Sibelco - S.C.R

Contactgegevens Sibelco - S.C.R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sibelco - S.C.R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sibelco - S.C.R

Regio (region): Antwerpen, 2018 - BE, België

Adres (address): Quellinstraat 49, België

Telefoon (phone): +32 (12) 611-71-93 +32 (12) 611-71-93

Fax (fax): 32 3 223 66 47 32 3 223 66 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sibelco - S.C.R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sibelco - S.C.R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sibelco - S.C.R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sibelco - S.C.R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sibelco - S.C.R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sibelco - S.C.R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sibelco - S.C.R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sibelco - S.C.R
Products information Sibelco - S.C.R

BTW identificatienummer (tax): BE02277435302
Ondernemingsnummer: 6236633300
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 337,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Sibelco - S.C.R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sibelco - S.C.R
(Get full report from official database of BE for Sibelco - S.C.R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sibelco - S.C.R
Addition kinds of activities for Sibelco - S.C.R

3579. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
32319906. Kijk kristallen, glas | Watch crystals, glass
33669903. Gietstukken (behalve die), nec, messing | Castings (except die), nec, brass
39999924. Magic apparatuur, benodigdheden en rekwisieten | Magic equipment, supplies, and props
79991511. Toeristische attractie, commercieel | Tourist attraction, commercial

Werken bij Sibelco - S.C.R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sibelco - S.C.R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sibelco - S.C.R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sibelco - S.C.R. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien bij de stad Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het stadsbestuur van Mortsel zijn wij op zoek naar een tijdelijk ondersteunend elektricien. Samen met een expert elektriciteit ga je op pad voor verschillende elektriciteitswerken in de bibliotheek, het cultureel centrum, de sporthal, verschillende werven, …

  • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

  • Medewerker dienstencheques assistentiewoningen (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Time for Quality

    Type: Dienstenchequebaan

    Een assistentiewoning combineert de vrijheid en zelfstandigheid van een eigen woning. Senioren wonen er zelfstandig, maar kunnen een beroep doen op gemeenschappelijke diensten zoals poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging etc. Houd je van afwisseling in je takenpakket? Geeft het je voldoening als alles netjes en proper is? Heb je een hart voor senioren en ben je positief ingesteld? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Sibelco - S.C.R in sociale netwerken
Look for responds of Sibelco - S.C.R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sibelco - S.C.R. Laat een reactie achter voor Sibelco - S.C.R. Sibelco - S.C.R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sibelco - S.C.R. Leave a respond for Sibelco - S.C.R. Sibelco - S.C.R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sibelco - S.C.R op de google maps. Adres en contacten Sibelco - S.C.R
Location of Sibelco - S.C.R on the google maps. Address and contacts of Sibelco - S.C.R

Andere gerelateerde bedrijven als come Sibelco - S.C.R Sibelco - S.C.R: Régie Média Belge SA | Malle's Huis | MCB BELGIQUE SA | Etap Yachting N.V. | Tryx BVBA

Other related companies as Sibelco - S.C.R: Régie Média Belge SA | Malle's Huis | MCB BELGIQUE SA | Etap Yachting N.V. | Tryx BVBA

Sibelco - S.C.R is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Sibelco - S.C.R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02277435302. Het bedrijf Sibelco - S.C.R bevindt zich op het adres: Quellinstraat 49. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 337,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Sibelco - S.C.R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sibelco - S.C.R is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sibelco - S.C.R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sibelco - S.C.R, openstaande posities, locatie van Sibelco - S.C.R op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sibelco - S.C.R is a company, that was registered 2012 in Antwerpen, 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Sibelco - S.C.R, company assigned to the tax number BE02277435302. The company Sibelco - S.C.R is located at the address: Quellinstraat 49. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 337,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Sibelco - S.C.R were not found.
The main activity of Sibelco - S.C.R is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Sibelco - S.C.R is not available. You also can look at reviews of Sibelco - S.C.R, open positions, location of Sibelco - S.C.R on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sibelco - S.C.R, Antwerpen, 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sibelco - S.C.R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sibelco - S.C.R, Antwerpen, 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sibelco - S.C.R, employees, financial statistics.