Smash Tennis Sports Academy asbl

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Smash Tennis Sports Academy asbl
Private companiesTransportation Equipment • Smash Tennis Sports Academy asbl

Contactgegevens Smash Tennis Sports Academy asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Smash Tennis Sports Academy asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Smash Tennis Sports Academy asbl

Regio (region): Brussels Brussels 1180 BE, België

Adres (address): Avenue Vanderaey 137, België

Telefoon (phone): +32477287145 +32477287145

Fax (fax): +3227065342 +3227065342

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Smash Tennis Sports Academy asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Smash Tennis Sports Academy asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Smash Tennis Sports Academy asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Smash Tennis Sports Academy asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Smash Tennis Sports Academy asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Smash Tennis Sports Academy asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Smash Tennis Sports Academy asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Smash Tennis Sports Academy asbl
Products information Smash Tennis Sports Academy asbl

BTW identificatienummer (tax): BE05377227783
Ondernemingsnummer: 7831298828
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Smash Tennis Sports Academy asbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Smash Tennis Sports Academy asbl
(Get full report from official database of BE for Smash Tennis Sports Academy asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Smash Tennis Sports Academy asbl
Addition kinds of activities for Smash Tennis Sports Academy asbl

20320303. Bouillon, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
39440702. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
59449902. Zilverwerk | Silverware
59990100. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
76999906. Reparatie van kunststoffen | Plastics products repair
87420101. Automatisering en robotica consultant | Automation and robotics consultant

Werken bij Smash Tennis Sports Academy asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Smash Tennis Sports Academy asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Smash Tennis Sports Academy asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Smash Tennis Sports Academy asbl. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren inpakkers. Het gaat om een tewerkstelling in 2 ploegen of in dag. Werken van maandag tem. vrijdag (geen weekendwerk).

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van Smash Tennis Sports Academy asbl in sociale netwerken
Look for responds of Smash Tennis Sports Academy asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Smash Tennis Sports Academy asbl. Laat een reactie achter voor Smash Tennis Sports Academy asbl. Smash Tennis Sports Academy asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Smash Tennis Sports Academy asbl. Leave a respond for Smash Tennis Sports Academy asbl. Smash Tennis Sports Academy asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Smash Tennis Sports Academy asbl op de google maps. Adres en contacten Smash Tennis Sports Academy asbl
Location of Smash Tennis Sports Academy asbl on the google maps. Address and contacts of Smash Tennis Sports Academy asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come Smash Tennis Sports Academy asbl Smash Tennis Sports Academy asbl: LAARDERHEIDE | Van Gils Gebr | Assurplus BVBA | Auriege / Dexibelgium N.V. | Olislaegers Roland N.V.

Other related companies as Smash Tennis Sports Academy asbl: LAARDERHEIDE | Van Gils Gebr | Assurplus BVBA | Auriege / Dexibelgium N.V. | Olislaegers Roland N.V.

Smash Tennis Sports Academy asbl is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels 1180 BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Smash Tennis Sports Academy asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05377227783. Het bedrijf Smash Tennis Sports Academy asbl bevindt zich op het adres: Avenue Vanderaey 137. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 885,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Smash Tennis Sports Academy asbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Smash Tennis Sports Academy asbl is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Smash Tennis Sports Academy asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Smash Tennis Sports Academy asbl, openstaande posities, locatie van Smash Tennis Sports Academy asbl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Smash Tennis Sports Academy asbl is a company, that was registered 2009 in Brussels Brussels 1180 BE region, Belgium. Full name of company is Smash Tennis Sports Academy asbl, company assigned to the tax number BE05377227783. The company Smash Tennis Sports Academy asbl is located at the address: Avenue Vanderaey 137. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 885,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Smash Tennis Sports Academy asbl were not found.
The main activity of Smash Tennis Sports Academy asbl is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Smash Tennis Sports Academy asbl is not available. You also can look at reviews of Smash Tennis Sports Academy asbl, open positions, location of Smash Tennis Sports Academy asbl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Smash Tennis Sports Academy asbl, Brussels Brussels 1180 BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Smash Tennis Sports Academy asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Smash Tennis Sports Academy asbl, Brussels Brussels 1180 BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Smash Tennis Sports Academy asbl, employees, financial statistics.