Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv
Private companiesAgricultural Services • Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv

Contactgegevens Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Gouverneur Roppesingel 83,3500, België

Telefoon (phone): 011 28 31 00 011 28 31 00

Fax (fax): 011 28 31 21 011 28 31 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv
Products information Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv

BTW identificatienummer (tax): BE05155578613
Ondernemingsnummer: 7030670166
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv
(Get full report from official database of BE for Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv
Addition kinds of activities for Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv

336300. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
13890000. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
20110100. Rundvleesproducten, van rundvlees geslacht ter plaatse | Beef products, from beef slaughtered on site
26310408. Matrix bord | Matrix board
34430601. Liners, industrieel: metalen plaat | Liners, industrial: metal plate
51310107. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist
91110101. Uitvoerend adviesbureau | Executive advisory commission

Werken bij Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman/handlanger (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als handlanger en hebt al wat vakkennis opgebouwd doorheen de jaren. Takenpakket: - Allerhande klusjes in kantoorgebouwen - Pleisteren, sloten vervangen, nagels inkloppen, ...

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

    Type: Studentenjob

    Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Barman Flexi-job (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv in sociale netwerken
Look for responds of Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv. Laat een reactie achter voor Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv. Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv. Leave a respond for Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv. Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv op de google maps. Adres en contacten Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv
Location of Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv on the google maps. Address and contacts of Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv

Andere gerelateerde bedrijven als come Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv: Autostuc NV | Toptech Europe NV | DE BOECK & FILS | HENNAUX,JEAN-LUC | VAN ES, ROBERT

Other related companies as Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv: Autostuc NV | Toptech Europe NV | DE BOECK & FILS | HENNAUX,JEAN-LUC | VAN ES, ROBERT

Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05155578613. Het bedrijf Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv bevindt zich op het adres: Gouverneur Roppesingel 83,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, openstaande posities, locatie van Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv is a company, that was registered 1993 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, company assigned to the tax number BE05155578613. The company Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv is located at the address: Gouverneur Roppesingel 83,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv were not found.
The main activity of Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv is not available. You also can look at reviews of Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, open positions, location of Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accountantsmaatschap Groenweghe cvba-bv, employees, financial statistics.