IDE JORIS/ PLASTIMETAL

Contactgegevens IDE JORIS/ PLASTIMETAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDE JORIS/ PLASTIMETAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDE JORIS/ PLASTIMETAL

Regio (region): Wingene (Zwevezele), België

Adres (address): Hille 174,8750, België

Telefoon (phone): 051 61 07 77; 051 61 28 71 051 61 07 77; 051 61 28 71

Fax (fax): 051 61 27 00; 051 61 07 79 051 61 27 00; 051 61 07 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDE JORIS/ PLASTIMETAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDE JORIS/ PLASTIMETAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDE JORIS/ PLASTIMETAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDE JORIS/ PLASTIMETAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDE JORIS/ PLASTIMETAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDE JORIS/ PLASTIMETAL
Products information IDE JORIS/ PLASTIMETAL

BTW identificatienummer (tax): BE06310516357
Ondernemingsnummer: 7734069824
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in IDE JORIS/ PLASTIMETAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL
(Get full report from official database of BE for IDE JORIS/ PLASTIMETAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL
Addition kinds of activities for IDE JORIS/ PLASTIMETAL

9661. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
011901. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
334199. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
753700. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
27590103. Beveiligingscertificaten: afdrukken, nv | Security certificates: printing, nsk
79930101. Juke box | Juke box

Werken bij IDE JORIS/ PLASTIMETAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDE JORIS/ PLASTIMETAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Looking for open vacancies in other companies

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Bediener lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Ophangen van diverse designradiatoren, LowH2O en toebehoren aan de laklijn (incl. voorbereiding : keuze van ophangijzers, klaarzetten van te lakken producten) - Controleren van gelakte en te lakken producten dmv diverse meetinstrumenten en diverse labels - Afnemen en stapelen van gelakte producten - Intern transport verzorgen - Kwaliteitsformulieren invullen en etikettencontrole uitvoeren

  • Laborant textielsector (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zemst M/V (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

  • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: WESTERVIER

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bouwkundig projectleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig projectleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden en onderhoudswerken binnen ons ziekenhuis. Je staat in voor de opmaak en uitrol van de onderhoudsplanning. Je beheert en evalueert de onderhoudscontracten en fungeert als contactpersoon voor de aannemers. Je volgt bouw- en verbouwingsprojecten op van A tot Z: behoefteanalyse, opmaak van het bestek, contact met de aannemers en leveranciers, projectplanning, budgetopvolging, supervisie van de werkzaamheden ter plaatse, … Op basis van de nodige kosten-batenanalyses beslis je om deze werkzaamheden intern of extern te laten uitvoeren. Je documenteert de uitgevoerde werken en houdt de nodige administratie voor accrediteringen, keuringen, traceerbaarheid en veiligheid bij. Je gaat regelmatig op de werkvloer en reikt op basis van je observaties en analyses zelf optimalisaties aan. Je rapporteert aan de technical manager binnen het departement facilitair beheer.

  • Technical Support Engineer (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Hydro Building Systems

    Type: Vaste Job

    Na een uitgebreide opleidingsperiode bied je als Technical Support Engineer technische ondersteuning voor de Benelux markt aan interne en externe klanten. Je komt terecht in een groeitraject met reële doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming. Je analyseert technische vragen van interne en externe klanten die telefonisch of via mail bij jou terechtkomen en beantwoordt deze op een professionele manier; Bij gebrek aan informatie ga je proactief op zoek naar de juiste contactpersonen binnen de organisatie om je klanten zo snel mogelijk verder te kunnen helpen; Wanneer er beurzen en evenementen georganiseerd worden, zorg je voor de technische berekeningen en tekeningen voor de producten die op onze stand zullen worden voorgesteld; Je beheert de planning van onze Technical Quality Advisors, die on-site support bieden aan onze klanten; Als technisch expert geef je productopleidingen aan interne en externe klanten; Indien nodig bied je ondersteuning aan het project team voor het opmaken van projectfiches en andere technische documenten; Je bouwt een intern en extern netwerk op en werkt mee aan verbeteringsprojecten.

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

Zoek naar antwoorden van IDE JORIS/ PLASTIMETAL in sociale netwerken
Look for responds of IDE JORIS/ PLASTIMETAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Laat een reactie achter voor IDE JORIS/ PLASTIMETAL. IDE JORIS/ PLASTIMETAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDE JORIS/ PLASTIMETAL. Leave a respond for IDE JORIS/ PLASTIMETAL. IDE JORIS/ PLASTIMETAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDE JORIS/ PLASTIMETAL op de google maps. Adres en contacten IDE JORIS/ PLASTIMETAL
Location of IDE JORIS/ PLASTIMETAL on the google maps. Address and contacts of IDE JORIS/ PLASTIMETAL

Andere gerelateerde bedrijven als come IDE JORIS/ PLASTIMETAL IDE JORIS/ PLASTIMETAL: Pauwels | Vision Art-Chic Beugher | THE MOBILE SHOP | Van Den Langenbergh VOF | Webo

Other related companies as IDE JORIS/ PLASTIMETAL: Pauwels | Vision Art-Chic Beugher | THE MOBILE SHOP | Van Den Langenbergh VOF | Webo

IDE JORIS/ PLASTIMETAL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Wingene (Zwevezele), België. De volledige naam van het bedrijf is IDE JORIS/ PLASTIMETAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06310516357. Het bedrijf IDE JORIS/ PLASTIMETAL bevindt zich op het adres: Hille 174,8750. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in IDE JORIS/ PLASTIMETAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDE JORIS/ PLASTIMETAL is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDE JORIS/ PLASTIMETAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDE JORIS/ PLASTIMETAL, openstaande posities, locatie van IDE JORIS/ PLASTIMETAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IDE JORIS/ PLASTIMETAL is a company, that was registered 2000 in Wingene (Zwevezele) region, Belgium. Full name of company is IDE JORIS/ PLASTIMETAL, company assigned to the tax number BE06310516357. The company IDE JORIS/ PLASTIMETAL is located at the address: Hille 174,8750. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in IDE JORIS/ PLASTIMETAL were not found.
The main activity of IDE JORIS/ PLASTIMETAL is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IDE JORIS/ PLASTIMETAL is not available. You also can look at reviews of IDE JORIS/ PLASTIMETAL, open positions, location of IDE JORIS/ PLASTIMETAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDE JORIS/ PLASTIMETAL, Wingene (Zwevezele): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDE JORIS/ PLASTIMETAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDE JORIS/ PLASTIMETAL, Wingene (Zwevezele): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDE JORIS/ PLASTIMETAL, employees, financial statistics.