Semaphore Solutions sprl

Contactgegevens Semaphore Solutions sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Semaphore Solutions sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Semaphore Solutions sprl

Regio (region): Brussels BRABANT B-1180 - BE, België

Adres (address): 61 Avenue Buysdelle, België

Telefoon (phone): +32.2.375.94.37 +32.2.375.94.37

Fax (fax): +32.2.374.24.64 +32.2.374.24.64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Semaphore Solutions sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Semaphore Solutions sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Semaphore Solutions sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Semaphore Solutions sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Semaphore Solutions sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Semaphore Solutions sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Semaphore Solutions sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Semaphore Solutions sprl
Products information Semaphore Solutions sprl

BTW identificatienummer (tax): BE06410766601
Ondernemingsnummer: 9914031982
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Semaphore Solutions sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Semaphore Solutions sprl
(Get full report from official database of BE for Semaphore Solutions sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Semaphore Solutions sprl
Addition kinds of activities for Semaphore Solutions sprl

013901. Voedergewassen | Feeder crops
382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
22960300. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain
32920200. Asbest bouwmaterialen, behalve asbestpapier | Asbestos building materials, except asbestos paper
33120405. Structurele vormen en palen, staal | Structural shapes and pilings, steel
34440600. Markten en luifels | Awnings and canopies
50440205. Micrografische apparatuur | Micrographic equipment
72990103. Haar weven of vervangen | Hair weaving or replacement

Werken bij Semaphore Solutions sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Semaphore Solutions sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Semaphore Solutions sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Semaphore Solutions sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar een administratief assistente voor op de aankoopafdeling, dit voor een tijdelijke opdracht tot minstens eind december. (dit kan ook langer zijn) TAAKOMSCHRIJVING: - Inputten van gegevens

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

  • Student Animator (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een bedrijf actief in de event sector met als core business verhuur van springkastelen en attracties, decoraties, airbrush en animaties alsook hostesses en hosts. Voor uitbreiding van hun bestaande team en voor hun opdrachten zijn ze op zoek naar studenten (m/v) die op frequente basis op zoek zijn naar een bijverdienste. Je profiel ·         Communicatief, representatief en flexibel. ·         Talenkennis: Nederlands, Frans en eventueel Duits ·         Teamplayer ·         Rijbewijs B is een pluspunt aangezien je je moet kunnen verplaatsen naar Hoeselt, Genk, Hasselt... Afhankelijk van waar het evenement plaats vindt.

  • Projectingenieur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je biedt technisch-commerciële ondersteuning aan de verkopers. Je onderzoekt in offertefase wat de beste oplossing is voor de klant. Gezien het telkens gaat over maatwerk, zoek je voor de klant naar de beste technische oplossing. Bij verkoop van een project werk je dit technisch uit tot in detail. Je maakt keuzes in materiaal zoals alluminium, takels, aandrijving, sturingen, enzovoort. Je ontwerpt de installatie in SolidWorks. Je voorziet de opmaak van sterkteberekeningen en simulaties. Daarna bewaak je ook de planning naar productie en montage onsite. Binnen engineering werk je nauw samen met 6 collega’s en rapporteer je aan de engineering manager. Bedrijfsprofiel: Onze klant bestaat meer dan 50 jaar en is actief in de verkoop, ontwerp / engineering, constructie, plaatsing tot service van kwaliteitsvolle takels, hangbruginstallaties en ophangsystemen. Deze worden nationaal en internationaal ingezet in diverse projecten en omgevingen. Ter versterking van hun engineering kijken wij momenteel uit naar een Project Engineer.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van Semaphore Solutions sprl in sociale netwerken
Look for responds of Semaphore Solutions sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Semaphore Solutions sprl. Laat een reactie achter voor Semaphore Solutions sprl. Semaphore Solutions sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Semaphore Solutions sprl. Leave a respond for Semaphore Solutions sprl. Semaphore Solutions sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Semaphore Solutions sprl op de google maps. Adres en contacten Semaphore Solutions sprl
Location of Semaphore Solutions sprl on the google maps. Address and contacts of Semaphore Solutions sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Semaphore Solutions sprl Semaphore Solutions sprl: Pike Club Discotheek | Abdijhoeve Hostellerie | Bergmans BVBA | SKICENTER | Anglo-Hispanic Vertaalbureau

Other related companies as Semaphore Solutions sprl: Pike Club Discotheek | Abdijhoeve Hostellerie | Bergmans BVBA | SKICENTER | Anglo-Hispanic Vertaalbureau

Semaphore Solutions sprl is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussels BRABANT B-1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Semaphore Solutions sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06410766601. Het bedrijf Semaphore Solutions sprl bevindt zich op het adres: 61 Avenue Buysdelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 527,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Semaphore Solutions sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Semaphore Solutions sprl is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Semaphore Solutions sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Semaphore Solutions sprl, openstaande posities, locatie van Semaphore Solutions sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Semaphore Solutions sprl is a company, that was registered 2008 in Brussels BRABANT B-1180 - BE region, Belgium. Full name of company is Semaphore Solutions sprl, company assigned to the tax number BE06410766601. The company Semaphore Solutions sprl is located at the address: 61 Avenue Buysdelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 527,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Semaphore Solutions sprl were not found.
The main activity of Semaphore Solutions sprl is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Semaphore Solutions sprl is not available. You also can look at reviews of Semaphore Solutions sprl, open positions, location of Semaphore Solutions sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Semaphore Solutions sprl, Brussels BRABANT B-1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Semaphore Solutions sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Semaphore Solutions sprl, Brussels BRABANT B-1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Semaphore Solutions sprl, employees, financial statistics.