Stanum,Emmett

Contactgegevens Stanum,Emmett: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stanum,Emmett: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stanum,Emmett

Regio (region): Emmett, Stanum 66666 - BE, België

Adres (address): 167 Emmett St, België

Telefoon (phone): 666-66-66-56565 666-66-66-56565

Fax (fax): +32 (87) 593-31-20 +32 (87) 593-31-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stanum,Emmett: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stanum,Emmett"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stanum,Emmett"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stanum,Emmett, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stanum,Emmett. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stanum,Emmett, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stanum,Emmett. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stanum,Emmett
Products information Stanum,Emmett

BTW identificatienummer (tax): BE06405548095
Ondernemingsnummer: 1441650390
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Stanum,Emmett zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stanum,Emmett
(Get full report from official database of BE for Stanum,Emmett)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stanum,Emmett
Addition kinds of activities for Stanum,Emmett

018299. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
283500. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
01759901. appelboomgaard | Apple orchard
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur
28190921. Tin (stannic / stannous) verbindingen of zouten, anorganisch | Tin (stannic/stannous) compounds or salts, inorganic
30520202. Tuinslang, plastic | Garden hose, plastic
89990306. Technisch schrijven | Technical writing

Werken bij Stanum,Emmett: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stanum,Emmett: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stanum,Emmett. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stanum,Emmett. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren metser die juist dat extra tikkeltje pit bezit! Je belandt in een dynamisch bedrijf dat zijn zinnen zet op het specialiseren in verschillende gebieden binnen de metswereld. Samen met de medewerkers zorgt de firma voor een stipte en kwaliteitsvolle uitvoering van de projecten. Jouw takenpakket bestaat uit het metsen van zowel woning- als appartementsbouw. Ben jij een geboren metser en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

  • CNC Plooier (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Quick restaurant

    Type: Studentenjob

    Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

  • Afwashulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: PARTAASCH

    Type: Flexijob

    Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Stanum,Emmett in sociale netwerken
Look for responds of Stanum,Emmett in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stanum,Emmett. Laat een reactie achter voor Stanum,Emmett. Stanum,Emmett bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stanum,Emmett. Leave a respond for Stanum,Emmett. Stanum,Emmett on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stanum,Emmett op de google maps. Adres en contacten Stanum,Emmett
Location of Stanum,Emmett on the google maps. Address and contacts of Stanum,Emmett

Andere gerelateerde bedrijven als come Stanum,Emmett Stanum,Emmett: De Brandt P | DAVISTER-CORTI | 3 x O Grafisch Buro | ALUTRADE-FLANDRIA ALUMINIUM | Van Rosendaal BVBA

Other related companies as Stanum,Emmett: De Brandt P | DAVISTER-CORTI | 3 x O Grafisch Buro | ALUTRADE-FLANDRIA ALUMINIUM | Van Rosendaal BVBA

Stanum,Emmett is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Emmett, Stanum 66666 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Stanum,Emmett, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06405548095. Het bedrijf Stanum,Emmett bevindt zich op het adres: 167 Emmett St. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 638,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Stanum,Emmett zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stanum,Emmett is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stanum,Emmett is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stanum,Emmett, openstaande posities, locatie van Stanum,Emmett op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stanum,Emmett is a company, that was registered 2017 in Emmett, Stanum 66666 - BE region, Belgium. Full name of company is Stanum,Emmett, company assigned to the tax number BE06405548095. The company Stanum,Emmett is located at the address: 167 Emmett St. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 638,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Stanum,Emmett were not found.
The main activity of Stanum,Emmett is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stanum,Emmett is not available. You also can look at reviews of Stanum,Emmett, open positions, location of Stanum,Emmett on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stanum,Emmett, Emmett, Stanum 66666 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stanum,Emmett, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stanum,Emmett, Emmett, Stanum 66666 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stanum,Emmett, employees, financial statistics.