Sigrid Van Erps

Contactgegevens Sigrid Van Erps: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sigrid Van Erps: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sigrid Van Erps

Regio (region): bruxelles, - BE-106 0 - BELGIUM, België

Adres (address): rue Berckmans 73, België

Telefoon (phone): 32 26407886 32 26407886

Fax (fax): +32 (13) 478-40-42 +32 (13) 478-40-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sigrid Van Erps: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sigrid Van Erps"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sigrid Van Erps"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sigrid Van Erps, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sigrid Van Erps. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sigrid Van Erps, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sigrid Van Erps. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sigrid Van Erps
Products information Sigrid Van Erps

BTW identificatienummer (tax): BE09111480712
Ondernemingsnummer: 1647094726
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Sigrid Van Erps zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sigrid Van Erps
(Get full report from official database of BE for Sigrid Van Erps)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sigrid Van Erps
Addition kinds of activities for Sigrid Van Erps

02729901. Burro boerderij | Burro farm
22210800. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
22410107. Rickrack vlecht | Rickrack braid
32610206. Sink, glanzend china | Sinks, vitreous china
34930102. Helische veren, warm wond: spoorweguitrusting, etc. | Helical springs, hot wound: railroad equip., etc.

Werken bij Sigrid Van Erps: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sigrid Van Erps: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sigrid Van Erps. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sigrid Van Erps. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo zoekt: Polyvalent arbeider productie en logistiek (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Gent werft productiemedewerkers en logistiek medewerkers aan. Als productiemedewerker sta je samen met jouw team in voor de assemblage van de vrachtwagens. Als logistiek medewerker sta je in voor de lijnbevoorrading of leeggoedbehandeling.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • Jobstudent mechanica (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een mechanieker binnendienst. De mechaniekers binnendienst staan in voor alle mechanische werken die worden uitgevoerd in het atelier. De handelingen die zij mogen uitvoeren worden bepaald en gecontroleerd door de Workshop Supervisor. Deze handelingen variëren van mechanische werken aan electromotoren,pompen en motorreduktoren. De mechanische werken aan electromotoren houden o.a. in: (het demonteren van electromotoren, electrisch en mechanisch opmeten van de motoren, reinigen van motor en gedemonteerde onderdelen,...)

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Afdelingsmanager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsmanager beschik je over de gave om jouw team zo te leiden dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een passie voor voeding en brengt deze passie over op jouw medewerkers. Op drukke tijdstippen werk je mee op het terrein. Hoofdzakelijk ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van jouw afdelingen. Daarnaast streef je elke dag naar tevreden klanten. Je bent op de hoogte van de wensen en noden van de klanten en stemt je afdeling hier op af. Commercieel denken en handelen zit in jouw natuur. Je speelt vlot in op opportuniteiten die zich voordoen. Je neemt beslissingen op basis van de resultaten van je afdelingen en durft meedenken met de keten op lange termijn. Om jouw afdelingen efficiënt te beheren, voer je de bijhorende administratieve taken met plezier uit. Zo stel je de planningen en uurroosters van jouw team op en zorgt voor een optimale voorraadbeheer.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Sigrid Van Erps in sociale netwerken
Look for responds of Sigrid Van Erps in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sigrid Van Erps. Laat een reactie achter voor Sigrid Van Erps. Sigrid Van Erps bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sigrid Van Erps. Leave a respond for Sigrid Van Erps. Sigrid Van Erps on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sigrid Van Erps op de google maps. Adres en contacten Sigrid Van Erps
Location of Sigrid Van Erps on the google maps. Address and contacts of Sigrid Van Erps

Andere gerelateerde bedrijven als come Sigrid Van Erps Sigrid Van Erps: No Limits | BUYSSE SIERSCHOUWEN | CREATEL TRADING SA | Damaco S.A.-N.V. | Euro Metal Service N.V.

Other related companies as Sigrid Van Erps: No Limits | BUYSSE SIERSCHOUWEN | CREATEL TRADING SA | Damaco S.A.-N.V. | Euro Metal Service N.V.

Sigrid Van Erps is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio bruxelles, - BE-106 0 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Sigrid Van Erps, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09111480712. Het bedrijf Sigrid Van Erps bevindt zich op het adres: rue Berckmans 73. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Sigrid Van Erps zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sigrid Van Erps is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sigrid Van Erps is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sigrid Van Erps, openstaande posities, locatie van Sigrid Van Erps op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sigrid Van Erps is a company, that was registered 2004 in bruxelles, - BE-106 0 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Sigrid Van Erps, company assigned to the tax number BE09111480712. The company Sigrid Van Erps is located at the address: rue Berckmans 73. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Sigrid Van Erps were not found.
The main activity of Sigrid Van Erps is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sigrid Van Erps is not available. You also can look at reviews of Sigrid Van Erps, open positions, location of Sigrid Van Erps on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sigrid Van Erps, bruxelles, - BE-106 0 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sigrid Van Erps, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sigrid Van Erps, bruxelles, - BE-106 0 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sigrid Van Erps, employees, financial statistics.