBA | Honeywell SA | De Zutter E | Devriese B | Eecocur SA

Other related companies as TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT: De Bondt BVBA | Honeywell SA | De Zutter E | Devriese B | Eecocur SA

TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio HALLE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06100952148. Het bedrijf TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, openstaande posities, locatie van TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT is a company, that was registered 1998 in HALLE - BE region, Belgium. Full name of company is TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, company assigned to the tax number BE06100952148. The company TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT is located at the address: Brusselsesteenweg 360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT were not found.
The main activity of TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT is not available. You also can look at reviews of TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, open positions, location of TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, HALLE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, HALLE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAC EQUIPMENTS IMPORT EXPORT, employees, financial statistics.