TEAM INTERNATIONAL VZW

Contactgegevens TEAM INTERNATIONAL VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEAM INTERNATIONAL VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEAM INTERNATIONAL VZW

Regio (region): Knokke-Heist 8300 - BE, België

Adres (address): Alfred Verweeplein 18, België

Telefoon (phone): +32 (58) 880-79-25 +32 (58) 880-79-25

Fax (fax): +32 50 62 70 70 +32 50 62 70 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEAM INTERNATIONAL VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEAM INTERNATIONAL VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEAM INTERNATIONAL VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEAM INTERNATIONAL VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEAM INTERNATIONAL VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEAM INTERNATIONAL VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEAM INTERNATIONAL VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEAM INTERNATIONAL VZW
Products information TEAM INTERNATIONAL VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08047729492
Ondernemingsnummer: 5934783935
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 151,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in TEAM INTERNATIONAL VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEAM INTERNATIONAL VZW
(Get full report from official database of BE for TEAM INTERNATIONAL VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEAM INTERNATIONAL VZW
Addition kinds of activities for TEAM INTERNATIONAL VZW

4311. Ons. | U.s. postal service
01399904. Munt boerderij | Mint farm
01799901. Avocado Orchard | Avocado orchard
16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
22619902. Refinishing katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Refinishing cotton broadwoven cloth, for the trade
38290205. Verdampingsmeters | Evaporation meters
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts

Werken bij TEAM INTERNATIONAL VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEAM INTERNATIONAL VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEAM INTERNATIONAL VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEAM INTERNATIONAL VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Trainee Planningsverantwoordelijke (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een intensieve opleiding van een aantal weken en een trainingsplan van 5 maand, ben jij verantwoordelijk voor:   • De dagelijkse planning van transport in overeenstemming met de vraag van de klanten • De planning van de chauffeurs, inclusief interims • Alle documenten in verband met transport  • Het rapporteren van de KPI’s • Het beheren van de truck fleet • Het herbekijken en optimaliseren van de processen en route planning tools • Klantencontact

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • Magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: t-interim Haacht

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf inBoortmeerbeek zijn wij dringend opzoek naar een gedreven, gemotiveerde enordelijke magazijnier. Je staat in voor alle facetten aangaande wisselstukkenopzoeken en bestellen alsook het beheer van het bandenhotel.

  • Schilder Decorateur met ervaring (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gevestigd regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een schilder met ervaring. Dit voor zowel binnen- als buiten schilderwerk voor particuliere woningen regio West-Vlaanderen.

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: BINKOM

    Type: Studentenjob

    Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

  • Chefkok (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde chef-kok voor onze zaak 'Cleen Schardauw' te Sint-Eloois-Winkel; U staat in voor een onberispelijke service en hoog kwalitatieve gerechten. U wordt bijgestaan door uw eigen team medewerkers en ons centraal kantoor. U draagt de eindverantwoordelijkheid over food -en loonkost, kwaliteit, orde, netheid en planning van uw keukenpersoneel. U bestelt, ontvangt en controleert de goederen. U bent georganiseerd, flexibel, stessbestendig en werkt ordelijk en overzichtelijk. U bent door uw ervaring een coachende leider van uw team maar eveneens een teamplayer. U controleert, delegeert, evalueert en stuurt bij waar nodig. Voelt u zich aangesproken ? Wacht niet langer en stuur uw CV door naar [email protected] !!

Zoek naar antwoorden van TEAM INTERNATIONAL VZW in sociale netwerken
Look for responds of TEAM INTERNATIONAL VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEAM INTERNATIONAL VZW. Laat een reactie achter voor TEAM INTERNATIONAL VZW. TEAM INTERNATIONAL VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEAM INTERNATIONAL VZW. Leave a respond for TEAM INTERNATIONAL VZW. TEAM INTERNATIONAL VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEAM INTERNATIONAL VZW op de google maps. Adres en contacten TEAM INTERNATIONAL VZW
Location of TEAM INTERNATIONAL VZW on the google maps. Address and contacts of TEAM INTERNATIONAL VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come TEAM INTERNATIONAL VZW TEAM INTERNATIONAL VZW: BH Conseils SPRL | Willekens F J NV | ADU IMMO EVERE | Bonne Zakenkantoor | One To One

Other related companies as TEAM INTERNATIONAL VZW: BH Conseils SPRL | Willekens F J NV | ADU IMMO EVERE | Bonne Zakenkantoor | One To One

TEAM INTERNATIONAL VZW is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist 8300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TEAM INTERNATIONAL VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08047729492. Het bedrijf TEAM INTERNATIONAL VZW bevindt zich op het adres: Alfred Verweeplein 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 151,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TEAM INTERNATIONAL VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEAM INTERNATIONAL VZW is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEAM INTERNATIONAL VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEAM INTERNATIONAL VZW, openstaande posities, locatie van TEAM INTERNATIONAL VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TEAM INTERNATIONAL VZW is a company, that was registered 1985 in Knokke-Heist 8300 - BE region, Belgium. Full name of company is TEAM INTERNATIONAL VZW, company assigned to the tax number BE08047729492. The company TEAM INTERNATIONAL VZW is located at the address: Alfred Verweeplein 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 151,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TEAM INTERNATIONAL VZW were not found.
The main activity of TEAM INTERNATIONAL VZW is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TEAM INTERNATIONAL VZW is not available. You also can look at reviews of TEAM INTERNATIONAL VZW, open positions, location of TEAM INTERNATIONAL VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEAM INTERNATIONAL VZW, Knokke-Heist 8300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEAM INTERNATIONAL VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEAM INTERNATIONAL VZW, Knokke-Heist 8300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEAM INTERNATIONAL VZW, employees, financial statistics.