Symaco

Contactgegevens Symaco: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Symaco: address, phone, fax, email, website, opening hours

Symaco

Regio (region): Brussels, 1060 - BE, België

Adres (address): Rue Dejoncker, 51, België

Telefoon (phone): +32 (3) 905-53-73 +32 (3) 905-53-73

Fax (fax): 32 2 533 04 98 32 2 533 04 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Symaco: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Symaco"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Symaco"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Symaco, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Symaco. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Symaco, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Symaco. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Symaco
Products information Symaco

BTW identificatienummer (tax): BE05233581542
Ondernemingsnummer: 9565216064
Hoofdstad (capital): 323,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 736,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Symaco zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Symaco
(Get full report from official database of BE for Symaco)

Aanvulling soorten activiteiten voor Symaco
Addition kinds of activities for Symaco

17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
35780202. Calculators, hand-held | Calculators, hand-held
59999929. Waterzuiveringsapparatuur | Water purification equipment
80499910. Paramedicus | Paramedic

Werken bij Symaco: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Symaco: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Symaco. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Symaco. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio GAVERE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Polyvalente medewerker en keukenhulp (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers. Je zal instaan voor het meehelpen in de keuken, kassa, klanten bestellen en bedienen,... Wil jij meer te weten komen over deze vacature? Solliciteer snel online of stuur je cv naar Wetteren

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Bachelor verpleegkundige Operatiekwartier en Recovery (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5820 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Operatiekwartier en Recovery Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je werkt als omloopverpleegkundige in de operatiezaal (dit omvat een aantal niet-steriele handelingen) en je werkt mee als instrumenterende verpleegkundige tijdens verschillende soorten heelkundige ingrepen. Na je inlooptijd wordt je ingeschakeld in de verpleegkundige wachtconsignatie. Als Recovery verpleegkundige plan je zelfstandig en in teamverband de zorg, stelt prioriteiten betreffende verpleegkundige interventies, beargumenteert de keuze van interventie en prioriteitstelling en geeft proactieve ondersteuning ten behoeve van het medische beleid aan de hand van acute en/of levensbedreigende gezondheidsproblemen. Je voert op verantwoorde en doeltreffende wijze continue bewaking uit van de vitale functies en verleent voor de patiënt minimaal belastende zorg aan de patiënt tijdens het pre- en postoperatieve proces. Je observeert en signaleert continue bij de patiënt in de pre- en postoperatieve fase. Je neemt op basis van deze signalen constant maatregelen om gezondheidsbedreigingen te voorkomen of te beperken. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. Je communiceert zorgvuldig, systematisch, klantgericht en geeft relevante informatie over de ingreep en het anesthesiologisch proces. Aansluitend draag je de zorg en de behandeling van de patiënt op een systematische wijze over aan anderen binnen deze keten van zorgverlening. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je staat onder leiding van het afdelingshoofd en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij. De opvang, begeleiding en evaluatie van nieuwe collega’s en studenten is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Annemie Rombaut, Verpleegkundig afdelingshoofd Operatiekwartier ZNA Stuivenberg op tel. 03 217 70 23. Heb je er zin in?

  • HR medewerker met payroll ervaring (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch bedrijf, actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een HR medewerker met payroll ervaring. Dit ter uitbreiding van hun team:  Loonadministratie van PC 124 in samenwerking met het sociaal secretariaat  Je bent het aanspreekpunt voor vragen van de personeelsleden: Sociale wetgeving, salarisadministratie, verlof, afwezigheden Je volgt alles op betreffende dimona, contracten, aanvraag groeps en hospitalisatieverzekering, opvolging documenten, outsourcing.. Opleidingen opvolgen  Nieuwe werknemers verwelkomen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

    Type: Leercontract

    Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van Symaco in sociale netwerken
Look for responds of Symaco in social networks

Lees alle opmerkingen voor Symaco. Laat een reactie achter voor Symaco. Symaco bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Symaco. Leave a respond for Symaco. Symaco on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Symaco op de google maps. Adres en contacten Symaco
Location of Symaco on the google maps. Address and contacts of Symaco

Andere gerelateerde bedrijven als come Symaco Symaco: Chever BVBA | Oak-Projets.com | Elite BVBA | Inter Distribution Corporation S.A. | IBL-DIGICON

Other related companies as Symaco: Chever BVBA | Oak-Projets.com | Elite BVBA | Inter Distribution Corporation S.A. | IBL-DIGICON

Symaco is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussels, 1060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Symaco, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05233581542. Het bedrijf Symaco bevindt zich op het adres: Rue Dejoncker, 51. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 323,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 736,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Symaco zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Symaco is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Symaco is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Symaco, openstaande posities, locatie van Symaco op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Symaco is a company, that was registered 2003 in Brussels, 1060 - BE region, Belgium. Full name of company is Symaco, company assigned to the tax number BE05233581542. The company Symaco is located at the address: Rue Dejoncker, 51. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 323,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 736,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Symaco were not found.
The main activity of Symaco is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Symaco is not available. You also can look at reviews of Symaco, open positions, location of Symaco on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Symaco, Brussels, 1060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Symaco, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Symaco, Brussels, 1060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Symaco, employees, financial statistics.