Sibelco - S.C.R

Contactgegevens Sibelco - S.C.R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sibelco - S.C.R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sibelco - S.C.R

Regio (region): Antwerpen, 2018 - BE, België

Adres (address): Quellinstraat 49, België

Telefoon (phone): +32 (87) 465-11-92 +32 (87) 465-11-92

Fax (fax): 32 3 223 66 47 32 3 223 66 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sibelco - S.C.R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sibelco - S.C.R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sibelco - S.C.R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sibelco - S.C.R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sibelco - S.C.R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sibelco - S.C.R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sibelco - S.C.R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sibelco - S.C.R
Products information Sibelco - S.C.R

BTW identificatienummer (tax): BE04896575927
Ondernemingsnummer: 5269836425
Hoofdstad (capital): 799,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Sibelco - S.C.R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sibelco - S.C.R
(Get full report from official database of BE for Sibelco - S.C.R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sibelco - S.C.R
Addition kinds of activities for Sibelco - S.C.R

2339. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
874802. Stedelijke planning en adviesdiensten | Urban planning and consulting services
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
24991604. Steigers, hout | Scaffolds, wood
32720603. Copings, beton | Copings, concrete
34239908. Snijden sterft, behalve metalen snijden | Cutting dies, except metal cutting
36449904. Scrubbers voor catv systemen | Scrubbers for catv systems
60369900. Spaarinstellingen, behalve federale, nec | Savings institutions, except federal, nec

Werken bij Sibelco - S.C.R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sibelco - S.C.R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sibelco - S.C.R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sibelco - S.C.R. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Nespresso demonstrateur - tijdelijke job (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door de smaak, geur en origine van koffie? Nespresso is op zoek naar enthousiaste en verfijnde Coffee Ambassadors ter versterking van hun winkels. Als ware Nespresso-fan heb je alvast een goed beeld van het assortiment. Termen als 'Lungo' en 'Ristretto' doen dus zeker een belletje rinkelen. Die productkennis helpt jou om jouw klanten bij te staan met een excellente service. Je geeft deskundig advies, raadt doelgericht producten aan en helpt de Nespresso Club Members verder met hun meest prangende vragen. Natuurlijk deins je ook niet terug voor een demonstratie of een degustatie. Ook qua uitstraling weet je perfect wat Nespresso van je verwacht. Je combineert moeiteloos jouw ontoombare enthousiasme met de nodige klasse. Jij bent immers hét gezicht van Nespresso in jouw winkel! Je kan werken op volgende data: 19, 20 en 21/11 - 12 en 14/12 - 18,19, 20/12 en 26 en 27/12

  • Jobstudent broodjesbar (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn wij op zoek naar een jobstudent die zich elke vrijdag kan vrijmaken tussen 11u00 en 14u00 om de middagdrukte op te vangen. Je helpt met de bereiding van de broodjes, wassen en snijden van groenten, afrekenen.

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

  • DIËTIST m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door het voorstellen van een gepast voedingsadvies. Het voedingsadvies wordt aangepast aan de individuele noden van en in samenspraak met de cliënt. Je ondersteunt de cliënt bij het uitvoeren van dit voedingsadvies en leert hem/haar de nodige vaardigheden om uiteindelijk zelfstandig aan de slag te kunnen gaan. Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,…). Je bent steeds alert voor het opsporen van risico’s (ondervoeding, prediabetes,…). Je informeert en sensibiliseert rond gezonde voeding, levensstijl en preventie van aandoeningen. Je bent bereid om ook kookworkshops te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

Zoek naar antwoorden van Sibelco - S.C.R in sociale netwerken
Look for responds of Sibelco - S.C.R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sibelco - S.C.R. Laat een reactie achter voor Sibelco - S.C.R. Sibelco - S.C.R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sibelco - S.C.R. Leave a respond for Sibelco - S.C.R. Sibelco - S.C.R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sibelco - S.C.R op de google maps. Adres en contacten Sibelco - S.C.R
Location of Sibelco - S.C.R on the google maps. Address and contacts of Sibelco - S.C.R

Andere gerelateerde bedrijven als come Sibelco - S.C.R Sibelco - S.C.R: CITROEN-EURO-TRACTION | I.B.T.A.M. SPRLU | Amerikaans Stockhuis Smits & Som | GRUNDIG-ANYS | Datastat Belgium

Other related companies as Sibelco - S.C.R: CITROEN-EURO-TRACTION | I.B.T.A.M. SPRLU | Amerikaans Stockhuis Smits & Som | GRUNDIG-ANYS | Datastat Belgium

Sibelco - S.C.R is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Antwerpen, 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sibelco - S.C.R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04896575927. Het bedrijf Sibelco - S.C.R bevindt zich op het adres: Quellinstraat 49. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 799,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Sibelco - S.C.R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sibelco - S.C.R is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sibelco - S.C.R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sibelco - S.C.R, openstaande posities, locatie van Sibelco - S.C.R op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sibelco - S.C.R is a company, that was registered 2003 in Antwerpen, 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Sibelco - S.C.R, company assigned to the tax number BE04896575927. The company Sibelco - S.C.R is located at the address: Quellinstraat 49. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 799,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Sibelco - S.C.R were not found.
The main activity of Sibelco - S.C.R is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Sibelco - S.C.R is not available. You also can look at reviews of Sibelco - S.C.R, open positions, location of Sibelco - S.C.R on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sibelco - S.C.R, Antwerpen, 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sibelco - S.C.R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sibelco - S.C.R, Antwerpen, 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sibelco - S.C.R, employees, financial statistics.