Stichting Vlaanderen-Indië 2002

Particuliere bedrijvenBosbouw • Stichting Vlaanderen-Indië 2002
Private companiesForestry • Stichting Vlaanderen-Indië 2002

Contactgegevens Stichting Vlaanderen-Indië 2002: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stichting Vlaanderen-Indië 2002: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stichting Vlaanderen-Indië 2002

Regio (region): Gent, 9000 - BE, België

Adres (address): Holstraat 19, België

Telefoon (phone): +32 (61) 629-97-78 +32 (61) 629-97-78

Fax (fax): 32 9 269 99 69 32 9 269 99 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stichting Vlaanderen-Indië 2002: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stichting Vlaanderen-Indië 2002"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stichting Vlaanderen-Indië 2002"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stichting Vlaanderen-Indië 2002, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stichting Vlaanderen-Indië 2002. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stichting Vlaanderen-Indië 2002, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stichting Vlaanderen-Indië 2002. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stichting Vlaanderen-Indië 2002
Products information Stichting Vlaanderen-Indië 2002

BTW identificatienummer (tax): BE08006805419
Ondernemingsnummer: 5809265136
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 220,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Stichting Vlaanderen-Indië 2002 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stichting Vlaanderen-Indië 2002
(Get full report from official database of BE for Stichting Vlaanderen-Indië 2002)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stichting Vlaanderen-Indië 2002
Addition kinds of activities for Stichting Vlaanderen-Indië 2002

2441. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
5722. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
517200. Groothandelaren van aardolieproducten, met uitzondering van bulkstations / terminals | Petroleum product wholesalers,except bulk stations/terminals
14299902. Diabase, verpletterd en gebroken-steengroeven | Diabase, crushed and broken-quarrying
33419902. Babbitt metaal smelten en raffineren (secundair) | Babbitt metal smelting and refining (secondary)
34480105. Kassen, geprefabriceerde metalen | Greenhouses, prefabricated metal
50990601. Muziekinstrumenten onderdelen en accessoires | Musical instruments parts and accessories
62219900. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec

Werken bij Stichting Vlaanderen-Indië 2002: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stichting Vlaanderen-Indië 2002: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stichting Vlaanderen-Indië 2002. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stichting Vlaanderen-Indië 2002. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Stevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Financial & Business Controller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van Stichting Vlaanderen-Indië 2002 in sociale netwerken
Look for responds of Stichting Vlaanderen-Indië 2002 in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stichting Vlaanderen-Indië 2002. Laat een reactie achter voor Stichting Vlaanderen-Indië 2002. Stichting Vlaanderen-Indië 2002 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stichting Vlaanderen-Indië 2002. Leave a respond for Stichting Vlaanderen-Indië 2002. Stichting Vlaanderen-Indië 2002 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stichting Vlaanderen-Indië 2002 op de google maps. Adres en contacten Stichting Vlaanderen-Indië 2002
Location of Stichting Vlaanderen-Indië 2002 on the google maps. Address and contacts of Stichting Vlaanderen-Indië 2002

Andere gerelateerde bedrijven als come Stichting Vlaanderen-Indië 2002 Stichting Vlaanderen-Indië 2002: Remraad | E M DISCOUNT NV | Huglo Christian | POWER FLASH SA SA | NEVEN TAPIJTREINIGING

Other related companies as Stichting Vlaanderen-Indië 2002: Remraad | E M DISCOUNT NV | Huglo Christian | POWER FLASH SA SA | NEVEN TAPIJTREINIGING

Stichting Vlaanderen-Indië 2002 is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, 9000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Stichting Vlaanderen-Indië 2002, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08006805419. Het bedrijf Stichting Vlaanderen-Indië 2002 bevindt zich op het adres: Holstraat 19. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 220,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Stichting Vlaanderen-Indië 2002 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stichting Vlaanderen-Indië 2002 is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stichting Vlaanderen-Indië 2002 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stichting Vlaanderen-Indië 2002, openstaande posities, locatie van Stichting Vlaanderen-Indië 2002 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stichting Vlaanderen-Indië 2002 is a company, that was registered 2018 in Gent, 9000 - BE region, Belgium. Full name of company is Stichting Vlaanderen-Indië 2002, company assigned to the tax number BE08006805419. The company Stichting Vlaanderen-Indië 2002 is located at the address: Holstraat 19. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 220,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Stichting Vlaanderen-Indië 2002 were not found.
The main activity of Stichting Vlaanderen-Indië 2002 is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Stichting Vlaanderen-Indië 2002 is not available. You also can look at reviews of Stichting Vlaanderen-Indië 2002, open positions, location of Stichting Vlaanderen-Indië 2002 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stichting Vlaanderen-Indië 2002, Gent, 9000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stichting Vlaanderen-Indië 2002, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stichting Vlaanderen-Indië 2002, Gent, 9000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stichting Vlaanderen-Indië 2002, employees, financial statistics.