Spiessens, P

Contactgegevens Spiessens, P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spiessens, P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spiessens, P

Regio (region): Antwerpen 14 Antwerpen 14 - BE, België

Adres (address): PO Box 68, België

Telefoon (phone): +32495434322 +32495434322

Fax (fax): +32 (13) 511-35-91 +32 (13) 511-35-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spiessens, P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spiessens, P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spiessens, P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spiessens, P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spiessens, P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spiessens, P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spiessens, P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spiessens, P
Products information Spiessens, P

BTW identificatienummer (tax): BE03980865478
Ondernemingsnummer: 2642456054
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Spiessens, P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spiessens, P
(Get full report from official database of BE for Spiessens, P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spiessens, P
Addition kinds of activities for Spiessens, P

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
25410000. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
31710000. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
32319902. Deuren, glas: gemaakt van aangekochte glas | Doors, glass: made from purchased glass
37149909. Aanhangwagens, motorvoertuig | Trailer hitches, motor vehicle
38120118. Horizon vluchtindicatoren | Horizon flight indicators
59479903. Trading cards: honkbal of andere sporten, entertainment, enz. | Trading cards: baseball or other sports, entertainment, etc.
79990101. Tennisclub, niet-lidmaatschap | Tennis club, non-membership

Werken bij Spiessens, P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spiessens, P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spiessens, P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spiessens, P. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

  • Sales Representative m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Commercieel Medewerker bezoek je bestaande en potentiële klanten binnen jouw toegekend gebied om jouw Sales Target te halen. Daarnaast verwachten wij dat je nieuwe markten verkent, offertes stuurt en opvolgt. Je bent in staat om de (technische) eisen, wensen, behoeftes en problemen van (potentiële) klanten te inventariseren. Daarna verzorg jij de commerciële onderhandelingen tot je de deal kan sluiten. Onze Commercieel Medewerker rapporteert rechtstreeks aan de Algemeen Directeur.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Junior Marketeer regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Junior Marketeer (M/V). Dit voor een bedrijf gelegen in Kortrijk. Als Junior Marketeer regio Kortrijk heb je onderstaand takenpakket: je verzorgt de offline communicatie (banners, folders, verpakkingen, …); je bent verantwoordelijk voor het ganse social media gebeuren (Instagram, Pinterest, Facebook, …); je denkt mee met het bedrijf en zoekt naar marketingopportuniteiten. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Ben je een sale talent? Hou je er van om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten? Ben je commercieel sterk? Dan ben jij de COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER die we zoeken:   Als COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER ben je zowel binnen België en Luxemburg verantwoordelijk voor: Het geven van technische ondersteuning en advies aan klanten aangaande schuifdeur projectenOp zelfstandige wijze de aanvragen voor projecten beoordelen, calculeren, aanbieden en in opdracht nemen van salesorders in een B2B omgeving correcte opvolging van bestaande klanten en/of offertes Pro-actieve klantenbezoeken (architecten en bedrijven)en initiatieven nemen voor de verdere uitbouw van het segment Op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden binnen België en Luxemburg 2 x per maand 2 dagen aanwezig zijn in Luxemburg werkgebied gans België & Luxemburg  trefwoorden: commercieel vertegenwoordiger, sales, junior sales, account manager, hunter, luxemburg, belgië Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een internationale groep, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en installatie van draaideuren, schuifdeuren en beveilingde toepassingen, zijn we dringend op zoek naar een COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Spiessens, P in sociale netwerken
Look for responds of Spiessens, P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spiessens, P. Laat een reactie achter voor Spiessens, P. Spiessens, P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spiessens, P. Leave a respond for Spiessens, P. Spiessens, P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spiessens, P op de google maps. Adres en contacten Spiessens, P
Location of Spiessens, P on the google maps. Address and contacts of Spiessens, P

Andere gerelateerde bedrijven als come Spiessens, P Spiessens, P: COSYNS KEUKENINRICHTING | Advanced Electronics Peripherals SA | MeryTherm SA | Intergems-Claes N.V. | Benoit Pommerenke

Other related companies as Spiessens, P: COSYNS KEUKENINRICHTING | Advanced Electronics Peripherals SA | MeryTherm SA | Intergems-Claes N.V. | Benoit Pommerenke

Spiessens, P is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen 14 Antwerpen 14 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Spiessens, P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03980865478. Het bedrijf Spiessens, P bevindt zich op het adres: PO Box 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Spiessens, P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spiessens, P is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spiessens, P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spiessens, P, openstaande posities, locatie van Spiessens, P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Spiessens, P is a company, that was registered 2018 in Antwerpen 14 Antwerpen 14 - BE region, Belgium. Full name of company is Spiessens, P, company assigned to the tax number BE03980865478. The company Spiessens, P is located at the address: PO Box 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Spiessens, P were not found.
The main activity of Spiessens, P is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Spiessens, P is not available. You also can look at reviews of Spiessens, P, open positions, location of Spiessens, P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spiessens, P, Antwerpen 14 Antwerpen 14 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spiessens, P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spiessens, P, Antwerpen 14 Antwerpen 14 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spiessens, P, employees, financial statistics.