Steven Segers

Contactgegevens Steven Segers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steven Segers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steven Segers

Regio (region): Brugge WVL 8000 - BE, België

Adres (address): Drie Koningenweg 20, België

Telefoon (phone): +32496105320 +32496105320

Fax (fax): +32 (71) 315-58-71 +32 (71) 315-58-71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steven Segers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steven Segers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steven Segers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steven Segers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steven Segers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steven Segers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steven Segers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steven Segers
Products information Steven Segers

BTW identificatienummer (tax): BE05901000976
Ondernemingsnummer: 7927703857
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 157,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Steven Segers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steven Segers
(Get full report from official database of BE for Steven Segers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steven Segers
Addition kinds of activities for Steven Segers

229600. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
22310402. Haarkledij: wol, haarhaar of dergelijke vezels | Haircloth: wool, mohair, or similar fibers
24499900. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
28210217. Styreenharsen, nec | Styrene resins, nec
34919904. Gasventielen en onderdelen, industriële | Gas valves and parts, industrial
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
38250225. Reflectometers, glijbroek | Reflectometers, sliding shorts
39440101. Auto's, kinderen, pedaal aangedreven | Automobiles, children's, pedal driven
73710101. Computer software systemen analyse en ontwerp, aangepaste | Computer software systems analysis and design, custom
86410500. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations

Werken bij Steven Segers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steven Segers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steven Segers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steven Segers. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

  • Magazijnier (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    na een training ben je mee verantwoordelijk voor het magazijnbeheer je staat de klanten te woord stelt offertes op en verwerkt deze ook je verwerkt bestellingen en leveringen je regelt verzendingen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapellen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Sales/Verkoop regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Verisure

    Type: Vaste Job

    Heb jij gevoel voor sales, ben je mens- en resultaatgericht? Heb je altijd al een mooie carrière willen opbouwen bij een multinational? Dit is je kans! Wil jij onderdeel uitmaken van dé marktleider van alarmsystemen in Europa? Onze 10.000 medewerkers in 14 landen hebben al 2,5 miljoen klanten geholpen aan een veiliger en onbezorgd gevoel. Voor de regio Brugge zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste mensen die bereid zijn om te leren. Sales ervaring is geen vereiste.

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van Steven Segers in sociale netwerken
Look for responds of Steven Segers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steven Segers. Laat een reactie achter voor Steven Segers. Steven Segers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steven Segers. Leave a respond for Steven Segers. Steven Segers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steven Segers op de google maps. Adres en contacten Steven Segers
Location of Steven Segers on the google maps. Address and contacts of Steven Segers

Andere gerelateerde bedrijven als come Steven Segers Steven Segers: Ego Geneviève | KINDERDINGES | NIEUWKUISBEDRIJF VIC BVBA | WATERAIR BELGIQUE | Société Limbu S.A.

Other related companies as Steven Segers: Ego Geneviève | KINDERDINGES | NIEUWKUISBEDRIJF VIC BVBA | WATERAIR BELGIQUE | Société Limbu S.A.

Steven Segers is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Brugge WVL 8000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Steven Segers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05901000976. Het bedrijf Steven Segers bevindt zich op het adres: Drie Koningenweg 20. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 157,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Steven Segers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steven Segers is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steven Segers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steven Segers, openstaande posities, locatie van Steven Segers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Steven Segers is a company, that was registered 2014 in Brugge WVL 8000 - BE region, Belgium. Full name of company is Steven Segers, company assigned to the tax number BE05901000976. The company Steven Segers is located at the address: Drie Koningenweg 20. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 157,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Steven Segers were not found.
The main activity of Steven Segers is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Steven Segers is not available. You also can look at reviews of Steven Segers, open positions, location of Steven Segers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steven Segers, Brugge WVL 8000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steven Segers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steven Segers, Brugge WVL 8000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steven Segers, employees, financial statistics.