Sprl Prevost Et Associes

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Sprl Prevost Et Associes
Private companiesSocial Services • Sprl Prevost Et Associes

Contactgegevens Sprl Prevost Et Associes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sprl Prevost Et Associes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sprl Prevost Et Associes

Regio (region): 5100 - BE - BELGIUM, België

Adres (address): PONT DE BRIQUES 53 - NAMUR, België

Telefoon (phone): +3281305409 +3281305409

Fax (fax): +3210752879 +3210752879

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sprl Prevost Et Associes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sprl Prevost Et Associes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sprl Prevost Et Associes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sprl Prevost Et Associes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sprl Prevost Et Associes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sprl Prevost Et Associes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sprl Prevost Et Associes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sprl Prevost Et Associes
Products information Sprl Prevost Et Associes

BTW identificatienummer (tax): BE03964111328
Ondernemingsnummer: 1020599365
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Sprl Prevost Et Associes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sprl Prevost Et Associes
(Get full report from official database of BE for Sprl Prevost Et Associes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sprl Prevost Et Associes
Addition kinds of activities for Sprl Prevost Et Associes

3543. Industriële patronen | Industrial patterns
10810104. Test saai, metalen mijnbouw | Test boring, metal mining
20829905. Portier (alcoholische drank) | Porter (alcoholic beverage)
50210104. Filing units | Filing units
73639910. Usher service | Usher service
73749901. Data entry service | Data entry service

Werken bij Sprl Prevost Et Associes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sprl Prevost Et Associes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sprl Prevost Et Associes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sprl Prevost Et Associes. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor H&M Brugge zoeken wij gemotiveerde winkelbedienden - verkopers - verkoopsters - verkoopsmedewerkers Taken : camion helpen uitladen stock uitpakken en labelen winkel verkoopsklaar zetten kledij plooien paskamercontrole kledij terug hangen na paskamerdienst

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ARDOOIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT marketeer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Een innovatief jong bedrijf dat op zoek is naar een hands-on marketing coördinator die de strategie verfijnt alsook operationeel vertaalt. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! - Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. - Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft - Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Hoe vaak werk ik? Als student(e) marketing werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van Sprl Prevost Et Associes in sociale netwerken
Look for responds of Sprl Prevost Et Associes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sprl Prevost Et Associes. Laat een reactie achter voor Sprl Prevost Et Associes. Sprl Prevost Et Associes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sprl Prevost Et Associes. Leave a respond for Sprl Prevost Et Associes. Sprl Prevost Et Associes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sprl Prevost Et Associes op de google maps. Adres en contacten Sprl Prevost Et Associes
Location of Sprl Prevost Et Associes on the google maps. Address and contacts of Sprl Prevost Et Associes

Andere gerelateerde bedrijven als come Sprl Prevost Et Associes Sprl Prevost Et Associes: Water Drilling Meers | Alpina Grills NV | B.E.I.M. PIERRE BRUX | Arthur Siphon | saysomethinggood.com

Other related companies as Sprl Prevost Et Associes: Water Drilling Meers | Alpina Grills NV | B.E.I.M. PIERRE BRUX | Arthur Siphon | saysomethinggood.com

Sprl Prevost Et Associes is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio 5100 - BE - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Sprl Prevost Et Associes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03964111328. Het bedrijf Sprl Prevost Et Associes bevindt zich op het adres: PONT DE BRIQUES 53 - NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Sprl Prevost Et Associes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sprl Prevost Et Associes is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sprl Prevost Et Associes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sprl Prevost Et Associes, openstaande posities, locatie van Sprl Prevost Et Associes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sprl Prevost Et Associes is a company, that was registered 2011 in 5100 - BE - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Sprl Prevost Et Associes, company assigned to the tax number BE03964111328. The company Sprl Prevost Et Associes is located at the address: PONT DE BRIQUES 53 - NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Sprl Prevost Et Associes were not found.
The main activity of Sprl Prevost Et Associes is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Sprl Prevost Et Associes is not available. You also can look at reviews of Sprl Prevost Et Associes, open positions, location of Sprl Prevost Et Associes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sprl Prevost Et Associes, 5100 - BE - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sprl Prevost Et Associes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sprl Prevost Et Associes, 5100 - BE - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sprl Prevost Et Associes, employees, financial statistics.