Stuivenbergstraat 81

Contactgegevens Stuivenbergstraat 81: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stuivenbergstraat 81: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stuivenbergstraat 81

Regio (region): Izegem, West-Vlaanderen 8870 - Belgium, België

Adres (address): Izegem, West-Vlaanderen 8870 - Belgium België

Telefoon (phone): 0474/ 65 00 70 0474/ 65 00 70

Fax (fax): +32 (51) 743-24-61 +32 (51) 743-24-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stuivenbergstraat 81: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stuivenbergstraat 81"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stuivenbergstraat 81"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stuivenbergstraat 81, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stuivenbergstraat 81. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stuivenbergstraat 81, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stuivenbergstraat 81. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stuivenbergstraat 81
Products information Stuivenbergstraat 81

BTW identificatienummer (tax): BE09460296630
Ondernemingsnummer: 6643127441
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Stuivenbergstraat 81 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stuivenbergstraat 81
(Get full report from official database of BE for Stuivenbergstraat 81)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stuivenbergstraat 81
Addition kinds of activities for Stuivenbergstraat 81

0851. Bosbouwdiensten | Forestry services
203304. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
28190911. Lithiumverbindingen, anorganisch | Lithium compounds, inorganic
35850600. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
37140209. Kracht transmissie apparatuur, motorvoertuig | Power transmission equipment, motor vehicle
39440201. Elektronische spelmachines, met uitzondering van munten | Electronic game machines, except coin-operated
59999918. Razors, elektrisch | Razors, electric
73590702. Verhuur van meubels | Furniture rental
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design

Werken bij Stuivenbergstraat 81: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stuivenbergstraat 81: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stuivenbergstraat 81. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stuivenbergstraat 81. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • Chocolatier (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Start People Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de productie van pralines en op termijn ook van koekjes. - Op termijn sta je ook in voor het aansturen van anderen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Zaalverantwoordelijke feesten en seminaries (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: DE VESTEN

    Type: Vaste Job

    Je voert de opdrachten van de eventmanager uit volgens briefings en draaiboeken. Je beschikt over de nodige verantwoordelijkheid en je kan zelfstandig werken aan een hele resem van taken. Je bent een teamplayer die goed mensen kan aansturen. Flexibele werkuren (ook in het weekend en op feestdagen) vormen voor jou geen enkel probleem.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Stuivenbergstraat 81 in sociale netwerken
Look for responds of Stuivenbergstraat 81 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stuivenbergstraat 81. Laat een reactie achter voor Stuivenbergstraat 81. Stuivenbergstraat 81 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stuivenbergstraat 81. Leave a respond for Stuivenbergstraat 81. Stuivenbergstraat 81 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stuivenbergstraat 81 op de google maps. Adres en contacten Stuivenbergstraat 81
Location of Stuivenbergstraat 81 on the google maps. Address and contacts of Stuivenbergstraat 81

Andere gerelateerde bedrijven als come Stuivenbergstraat 81 Stuivenbergstraat 81: Brainbox SCRL | COTE D'AZUR- NORD SUD | Airport Car SA | DIFFERA | Dujjourdy

Other related companies as Stuivenbergstraat 81: Brainbox SCRL | COTE D'AZUR- NORD SUD | Airport Car SA | DIFFERA | Dujjourdy

Stuivenbergstraat 81 is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Izegem, West-Vlaanderen 8870 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Stuivenbergstraat 81, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09460296630. Het bedrijf Stuivenbergstraat 81 bevindt zich op het adres: Izegem, West-Vlaanderen 8870 - Belgium, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 542,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Stuivenbergstraat 81 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stuivenbergstraat 81 is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stuivenbergstraat 81 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stuivenbergstraat 81, openstaande posities, locatie van Stuivenbergstraat 81 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stuivenbergstraat 81 is a company, that was registered 1985 in Izegem, West-Vlaanderen 8870 - Belgium region, Belgium. Full name of company is Stuivenbergstraat 81, company assigned to the tax number BE09460296630. The company Stuivenbergstraat 81 is located at the address: Izegem, West-Vlaanderen 8870 - Belgium, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 542,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Stuivenbergstraat 81 were not found.
The main activity of Stuivenbergstraat 81 is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stuivenbergstraat 81 is not available. You also can look at reviews of Stuivenbergstraat 81, open positions, location of Stuivenbergstraat 81 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stuivenbergstraat 81, Izegem, West-Vlaanderen 8870 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stuivenbergstraat 81, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stuivenbergstraat 81, Izegem, West-Vlaanderen 8870 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stuivenbergstraat 81, employees, financial statistics.