St. Jan v.z.w.

Contactgegevens St. Jan v.z.w.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St. Jan v.z.w.: address, phone, fax, email, website, opening hours

St. Jan v.z.w.

Regio (region): Antwerpen Antwerpen B-2060 - BE, België

Adres (address): Sint Jansplein 63 - Kapelse steenweg 246 2930 Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 541 46 23 03 541 46 23

Fax (fax): +32 (9) 637-86-72 +32 (9) 637-86-72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St. Jan v.z.w.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St. Jan v.z.w."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St. Jan v.z.w."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St. Jan v.z.w., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St. Jan v.z.w.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St. Jan v.z.w., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St. Jan v.z.w.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St. Jan v.z.w.
Products information St. Jan v.z.w.

BTW identificatienummer (tax): BE03522460937
Ondernemingsnummer: 8726409912
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 288,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in St. Jan v.z.w. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St. Jan v.z.w.
(Get full report from official database of BE for St. Jan v.z.w.)

Aanvulling soorten activiteiten voor St. Jan v.z.w.
Addition kinds of activities for St. Jan v.z.w.

4581. Luchthavens, vliegvelden en diensten | Airports, flying fields, and services
267906. Telegraaf, teletype, en het toevoegen van machinepapier | Telegraph, teletype, and adding machine paper
628900. Beveiliging en grondstoffen service | Security and commodity service
799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
873401. Stralingslaboratoria | Radiation laboratories
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
34629900. Ijzer- en stalen smeedstukken, nec | Iron and steel forgings, nec
58120204. Sneeuwkegelstandaard | Snow cone stand
78190000. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures

Werken bij St. Jan v.z.w.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St. Jan v.z.w.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St. Jan v.z.w.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St. Jan v.z.w.. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Administratief Bediende (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in de afdeling die verantwoordelijk is voor het dagelijks beheer en onderhoud van de IT infrastructuur van klanten (bv. Iicentiebeheer e.a. services i.v.m. datacenter/netwerk/beveiliging) Je biedt meer bepaald administratieve ondersteuning aan het Presales Team binnen die afdeling Je hebt veelvuldig contact met het Presales Team en met de klanten Bedrijfsprofiel: Internationaal IT bedrijf

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Dynamische Orderpicker m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een grote fabricant in bankautomaten zoekt dynamische orderpickers (m/v) om het centrale magazijn te ordenen en bestellingen en onderdelen klaar te zetten. De onderstaande taken behoren tot jouw takenpakket: Aan de hand van een pickinglijst neem je de juiste materialen uit de rekken. Je helpt bij het laden en het lossen van vrachtwagens met de vaste magazijniers. Je stockeert de materialen op de juiste plaats, nadat je ze gecontroleerd hebt. Je staat in voor het herinpakken en terugzenden indien nodig. Je zorgt ervoor dat de bestelde goederen aan de aanvrager bezorgd worden.

  • Magazijnier Houtbedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een toonaangevend bedrijf dat een totaalaanbod biedt op vlak van renovatie, binnen- en buitenafwerking - zijn wij op zoek naar een magazijnier. Je zorgt voor de receptie en het technisch nazicht van de goederen. Je staat in voor stockbeheer en orderpicking. Je zorgt voor een correcte registratie van materieel. Daarnaast zorg je voor de belevering van diverse machines vanuit het magazijn naar de productie.

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

Zoek naar antwoorden van St. Jan v.z.w. in sociale netwerken
Look for responds of St. Jan v.z.w. in social networks

Lees alle opmerkingen voor St. Jan v.z.w.. Laat een reactie achter voor St. Jan v.z.w.. St. Jan v.z.w. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St. Jan v.z.w.. Leave a respond for St. Jan v.z.w.. St. Jan v.z.w. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St. Jan v.z.w. op de google maps. Adres en contacten St. Jan v.z.w.
Location of St. Jan v.z.w. on the google maps. Address and contacts of St. Jan v.z.w.

Andere gerelateerde bedrijven als come St. Jan v.z.w. St. Jan v.z.w.: Electromagnétique Charles Guilleaume SPRL | B & C Informatique | Mertens Vic NV | Benedetti N.V. | Hotel Dante

Other related companies as St. Jan v.z.w.: Electromagnétique Charles Guilleaume SPRL | B & C Informatique | Mertens Vic NV | Benedetti N.V. | Hotel Dante

St. Jan v.z.w. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Antwerpen Antwerpen B-2060 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is St. Jan v.z.w., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03522460937. Het bedrijf St. Jan v.z.w. bevindt zich op het adres: Sint Jansplein 63 - Kapelse steenweg 246 2930 Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 288,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in St. Jan v.z.w. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St. Jan v.z.w. is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St. Jan v.z.w. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St. Jan v.z.w., openstaande posities, locatie van St. Jan v.z.w. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

St. Jan v.z.w. is a company, that was registered 2009 in Antwerpen Antwerpen B-2060 - BE region, Belgium. Full name of company is St. Jan v.z.w., company assigned to the tax number BE03522460937. The company St. Jan v.z.w. is located at the address: Sint Jansplein 63 - Kapelse steenweg 246 2930 Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 288,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in St. Jan v.z.w. were not found.
The main activity of St. Jan v.z.w. is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of St. Jan v.z.w. is not available. You also can look at reviews of St. Jan v.z.w., open positions, location of St. Jan v.z.w. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over St. Jan v.z.w., Antwerpen Antwerpen B-2060 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St. Jan v.z.w., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St. Jan v.z.w., Antwerpen Antwerpen B-2060 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St. Jan v.z.w., employees, financial statistics.