Steve Vereecke

Contactgegevens Steve Vereecke: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steve Vereecke: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steve Vereecke

Regio (region): Kessel-Lo Brabant 3010 - BE, België

Adres (address): Konong Albertlaan 112 B1, België

Telefoon (phone): +32 (83) 918-57-38 +32 (83) 918-57-38

Fax (fax): +32 (61) 627-46-17 +32 (61) 627-46-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steve Vereecke: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steve Vereecke"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steve Vereecke"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steve Vereecke, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steve Vereecke. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steve Vereecke, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steve Vereecke. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steve Vereecke
Products information Steve Vereecke

BTW identificatienummer (tax): BE04784240722
Ondernemingsnummer: 3838043212
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Steve Vereecke zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steve Vereecke
(Get full report from official database of BE for Steve Vereecke)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steve Vereecke
Addition kinds of activities for Steve Vereecke

201508. Turkije verwerken en slachten | Turkey processing and slaughtering
355502. Drukplaten | Printing plates
508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
14810103. Test saai voor nonmetallische mineralen | Test boring for nonmetallic minerals
28420101. Ammoniak, huishouden | Ammonia, household
36749916. transistors | Transistors
38239908. Potentiometrische zelfbalancerende inst., Behalve x-y plotters | Potentiometric self-balancing inst., except x-y plotters
93110404. Financiën, belastingen en monetair beleid, lokale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, local government

Werken bij Steve Vereecke: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steve Vereecke: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steve Vereecke. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steve Vereecke. Looking for open vacancies in other companies

  • BANDEN MONTEUR (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, met een filiaal in Sleidinge, zijn we op zoek naar een Bandenmonteur / automechanica. Voor het overbruggen van de winterpiek is men op zoek naar iemand die mee kan helpen met de bandenwissels. Daarnaast doet het bedrijf ook een carservice dus zal je ook mee verantwoordelijk zijn voor onderhoud en kleine herstellingen aan wagens.

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Jobstudent kinderverzorg(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een jobstudent die zich tijdens het schooljaar (woe nm of andere dagen) en/of schoolvakanties vrij kan maken om ons team in de kinderopvang te versterken. Als jobstudent kinderverzorg(st)er ondersteunt u de dagelijkse werking van de kinderopvang. Je helpt mee in de verzorging en begeleiding van baby’s en peuters (0j-3j) Ben je een zorgzaam, geduldig en creatief persoon? Heb je enkele dagen/weken tussen de zomervakantie niets om handen? Stuur ons vandaag jouw CV!

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Meet-en regeltechnieker (DAGDIENST) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: CITRIQUE BELGE

    Type: Vaste Job

    Analytisch storingzoeken en doelgericht storingsonderhoud om de continuïteit van de fabriek maximaal te waarborgen. Alsook het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken zodanig dat de optimale werking van de installaties en apparatuur gegarandeerd blijft. De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten: Uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; Uitvoeren van storingsanalyses; ISO kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; Interveniëren in het domein van de meet-, regel en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout-tagout procedures ter voorbereiding van geplande onderhoudswerken inclusief functionele controle vóór herindienstname;

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Flexijob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Hulp in zaal (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SALONS DE LELIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor onze feestzaal een gemotiveerde opdien(ster).

Zoek naar antwoorden van Steve Vereecke in sociale netwerken
Look for responds of Steve Vereecke in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steve Vereecke. Laat een reactie achter voor Steve Vereecke. Steve Vereecke bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steve Vereecke. Leave a respond for Steve Vereecke. Steve Vereecke on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steve Vereecke op de google maps. Adres en contacten Steve Vereecke
Location of Steve Vereecke on the google maps. Address and contacts of Steve Vereecke

Andere gerelateerde bedrijven als come Steve Vereecke Steve Vereecke: LES VOYAGES BELGES | Duval Motors BVBA | Ambiance Bois SA | Aleph Press | Decapole sa

Other related companies as Steve Vereecke: LES VOYAGES BELGES | Duval Motors BVBA | Ambiance Bois SA | Aleph Press | Decapole sa

Steve Vereecke is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Kessel-Lo Brabant 3010 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Steve Vereecke, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04784240722. Het bedrijf Steve Vereecke bevindt zich op het adres: Konong Albertlaan 112 B1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 682,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Steve Vereecke zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steve Vereecke is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steve Vereecke is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steve Vereecke, openstaande posities, locatie van Steve Vereecke op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Steve Vereecke is a company, that was registered 2014 in Kessel-Lo Brabant 3010 - BE region, Belgium. Full name of company is Steve Vereecke, company assigned to the tax number BE04784240722. The company Steve Vereecke is located at the address: Konong Albertlaan 112 B1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 682,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Steve Vereecke were not found.
The main activity of Steve Vereecke is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Steve Vereecke is not available. You also can look at reviews of Steve Vereecke, open positions, location of Steve Vereecke on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steve Vereecke, Kessel-Lo Brabant 3010 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steve Vereecke, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steve Vereecke, Kessel-Lo Brabant 3010 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steve Vereecke, employees, financial statistics.