Accountancy J. De Knijf SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Accountancy J. De Knijf SPRL
Private companiesCommunications • Accountancy J. De Knijf SPRL

Contactgegevens Accountancy J. De Knijf SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accountancy J. De Knijf SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accountancy J. De Knijf SPRL

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Markt 34-35,1780, België

Telefoon (phone): 02 460 77 99; 02 451 60 50 02 460 77 99; 02 451 60 50

Fax (fax): 02 460 70 01 02 460 70 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accountancy J. De Knijf SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accountancy J. De Knijf SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accountancy J. De Knijf SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accountancy J. De Knijf SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accountancy J. De Knijf SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accountancy J. De Knijf SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accountancy J. De Knijf SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accountancy J. De Knijf SPRL
Products information Accountancy J. De Knijf SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03206878662
Ondernemingsnummer: 8422912597
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Accountancy J. De Knijf SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accountancy J. De Knijf SPRL
(Get full report from official database of BE for Accountancy J. De Knijf SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accountancy J. De Knijf SPRL
Addition kinds of activities for Accountancy J. De Knijf SPRL

20240000. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
28650300. Cyclische organische tussenproducten | Cyclic organic intermediates
34210000. Bestek | Cutlery
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
73639911. Botenpersoneel | Boat crew service
75399907. Tune-up service, auto | Tune-up service, automotive

Werken bij Accountancy J. De Knijf SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accountancy J. De Knijf SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accountancy J. De Knijf SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accountancy J. De Knijf SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Bobijnopzetter - 2 ploegen (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tapijtweverij  (platstuk) zijn wij op zoek naar een ambitieuze bobijnopzetter in 2 ploegen. Je kan er doorgroeien naar wever.

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Jobstudent houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • System engineer voor groeiende IT-business afdeling (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede)verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur van klanten (kmo's). Je staat in voor de installatie, configuratie en onderhoud van hardware en software. De projectvoorbereiding gebeurt intern, vervolgens ga je ter plaatse bij de klant voor de installatie / configuratie. Je werkt tevens mee aan vernieuwingsprojecten en migraties.

  • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

    Type: Vaste Job

    Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

  • Functioneel Analist (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze functioneel analist. Jij ligt mee aan de basis en helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je hebt talent als functioneel analist en kunt snel met inzicht de behoeften van onze klanten kan vertalen in de functionele noden. Je brengt de behoeften, processen en de informatiestromen in kaart in nauwe samenwerking met alle stakeholders van een organisatie of project. Je brengt ook een adviserende rol met mogelijke procesverbeteringen tot gevolg. Je kunt zeer goed kan documenteren, duidelijk communiceren en een gezonde kritische houding aannemen. Je kunt de noden van klanten met betrekking tot de digital transformation vertalen naar concrete acties. Je kunt een mooi trackrecord voorleggen en staven aan de hand van enkele interessante projecten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Oost- en West-Vlaanderen

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

Zoek naar antwoorden van Accountancy J. De Knijf SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Accountancy J. De Knijf SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accountancy J. De Knijf SPRL. Laat een reactie achter voor Accountancy J. De Knijf SPRL. Accountancy J. De Knijf SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accountancy J. De Knijf SPRL. Leave a respond for Accountancy J. De Knijf SPRL. Accountancy J. De Knijf SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accountancy J. De Knijf SPRL op de google maps. Adres en contacten Accountancy J. De Knijf SPRL
Location of Accountancy J. De Knijf SPRL on the google maps. Address and contacts of Accountancy J. De Knijf SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Accountancy J. De Knijf SPRL Accountancy J. De Knijf SPRL: Cuttaia C | Electrolyse | Van Puymbroeck M BVBA | Marot W | Michon Packaging N.V.

Other related companies as Accountancy J. De Knijf SPRL: Cuttaia C | Electrolyse | Van Puymbroeck M BVBA | Marot W | Michon Packaging N.V.

Accountancy J. De Knijf SPRL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is Accountancy J. De Knijf SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03206878662. Het bedrijf Accountancy J. De Knijf SPRL bevindt zich op het adres: Markt 34-35,1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 592,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Accountancy J. De Knijf SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accountancy J. De Knijf SPRL is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accountancy J. De Knijf SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accountancy J. De Knijf SPRL, openstaande posities, locatie van Accountancy J. De Knijf SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Accountancy J. De Knijf SPRL is a company, that was registered 2008 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is Accountancy J. De Knijf SPRL, company assigned to the tax number BE03206878662. The company Accountancy J. De Knijf SPRL is located at the address: Markt 34-35,1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 592,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Accountancy J. De Knijf SPRL were not found.
The main activity of Accountancy J. De Knijf SPRL is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Accountancy J. De Knijf SPRL is not available. You also can look at reviews of Accountancy J. De Knijf SPRL, open positions, location of Accountancy J. De Knijf SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accountancy J. De Knijf SPRL, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accountancy J. De Knijf SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accountancy J. De Knijf SPRL, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accountancy J. De Knijf SPRL, employees, financial statistics.