Naessens Willy Industriebouw NV

Contactgegevens Naessens Willy Industriebouw NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Naessens Willy Industriebouw NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Naessens Willy Industriebouw NV

Regio (region): Wortegem-Petegem (Elsegem), België

Adres (address): Kouter 3,9790, België

Telefoon (phone): 056 69 41 11 056 69 41 11

Fax (fax): 056 68 94 66 056 68 94 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Naessens Willy Industriebouw NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Naessens Willy Industriebouw NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Naessens Willy Industriebouw NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Naessens Willy Industriebouw NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Naessens Willy Industriebouw NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Naessens Willy Industriebouw NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Naessens Willy Industriebouw NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Naessens Willy Industriebouw NV
Products information Naessens Willy Industriebouw NV

BTW identificatienummer (tax): BE05460998535
Ondernemingsnummer: 6940582275
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Naessens Willy Industriebouw NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Naessens Willy Industriebouw NV
(Get full report from official database of BE for Naessens Willy Industriebouw NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Naessens Willy Industriebouw NV
Addition kinds of activities for Naessens Willy Industriebouw NV

573402. Computer software en accessoires | Computer software and accessories
32979903. Crucibles: grafiet, magnesiet, chroom, silica, andere nonclay | Crucibles: graphite, magnesite, chrome, silica,other nonclay
34449902. Betonvormen, plaatwerk | Concrete forms, sheet metal
37140205. Lagers, motorvoertuig | Bearings, motor vehicle
50650404. Radio-onderdelen en toebehoren, anders | Radio parts and accessories, nec
91990102. Personeelsbureau, overheid | Personnel agency, government
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij Naessens Willy Industriebouw NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Naessens Willy Industriebouw NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Naessens Willy Industriebouw NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Naessens Willy Industriebouw NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Monteur Assemblage (m/v) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een assemblagemedewerker te Bilzen- Voormonteren en assembleren van behandelingsbanken (kinesistenbank merk Gymna) Dit is licht bandwerk in een montagelijn. Correct uitvoeren van de assemblagehandelingen Correct uitvoeren van de kwaliteitscontroles Correct verzendklaar maken, verpakken en labelen. 

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,snelle opstart! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Genk, 12 uur per week (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Genk. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: IMA NV

    Type: Vaste Job

    Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671092-inline.html?cid=Partner_VDAB Our client, a major player in the engineering industry, is currently looking for a self employed interim Consolidation Manager for its Brussels office for a period of 6 months. The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van Naessens Willy Industriebouw NV in sociale netwerken
Look for responds of Naessens Willy Industriebouw NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Naessens Willy Industriebouw NV. Laat een reactie achter voor Naessens Willy Industriebouw NV. Naessens Willy Industriebouw NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Naessens Willy Industriebouw NV. Leave a respond for Naessens Willy Industriebouw NV. Naessens Willy Industriebouw NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Naessens Willy Industriebouw NV op de google maps. Adres en contacten Naessens Willy Industriebouw NV
Location of Naessens Willy Industriebouw NV on the google maps. Address and contacts of Naessens Willy Industriebouw NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Naessens Willy Industriebouw NV Naessens Willy Industriebouw NV: Debotec International NV | Antartica B.V. | P&N Communications | immo ideal | Frederik Haesbrouck

Other related companies as Naessens Willy Industriebouw NV: Debotec International NV | Antartica B.V. | P&N Communications | immo ideal | Frederik Haesbrouck

Naessens Willy Industriebouw NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Wortegem-Petegem (Elsegem), België. De volledige naam van het bedrijf is Naessens Willy Industriebouw NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05460998535. Het bedrijf Naessens Willy Industriebouw NV bevindt zich op het adres: Kouter 3,9790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Naessens Willy Industriebouw NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Naessens Willy Industriebouw NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Naessens Willy Industriebouw NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Naessens Willy Industriebouw NV, openstaande posities, locatie van Naessens Willy Industriebouw NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Naessens Willy Industriebouw NV is a company, that was registered 2010 in Wortegem-Petegem (Elsegem) region, Belgium. Full name of company is Naessens Willy Industriebouw NV, company assigned to the tax number BE05460998535. The company Naessens Willy Industriebouw NV is located at the address: Kouter 3,9790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 705,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Naessens Willy Industriebouw NV were not found.
The main activity of Naessens Willy Industriebouw NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Naessens Willy Industriebouw NV is not available. You also can look at reviews of Naessens Willy Industriebouw NV, open positions, location of Naessens Willy Industriebouw NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Naessens Willy Industriebouw NV, Wortegem-Petegem (Elsegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Naessens Willy Industriebouw NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Naessens Willy Industriebouw NV, Wortegem-Petegem (Elsegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Naessens Willy Industriebouw NV, employees, financial statistics.