Stijn Vekemans

Contactgegevens Stijn Vekemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stijn Vekemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stijn Vekemans

Regio (region): 2220 - ANTWERPEN - BELGIUM, België

Adres (address): Hukbossenlaan 3 - Heist op den Berg, België

Telefoon (phone): 015251793 015251793

Fax (fax): +32 (87) 109-11-18 +32 (87) 109-11-18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stijn Vekemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stijn Vekemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stijn Vekemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stijn Vekemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stijn Vekemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stijn Vekemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stijn Vekemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stijn Vekemans
Products information Stijn Vekemans

BTW identificatienummer (tax): BE04187133789
Ondernemingsnummer: 3577117919
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 567,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Stijn Vekemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stijn Vekemans
(Get full report from official database of BE for Stijn Vekemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stijn Vekemans
Addition kinds of activities for Stijn Vekemans

20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
20410203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld | Pancake batter, frozen or refrigerated
22820204. Polyesterfilamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Polyester filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
34790100. Etsen en gravure | Etching and engraving
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
39490209. Staven en staafdelen, vissen | Rods and rod parts, fishing
59470102. Ballonwinkels | Balloon shops
82490202. Vastgoed- en verzekeringsschool | Real estate and insurance school

Werken bij Stijn Vekemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stijn Vekemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stijn Vekemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stijn Vekemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-JAN-IN-EREMO (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • Verpleegkundige Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CARE TALENTS

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige moet je: - De dagelijkse zorg van de senioren op jouw nemen.  - Je collega's inspireren en motiveren om samen de individuele zorg voor elke bewoner te garanderen - Toezicht houden op de gezondheid van de bewoners - Ondernemend zijn en initiatief nemen ... Bedrijfsprofiel: Voor een prachtig woonzorgcentrum in Linkeroever zijn wij op zoek naar een verpleegkundige. Het woonzorgcentrum is vlot bereikbaar, dit zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. De mooie grote tuin en huiselijke inrichting zorgen voor een warme en aangename sfeer in het woonzorgcentrum. 

  • Technische verkoper met een aantrekkelijk loon (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van onze klant weet je de klanten, installateurs en medewerkers van technische diensten, te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en geeft hen persoonlijke service door technisch advies te verschaffen. Je bent klantvriendelijk en hebt het nodige lef om te verkopen met volle overtuiging. Je analyseert de klantenbehoeften en zet die om in een offerte. Je bent sterk in klantenopvolging en minimaliseert het aantal klachten en retouren. Je bent een enthousiaste teamspeler die ook je collega’s inspireert door proactief en resultaatgericht te werken.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van Stijn Vekemans in sociale netwerken
Look for responds of Stijn Vekemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stijn Vekemans. Laat een reactie achter voor Stijn Vekemans. Stijn Vekemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stijn Vekemans. Leave a respond for Stijn Vekemans. Stijn Vekemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stijn Vekemans op de google maps. Adres en contacten Stijn Vekemans
Location of Stijn Vekemans on the google maps. Address and contacts of Stijn Vekemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Stijn Vekemans Stijn Vekemans: METAALCONSTRUCTIES TRUYENS & Zn | Sanisar SA | Delma NV | Bopack NV | Consulta-Belgium NV

Other related companies as Stijn Vekemans: METAALCONSTRUCTIES TRUYENS & Zn | Sanisar SA | Delma NV | Bopack NV | Consulta-Belgium NV

Stijn Vekemans is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio 2220 - ANTWERPEN - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Stijn Vekemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187133789. Het bedrijf Stijn Vekemans bevindt zich op het adres: Hukbossenlaan 3 - Heist op den Berg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 567,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Stijn Vekemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stijn Vekemans is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stijn Vekemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stijn Vekemans, openstaande posities, locatie van Stijn Vekemans op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stijn Vekemans is a company, that was registered 1991 in 2220 - ANTWERPEN - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Stijn Vekemans, company assigned to the tax number BE04187133789. The company Stijn Vekemans is located at the address: Hukbossenlaan 3 - Heist op den Berg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 567,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Stijn Vekemans were not found.
The main activity of Stijn Vekemans is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Stijn Vekemans is not available. You also can look at reviews of Stijn Vekemans, open positions, location of Stijn Vekemans on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stijn Vekemans, 2220 - ANTWERPEN - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stijn Vekemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stijn Vekemans, 2220 - ANTWERPEN - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stijn Vekemans, employees, financial statistics.