Schildersbedrijf Louis Linsen bvba

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Schildersbedrijf Louis Linsen bvba
Private companiesPrimary Metal Industries • Schildersbedrijf Louis Linsen bvba

Contactgegevens Schildersbedrijf Louis Linsen bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schildersbedrijf Louis Linsen bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schildersbedrijf Louis Linsen bvba

Regio (region): Peer, Eur 3990 - BE, België

Adres (address): Steenovenstraat 18, België

Telefoon (phone): 32 11 63 29 72 32 11 63 29 72

Fax (fax): 32 11 63 29 72 32 11 63 29 72

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schildersbedrijf Louis Linsen bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schildersbedrijf Louis Linsen bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schildersbedrijf Louis Linsen bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schildersbedrijf Louis Linsen bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schildersbedrijf Louis Linsen bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schildersbedrijf Louis Linsen bvba
Products information Schildersbedrijf Louis Linsen bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05212982177
Ondernemingsnummer: 1226867675
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Schildersbedrijf Louis Linsen bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schildersbedrijf Louis Linsen bvba
(Get full report from official database of BE for Schildersbedrijf Louis Linsen bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schildersbedrijf Louis Linsen bvba
Addition kinds of activities for Schildersbedrijf Louis Linsen bvba

359399. Vloeistofcilinders en aandrijvingen, niet inbegrepen | Fluid power cylinders and actuators, nec
20269902. Eggnog, vers: niet-alcoholisch | Eggnog, fresh: non-alcoholic
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
25310101. Blackboards, hout | Blackboards, wood
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles
59610301. Boekclub, postorder | Book club, mail order

Werken bij Schildersbedrijf Louis Linsen bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schildersbedrijf Louis Linsen bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schildersbedrijf Louis Linsen bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schildersbedrijf Louis Linsen bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • Huishoudhulp regio Ingelmunster 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opgrimbie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGRIMBIE)

    Regio: OPGRIMBIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Technische Administratieve Support Service (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Opzoeking van High Voltage, Low Voltage en LAS plannen in Project Wise (planotheek). Het onderhouden van een kwaliteitsvolle database van plannen (versies en metadata). Reservaties van plannen voor externen in Project Wise (planotheek). Het beheren van contacten met externen (recepties, verificaties, opmerkingen, ...) en de nodige acties ondernemen. Kwaliteitscontrole na ontvangst van plannen na projecten door een externe firma en/of na Redlining op post. Plannen in Project Wise (planotheek) invoeren, aanpassen en verwijderen. De opvolging en de nodige acties ondernemen bij het versturen van plannen naar de Service Centers, alsook het klassement on-site. Het aanmaken van maplijsten voor het klassement op de posten. Het beheren van Constructie dossiers. Audits uitvoeren on-site.

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Plaatbewerkers 2 ploegen of vaste nacht - Evergem - optie vast (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar plaatbewerkers voor een bedrijf regio Evergem. * Je staat in voor het plooien van stukken volgens de vooropgestelde normen. * Je bent iemand die graag fijn werkt. * Je werkt steeds aan jouw eigen werkpost.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van Schildersbedrijf Louis Linsen bvba in sociale netwerken
Look for responds of Schildersbedrijf Louis Linsen bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schildersbedrijf Louis Linsen bvba. Laat een reactie achter voor Schildersbedrijf Louis Linsen bvba. Schildersbedrijf Louis Linsen bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schildersbedrijf Louis Linsen bvba. Leave a respond for Schildersbedrijf Louis Linsen bvba. Schildersbedrijf Louis Linsen bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schildersbedrijf Louis Linsen bvba op de google maps. Adres en contacten Schildersbedrijf Louis Linsen bvba
Location of Schildersbedrijf Louis Linsen bvba on the google maps. Address and contacts of Schildersbedrijf Louis Linsen bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Schildersbedrijf Louis Linsen bvba Schildersbedrijf Louis Linsen bvba: Nordy NV | Institut Technique Etienne Lenoir | St-Franciscusinstuut | Reymen Data Center nv | Vlaams Blok Jongeren vzw

Other related companies as Schildersbedrijf Louis Linsen bvba: Nordy NV | Institut Technique Etienne Lenoir | St-Franciscusinstuut | Reymen Data Center nv | Vlaams Blok Jongeren vzw

Schildersbedrijf Louis Linsen bvba is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Peer, Eur 3990 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212982177. Het bedrijf Schildersbedrijf Louis Linsen bvba bevindt zich op het adres: Steenovenstraat 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Schildersbedrijf Louis Linsen bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Schildersbedrijf Louis Linsen bvba is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schildersbedrijf Louis Linsen bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, openstaande posities, locatie van Schildersbedrijf Louis Linsen bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Schildersbedrijf Louis Linsen bvba is a company, that was registered 2002 in Peer, Eur 3990 - BE region, Belgium. Full name of company is Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, company assigned to the tax number BE05212982177. The company Schildersbedrijf Louis Linsen bvba is located at the address: Steenovenstraat 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Schildersbedrijf Louis Linsen bvba were not found.
The main activity of Schildersbedrijf Louis Linsen bvba is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Schildersbedrijf Louis Linsen bvba is not available. You also can look at reviews of Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, open positions, location of Schildersbedrijf Louis Linsen bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, Peer, Eur 3990 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, Peer, Eur 3990 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schildersbedrijf Louis Linsen bvba, employees, financial statistics.