Segers, Stephanie

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Segers, Stephanie
Private companiesLegal Services • Segers, Stephanie

Contactgegevens Segers, Stephanie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Segers, Stephanie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Segers, Stephanie

Regio (region): Ieper NA 8908 - BE, België

Adres (address): Pottemstraat 17, België

Telefoon (phone): 057/216145 057/216145

Fax (fax): +32 (3) 901-47-43 +32 (3) 901-47-43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Segers, Stephanie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Segers, Stephanie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Segers, Stephanie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Segers, Stephanie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Segers, Stephanie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Segers, Stephanie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Segers, Stephanie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Segers, Stephanie
Products information Segers, Stephanie

BTW identificatienummer (tax): BE02585052490
Ondernemingsnummer: 3555969238
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 202,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Segers, Stephanie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Segers, Stephanie
(Get full report from official database of BE for Segers, Stephanie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Segers, Stephanie
Addition kinds of activities for Segers, Stephanie

3534. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
47290103. Spoorwegkantoor kantoren | Railroad ticket offices
55510104. Buitenboordboten | Outboard boats
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
82990303. Muziek lessen | Musical instrument lessons

Werken bij Segers, Stephanie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Segers, Stephanie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Segers, Stephanie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Segers, Stephanie. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Sprinklermonteur (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kortessem (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een sprinklermonteur

  • Orderpicker me doorgroeimogelijkheden (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als orderpicker sta je in voor het manueel picken van medicijnen volgens de bestelorders. Je helpt ook mee met het aanvullen van de automatische pickingmachine. Je werkt in de vaste namiddagploeg van 11u15-19u30. Deze vacature biedt de mogelijkheid om door te groeien naar een meer verantwoordelijke functie. Je zou gedeeltelijk de verantwoordelijkheid van het magazijn op jou nemen.

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Product Specialist/Trainer (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Het doorlopen van de verschillende stadia tijdens het 'product introductieproces' is voor jou vertrouwde materie : na een eerste kennismaking met het nieuwe product en een grondige concurrentie analyse en 'product testing', weet jij perfect het potentieel van het nieuwe product in te schatten in overleg met de marketeer bepaal je het plan van introductie zowel intern als extern. Je weet op een overtuigende manier het nieuwe product over te brengen naar de sales afdeling en dealers. Verder speel je alle relevante informatie overzichtelijk door naar interne afdelingen. In overleg met sales en marketing ontwikkel je de gepaste trainingen per doelgroep

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Administratief verantwoordelijke - Ondersteuning HR en Boekhouding - FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het ondersteuningsteam van België. U coördineert en verzekert de uitvoering van uiteenlopende administratieve taken (samen met een collega die u aanstuurt), onder de verantwoordelijkheid van het Hoofd Financiën en HR, die de leiding heeft over België, Luxemburg en Zwitserland. Uw werk spitst zich toe op twee polen: HR-administratie Als eerste contactpersoon voor de consultants in België staat u in voor het dagelijkse administratieve beheer van de human resources: verwelkoming, integratie van nieuwe consultants en gedetacheerden, afhandeling van de procedures in geval van uitdiensttreding; beheer van de administratie van de consultants: opvolging van de onkostennota's, beheer van het materiaal, reserveringen van vervoer, parkings en accommodaties; beheer van het wagenpark van de vennootschap; opvolging van specifieke vragen van de consultants; voorbereiding van de bezoldigingen, beheer van afwezigheden, opmaak van sociale documenten …; beheer van allerlei opvolgingstabellen. Onthaal, office management en boekhouding U beheert de logistiek en materiële voorzieningen van het kantoor van Brussel en u biedt hulp aan de boekhouding: verwelkoming van bezoekers; beheer van de post; beheer van de voorraden en machines; beheer van de leveranciers en dienstverleners; ontvangst van facturen en controle; voorbereiding van de boekhoudkundige dossiers …

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Segers, Stephanie in sociale netwerken
Look for responds of Segers, Stephanie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Segers, Stephanie. Laat een reactie achter voor Segers, Stephanie. Segers, Stephanie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Segers, Stephanie. Leave a respond for Segers, Stephanie. Segers, Stephanie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Segers, Stephanie op de google maps. Adres en contacten Segers, Stephanie
Location of Segers, Stephanie on the google maps. Address and contacts of Segers, Stephanie

Andere gerelateerde bedrijven als come Segers, Stephanie Segers, Stephanie: MATRAY, MATRAY & HALLET SC | Loos Express | Bernard De Vriese | Geraldine Feuillien | blin

Other related companies as Segers, Stephanie: MATRAY, MATRAY & HALLET SC | Loos Express | Bernard De Vriese | Geraldine Feuillien | blin

Segers, Stephanie is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Ieper NA 8908 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Segers, Stephanie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02585052490. Het bedrijf Segers, Stephanie bevindt zich op het adres: Pottemstraat 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 202,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Segers, Stephanie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Segers, Stephanie is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Segers, Stephanie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Segers, Stephanie, openstaande posities, locatie van Segers, Stephanie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Segers, Stephanie is a company, that was registered 1991 in Ieper NA 8908 - BE region, Belgium. Full name of company is Segers, Stephanie, company assigned to the tax number BE02585052490. The company Segers, Stephanie is located at the address: Pottemstraat 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 202,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Segers, Stephanie were not found.
The main activity of Segers, Stephanie is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Segers, Stephanie is not available. You also can look at reviews of Segers, Stephanie, open positions, location of Segers, Stephanie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Segers, Stephanie, Ieper NA 8908 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Segers, Stephanie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Segers, Stephanie, Ieper NA 8908 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Segers, Stephanie, employees, financial statistics.